p07apo Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Ωραίο και το CaC αλλά είμαι πιο πολύ της παλιάς εποχής. Αν και το Generals δεν το έχω δοκιμάσει, θα το τσεκάρω . Τώρα για το Warcraft, μετά το Warcraft II με ξενέρωσε η σειρά . Αν είσαι λάτρεις των strategy και έχεις κοπέλα τότε.....μην ξεκινήσεις το generals.....δεν έχει σημασία πόσο παλιό είναι το παιχνίδι.Θα σε χωρίσει στα σίγουρα.
PanosAlex Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 Δημοσ. 2 Απριλίου 2014 15 χρόνια πριν το Tiberian Sun. Πόσο πιο παλιό θες. Τα προηγούμενης δεκαετίας δλδ τι έχουν και θέλεις σώνει και ντε πριν 2 δεκαετίες;Εννοώ παλιάς εποχής με σπαθιά τόξα δούλους κτλ...thnx for the wiki...
Luxx Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Κανένα καλό online strategy game; Υπαρχει κατι καλο; Αντιστοιχο με age of mythology, age of empires, C&C Generals κτλ.. Age Of Empire III, Red Alert III, C&C Generals 2, Empire Earth III, δεν εχω ασχοληθει καθολου. Αξιζουν;
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Καλό RTS εννοείς μιας και τα pure strategy είναι διαφορετικό είδος. Θα σου πρότεινα το πιο active αυτή την στιγμή που είναι το Starcraft 2. Αν θες πιο παλιό αυτά που ανέφερες θα την κάνουν την δουλειά, κόσμο όμως δε ξέρω πόσο θα βρεις.
zeniath Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 Δημοσ. 10 Μαΐου 2014 RTS = Real Time Strategy Tα XCOM είναι turn based και δεν έχουν καμία σχέση με RTS, στα RTS φτιάχνεις βάσεις, πολλά units και πας να κατακτήσεις τις βάσεις των αντιπάλων ενώ στο XCOM έχεις ένα squad με κάποια objectives. Τρομερό παιχνίδι μεν, αλλά μην βαφτίζουμε τα πάντα RTS
Giorgos3924 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Από τη σειρά Total War τί προτείνετε; Έχω το pc στην υπογραφή μου. Κάτι που να παίζεται ευχάριστα χωρίς κολλήματα κτλ όπως το Rome 2. Όταν λέω ευχάριστα εννοώ να μην χρειάζεται να περιμένω ένα τέταρτο σε κάθε turn.
wazzaa Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ψηφίζω Empire χωρίς σκέψη!!!!!!Μετά μπορείς απλά να παίξεις το Rome 1 και να δοκιμάσεις τα expansions (που έχει διάφορα καλά όπως το barbarian που μου έχουνε πει τα καλύτερα)
Giorgos3924 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2014 Ψηφίζω Empire χωρίς σκέψη!!!!!! Μετά μπορείς απλά να παίξεις το Rome 1 και να δοκιμάσεις τα expansions (που έχει διάφορα καλά όπως το barbarian που μου έχουνε πει τα καλύτερα) thanks! Θα το κοιτάξω! 1
DimAslan Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2014 Το Starcraft 2 δεν είναι παιχνίδι RTS... Είναι δουλειά RTS... Ρώτα τους καρπούς μας..
nickarmy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) modern strategy μόνο militaryέχετε να προτείνετε κανένα τύπου world in conflict , γιατί πλέον δεν βγαίνουν τέτοια καλά και έχουμε μπήξει σε ww2 , indies και μικρές παραγωγές . Ωραία τα command , τα supreme , το ruse στην αρχή μεγάλη ελπίδα -> αποτυχία τώρα θα δω το Wargame αλλά κρατάω μικρό καλάθι γιατί πλέον δεν βγαίνουν τέτοια ? (ευχαριστώ το μοντ για την μεταφορά) Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2014 από nickarmy
Tobajara Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 To Wargame θα σε καλύψει και με το παραπάνω, και πιστεύω και τα Company of Heroes.
nickarmy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2014 τα company για κάποιο λόγο δεν με ξετρέλαναν , ναι το wargame red dragon που έχω παίξει μέχρι στιγμής πολύ ωραίο
Razer_greece Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Καλησπέρα, Εδώ και καιρό ψάχνω να βρω ένα καλό strategy για να παίξω. Έχω παίξει όλα τα sequel του Civilization, τα Rome Total War (αν και απογοητεύτηκα από το τελευταίο) και το Europa Universalis 4. To EU4 μπορώ να πω πως με εντυπωσίασε αλλά θα ήθελα κάτι σε πιο real time να δοκιμάσω. Έχει να προτείνει κανείς κάτι?
Tmark Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Αφού σου άρεσε το EU4, παίξε το Crusader Kings 2 (Turn-Based βέβαια). Σε Real-Time δες το Banished.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα