Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι έχουν.

Θα το λατρέψεις το παιχνίδι.

Και το RoN έχει απ'ότι θυμάμαι... εντάξει όχι στο campaign map αλλά στο γενικά στο single/skirmish.

edit: Co-op campaign στο lan όχι ούτε τα c&c

Δηλαδή θέλεις το campaign του single player να υπάρχει και στο lan με co-op; Λίγο δύσκολο αυτό.

Ναι το RoN εχει στο skirmish αλλα οχι στο campaing.

Δε με νοιαζει αν θα ειναι το ιδιο campaign σε single και coop απλα να εχει campaign που μπορεις να παιξεις coop μεσω lan. Πχ το CoD WaW εχει (δεν ειναι στρατηγικης απλα εφερα ενα παραδειγμα).

Απ οτι βρηκα στο νετ, το Men of War: Vietnam πρεπει να εχει, αξιζει σαν παιχνιδι?

• Απαντ. 739
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρίξε και μια ματιά στα:

rise of nations 

&

company of heroes

&

skyrim

Μαλλον δεν διαβασες αυτα που γραψαμε παραπανω

Το MP του ειναι 1v1 ή 2 ατομα εναντιω του pc?

Ειναι στρατηγικης το skyrim?

Δημοσ.

Μαλλον δεν διαβασες αυτα που γραψαμε παραπανω

Το MP του ειναι 1v1 ή 2 ατομα εναντιω του pc?

Ειναι στρατηγικης το skyrim?

οπς δίκιο δεν διάβασα καλά......sorry..

το skyrim δεν είναι απόλυτα στρατηγικής αλλά εκεί κατατάσσεται...  

Δημοσ.

οπς δίκιο δεν διάβασα καλά......sorry..

οπου και αν κατατασσεται δεν εχει σημασια, δεν ξερω καν αν εχει lan και εκτος αυτου στρατηγικης εννοω στρατο,πολεμο κτλπ

• Super Moderators
Δημοσ.

σε ποιο παράλληλο σύμπαν?
  • Like 4
Δημοσ.

Παιδιά έχετε υπόψη σας κάποιο turn based στα χνάρια του medieval/rome total war με περισσότερη έμφαση και micro management στο campaign map απ'ότι στις μάχες? Ηλικία/γραφικά αδιάφορα...

Δημοσ.

Φίλοι μου το παιχνίδι είναι Role Playing Game αλλά απαιτεί πάνω απ'όλα στρατηγική στο leveling system για αυτό είπα ότι κατατάσσεται σε γενικά πλαίσια σε strategy με αυτήν την έννοια το είπα  από τον δικό μου πλανήτη :devil: 

• Super Moderators
Δημοσ.

Φίλοι μου το παιχνίδι είναι Role Playing Game αλλά απαιτεί πάνω απ'όλα στρατηγική στο leveling system για αυτό είπα ότι κατατάσσεται σε γενικά πλαίσια σε strategy με αυτήν την έννοια το είπα  από τον δικό μου πλανήτη :devil: 

δεν υπάρχει game που να μην απαιτεί στρατηγική, δεν σημαίνει όμως ότι είναι όλα strategy...

το skyrim ΔΕΝ είναι strategy...

• Like 1
Δημοσ.

ok έτσι που το θέτεις είναι λάθος μου... sorry παιδιά  δεν ήθελα να νοθεύσω τις έννοιες αλλά όπως λέω και ποιο πάνω αλλιώς το εννοούσα αυτό που είπα, λάθος μου. :mellow:

Δημοσ.

Και η Βανδή έχει ώρες ώρες λίγη ηλεκτρική κιθάρα να παίζει riff που φέρνουν σε metal αλλά heavy metal την Βανδή δεν την λες σωστά;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...