Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πολύ "βαριά" παιχνίδια ρε παιδιά της paradox όμως..

βαρια με ποια εννοια;;; με την εννοια απαιτησεων συστηματος δεν θα το ελεγα, επαιξα hoi3 στο 5 χρονων laptop μου με επεξεργαστη:AMD Athlon™ 64 X2 Dual-Core Processor TK-57 και καρτα γραφικων:ATI Radeon® X1200 και μπορω να πω οτι επαιζα αξιολογα με αρκετα μικρο lag. Αμα εννοεις ομως απο τη μερια δυσκολιας να προσαρμοστεις το παιχνιδι και να "το μαθεις" τοτε θα συμφωνησω απολυτα...εχουν πολλες λεπτομερειες που πρεπει να μαθεις να χειριζεσαι προκειμενου να εχεις τον απολυτο ελεγχο.... και παλι ομως (στο hoi3 υπηρχε αυτο) υπαρχει και η επιλογη και να βαζεις το AI να χειριζεται μερικες πλευρες του παιχνιδιου (διπλωματια,κατασκοπεια κ.ο.κ)

Δημοσ.

Βαριά εννοώ απο πλευράς στρατηγικής και σκέψης που πρέπει να επενδύσεις στα παιχνίδια.

Δημοσ.

Κατεβάζω το hearts of iron iii, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον...

Όσον αφορά το crusader kings το έχω εγκατεστημένο και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε... η όλη ιδέα του ότι λειτουργώ μέσα στο faction μου αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο μου φάνηκε κάπως περίεργη... (αν φυσικα δεν διαλέξεις να παίξεις με τον βασιλιά). Επίσης μου φάνηκε confusing το interface και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού...

Δημοσ.

Κατεβάζω το hearts of iron iii, φαίνεται πολύ ενδιαφέρον...

Όσον αφορά το crusader kings το έχω εγκατεστημένο και δεν μπορώ να πω ότι με ενθουσίασε... η όλη ιδέα του ότι λειτουργώ μέσα στο faction μου αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ όλο μου φάνηκε κάπως περίεργη... (αν φυσικα δεν διαλέξεις να παίξεις με τον βασιλιά). Επίσης μου φάνηκε confusing το interface και οι μηχανισμοί του παιχνιδιού...

ειναι πολυ ενδιαφερον λογω και της εποχης και σε προιδεαζω απο τωρα για πολλες ωρες καψιματος. Βοηθαει αρκετα τους νεους παικτες γιατι μπορεις να βαλεις το AI να χειριζεται καποια βασικα κομματια του παιχνιιου.....

Αμα χρειαζστεις καποια διευκρινιση στειλε μου μηνυμα. 

Δημοσ.

Εμένα μού αρέσει αυτό:  :-)

http://www.youtube.com/watch?v=dbU-r-5gRr8

να δεις και το 7...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παλικαρια.

Θελω να μου προτεινετε ενα καλο παιχνιδι στρατηγικης για να ξεκινησω.

Εχω να ασχολειθω σοβαρα με παιχνιδι στρατηγικης απο το civilization3 το οποιο το επαιζα πριν 7 χρονια περιπου, απο τοτε εχω παιξει ελαχιστα (γυρω στην 1 ωρα) το civiization 4 αλλα δεν με κρατησε.Αααα ειχα παιξει και πιο προσφατα (πριν 5 χρονια περιπου) τα battle for midlle earth (ειδικα το 2 και περισσοτερο lan με κατι φιλαρακια).

Μαρεσουν τα παιχνιδια στρατηγικης αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζοντε αρκετη ωρα για να κατσεις να μαθεις τις "μεθοδους" ετσι ωστε να κρατησεις την οικονομια "της πολης" σε σωστα επιπεδα και μιας και δεν γνωριζω και πολυ καλα αγγλικα βαριωμουνα ευκολα.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιους καλλους τιτλους που να με τραβηξουν και να μην ειναι και τοσο δυσκολα στον "χειρισμο" τους?

Δημοσ.

Γεια σας παλικαρια.

Θελω να μου προτεινετε ενα καλο παιχνιδι στρατηγικης για να ξεκινησω.

Εχω να ασχολειθω σοβαρα με παιχνιδι στρατηγικης απο το civilization3 το οποιο το επαιζα πριν 7 χρονια περιπου, απο τοτε εχω παιξει ελαχιστα (γυρω στην 1 ωρα) το civiization 4 αλλα δεν με κρατησε.Αααα ειχα παιξει και πιο προσφατα (πριν 5 χρονια περιπου) τα battle for midlle earth (ειδικα το 2 και περισσοτερο lan με κατι φιλαρακια).

Μαρεσουν τα παιχνιδια στρατηγικης αλλα το θεμα ειναι οτι χρειαζοντε αρκετη ωρα για να κατσεις να μαθεις τις "μεθοδους" ετσι ωστε να κρατησεις την οικονομια "της πολης" σε σωστα επιπεδα και μιας και δεν γνωριζω και πολυ καλα αγγλικα βαριωμουνα ευκολα.

Μπορειτε να μου προτεινετε καποιους καλλους τιτλους που να με τραβηξουν και να μην ειναι και τοσο δυσκολα στον "χειρισμο" τους?

Γενικα δε νομιζω να βρεις "ευκολο" παιχνιδι στρατηγικης.....οι προτασεις μου γι'αρχη ειναι:

οποιοδηποτε απο τη σειρα του Command & Conquer, Age Of Empires (I,II,III), Age Of Mythology (περιπου ιδιο concept με το Age Of Empires), Imperial Glory.

Επισης θα σου προτεινα να μεινεις μακρια απο παιχνιδια της Paradox.... αυτα απο μενα...

Δημοσ.

Γενικα δε νομιζω να βρεις "ευκολο" παιχνιδι στρατηγικης.....οι προτασεις μου γι'αρχη ειναι:

οποιοδηποτε απο τη σειρα του Command & Conquer, Age Of Empires (I,II,III), Age Of Mythology (περιπου ιδιο concept με το Age Of Empires), Imperial Glory.

Επισης θα σου προτεινα να μεινεις μακρια απο παιχνιδια της Paradox.... αυτα απο μενα...

Ειναι παλια παιχνιδια και νομιζω πως δεν θα μπορεσω να τα παιξω μιας και δεν θα εχουν και καθολου καλα γραφικα.

Οπως ειπε και ο sotiris μου αρεσε και εμενα το shogun2, αυτο ειναι καλο παιχνιδι?δυσκολο?

Επεισης γινε πιο συγκεκριμενος λιγο, ποια παιχνιδια ειναι της Paradox και γιατι να μεινω μακρια?

Δημοσ.

Ειναι παλια παιχνιδια και νομιζω πως δεν θα μπορεσω να τα παιξω μιας και δεν θα εχουν και καθολου καλα γραφικα.

Οπως ειπε και ο sotiris μου αρεσε και εμενα το shogun2, αυτο ειναι καλο παιχνιδι?δυσκολο?

Επεισης γινε πιο συγκεκριμενος λιγο, ποια παιχνιδια ειναι της Paradox και γιατι να μεινω μακρια?

οτι θες εκτος απο ΑΥΤΑ που ειναι Grand Strategy...

Δημοσ.

ειναι πιο δυσκολα ή δεν ειναι καθολου καλα?

Ειναι φανταστικα αλλα πολυ δυσκολα και τεινουν αν γινουν πολυπλοκα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...