SPARTIAN Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 xaxxaxaxaxa καλό δώσε μου τον τραπεζικό σου λογαριασμό να σου βάλω ένα 20αρικο για το αστείο που είπες, είναι καλά...???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ας προτείνω τα Dawn of War... 3
Ntinaras Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 starcraft 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ας ξεκινησει απο το 1 που εχει lan. 1
remalis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ας προτείνω τα Dawn of War... To dawn of war έχει co-op campaign? Ή για skirmish λες?
DimAslan Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Το Starcraft 2 δεν έχει μεν lan, αλλά μπορείς να φτιάξεις custom game και να κάνεις invite τον ή τους φίλους σου. Επίσης, μπορείς να παίξεις π.χ. 2v2 και στο άλλο team να είναι ένα οποιασδήποτε δυσκολίας AI. Καλό κι αυτό. Υπάρχει βέβαια και 3v3 και 4v4, οπότε ανάλογα πόσους φίλους έχεις...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 To dawn of war έχει co-op campaign? Ή για skirmish λες?ε ναι, skirmish multiplayer... δεν θυμάμαι να είχαν co-op campaign, ούτε τα τελευταία...
remalis Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 ε ναι, skirmish multiplayer... δεν θυμάμαι να είχαν co-op campaign, ούτε τα τελευταία... αχ και νόμιζα ότι απλά δε το είχα πάρει χαμπάρι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 To Dawn of War 2: Retribution έχει co-op campaign. Είχα τερματίσει μερικά μ'έναν φίλο. Για LAN δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 my bad then...
BiZi Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα θα προτεινα το Hearts Of Iron III πολυ καλο grand-strategy. παρουσιαση του παιχνιδου:
Tobajara Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Παιδιά έχετε υπόψη σας κάποιο turn based στα χνάρια του medieval/rome total war με περισσότερη έμφαση και micro management στο campaign map απ'ότι στις μάχες? Ηλικία/γραφικά αδιάφορα... Γενικά κοίτα τον κατάλογο της Paradox, έχει μεγάλη παράδοση σε "βάρβαρα" strategy και έχει δώσει διαμαντάκια. Μου έρχεται στο νου το Europa Universalis. 1
BiZi Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Γενικά κοίτα τον κατάλογο της Paradox, έχει μεγάλη παράδοση σε "βάρβαρα" strategy και έχει δώσει διαμαντάκια. Μου έρχεται στο νου το Europa Universalis. δεν μου αρεσε τοσο.. μαλλον ειναι η εποχη που διαδραματιζεται.....
Tobajara Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Είμαι σίγουρος πως αν ψάξεις τον κατάλογο και όχι στην τύχη για παιχνίδια της Paradox θα βρεις κάτι που θα σε καλύψει. Επίσης ο Snoob είναι μεγάλος φίλος της εταιρίας, ίσως μπορεί να μας δώσει τα φώτα του.
Greygore Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 To Dawn of War 2: Retribution έχει co-op campaign. Είχα τερματίσει μερικά μ'έναν φίλο. Για LAN δεν ξέρω. Και το κανονικό DoW2 έχει co-op campaign (για το Chaos Rising δεν γνωρίζω, αλλά μάλλον ισχύει επίσης). Μας παρουσίαζε προβλήματα στο connectivity πάντως, κατά πάσα πιθανότητα λόγω του τρισάθλιου GFWL.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα