Atallos1 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Μηπως εχω καταλαβει κι εγω τι ψαχνω? Θα το κοιταξω το Age of Wonders , το ειχα ξαναδει και το ξεχασα οποτε καλα που μου το θυμισες Turn based δεν υπαρχουν πολλα καλα παιχνιδια Το Fallen Enchantress με καλυπτει για τωρα παντως
N3k21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 ψαχνω ενα καλο strategy game να με κρατησειΜόλις θυμήθηκα και το καταπληκτικό Silent Storm. Είναι ουσιαστικά tactical turn based strategy, ενώ έχει και αρκετά στοιχεία RPG. Ρίξε του μια ματιά.
Amakatzis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα, Επαιζα πολύ καιρό Age Of Empires II, και ιδιαίτερα ΙΙΙ μαζί με το Asian Dynasties,Warchiefs . H Τα τερμάτισα τώρα και αναζητώ κάτι καλό σε strategy game στο χώρο του PC. Πρώτη προτίμηση μου είναι σε στυλ δοιήκησης στρατού. Λοιπόν περιμένω τις προτάσεις σας.
N3k21 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Αν παίζεις αρκετά multiplayer, καλή φάση είναι το Starcraft 2 ή εναλλακτικά -ειδικά για lan parties- μπορείς να δεις τα κλασσικά πλέον Rise of Nations και Warcraft 3. Αφού γούσταρες τα ΑoE, το Rise θα σου αρέσει λογικά. Αν θες κάτι ελαφρώς διαφορετικό, αξίζει να ρίξεις μια ματιά στη σειρά Total War. Εξίσου αξιόλογοι τίτλοι είναι και τα Company of Heroes 1 & 2.
p07apo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Company of Heroes 1& 2 κορυφαία.Ειδικά το 1.Επίσης η σειρά Command & Conquer επίσης κορυφαία (με εξαίρεση κυρίως το 4).Εναλλακτικά αν θέλεις να μπλέξεις και λιγάκι με εποχές δοκίμασε και τα empire earth. 1
Amakatzis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μου τράβηξαν την προσοχή το Total War:Shogun 2 Ποια είναι η γνώμη σας;
p07apo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Εμένα μου τράβηξαν την προσοχή το Total War:Shogun 2 Ποια είναι η γνώμη σας; Είναι βασικά turn based strategy αν σου άρεσε το είδος ξεκίνα το αμέσως!(αν δεν το έχεις κάνει ήδη )
p07apo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Είναι σε στυλ AoE III ? Όχι είναι διαφορετικό.Έχει και kai real time μάχες αλλά είναι εντελώς διαφορετική η φιλοσοφία του.Διαλέγεις έναν λαό και παίζεις σε χάρτη όπου και προσπαθείς να κατακτήσεις- επιβληθείς στους υπόλοιπους λαούς.Ορίστε ένα gameplay video για να σε κατατοπίσει καλύτερα.
nikosggg3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Total war rome 2. ειναι καλυτερο απο το shogun 2
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Shogun 2 είναι κορυφή απλά. Αλλά σαν ΑοΕ δεν συγκρίνεται κανένα strategy. Επίσης, το CoH είναι επίσης κορυφαίο.
KAGERO Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 το Total war:Rome 2 το δοκιμασες ? εχω ασχοληθει πολυ με strategy games και αυτο για εμενα ειναι το καλυτερο ... για πιο ελαφρη game δοκιμασε το age of mythology titans ...
p07apo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2013 Το Rome 2 είναι καλό αλλά ... μισοτελειωμένο.Αν θες να παίξεις rome 2 θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι να βγούν αρκετά patch.
3DJIN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 βρες το cossacks ,οχι το 2 γιατι το κανανε μαπα.Χρονια περιμενω κατι αντιστοιχο ,αλλα ματαια... 1
p07apo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2013 Επίσης υπάρχουν και τα commandos 1,2,3 blitzkrieg 1 & 2. Φοβερά strategy.Σε αυτά παίρνεις έτοιμες μονάδες και κάνεις κάποια objectives που σου αναθέτει το παιχνίδι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα