hurin Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δωσε παραπανω πληροφοριες στον λαο.Το τελευταιο Tropico το εχει παιξει κανεις,δεν ξερω το θεωρω απο τα καλυτερα της εποχης μας. Συμφωνώ για το Tropico, έχει και σενάριο "Ελλάδας" με τεράστια ακρίβεια στις καταστάσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
strategy Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πω και όσο θυμάμαι ότι στα παλιά Tropico είχε κάτι μπανανίες... Τώρα βάλανε και Ελλάδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει αποστολή όπου πρέπει να κάνεις τη χώρα σου προτεκτοράτο. Τί κάνεις για να το καταφέρεις? Κλείνεις τα εργοστάσια, αυξάνεις το δημόσιο χρέος σε επίπεδο που επεμβαίνουν οι ξένες δυνάμεις για να σε σώσουν, αυτοί δημιουργούν καζίνο και καμπαρέ για να αρμέγουν τους πολίτες, ενώ αυτοί εκμεταλλεύονται όλους τους φυσικούς σου πόρους μέσα σε Ειδικές Οικονομικές Ζώνες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Καλησπερα θα ηθελα να μου προτεινετε ενα παιχνιδι στρατηγικης με καλα γραφικα (πχ οχι AoE 1) θα ηθελα να μην ειναι turn based στην αρχαιοτητα-μεσσαιωνα-19ο αιωνα στο διαστημα ας ειναι απο ΑΠΠ-ΒΠΠ και μετα γραφικα υπολογιστε οπως αυτα του Rise of Nations ή και καλυτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GerwnOnoufrios Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Εμενα μου αρεσε το Medieval Total War 2 αλλα δεν ειναι μετα τον ΑΠΠ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 πωω ανοικτηκε διπλο θεμα.... το RoN μου αρεσε πολυ αλλα το εχω καψει και συνεχιζω απλα για να εχω 1-2 εναλλακτικες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greygore Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Για WWII τουλάχιστον μια πολύ καλή σειρά είναι η Company of Heroes, την οποία μάλιστα μπορείς να βρεις στο τελευταίο Humble Bundle (μαζί με αρκετά άλλα καλά παιχνίδια της THQ). Εναλλακτικά, πάντα είχα αδυναμία στη σειρά Command & Conquer (εκτός του αποτυχημένου 4ου) - συγκεκριμένα τα Red Alert (ξεχωριστό timeline απο τα κανονικά C&C) ίσως σε ενδιαφέρουν, μια και "παίζουν" σε alternate history WWIΙ με αρκετή δόση χιούμορ. Τέλος, μερικά "outsiders" που έχω αγαπήσει του είδους: Warhammer 40K: Dawn of War (sci-fi theme, δεν ξέρω αν μετράει για "διάστημα") και Dawn of War 2 (περισσότερο squad-based απο το πρώτο, με ελαφρά RPG elements), Supreme Commander (μια και το Total Annihilation μάλλον "κόβεται" λόγω γραφικών), R.U.S.E. (κυρίως για το tabletop feel του). Edit: Ξαφνικά συνηδειτοποίησα οτι με αυτούς τους περιορισμούς: turn based στην αρχαιοτητα-μεσσαιωνα-19ο αιωνα στο διαστημα πρέπει να "έκοψες" το 85% των Top 20 Strategy προτιμήσεων μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Company of heroes.Οτι καλυτερο σε 2ο π.π.Μετα men at war ίσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Coh παιχνιδαρα...Και το Dawn of War 2 πολυ καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2012 Προτείνω το ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ αν και αρκετά απαιτητικό και καθ'όλα hardcore European Escalation. Θερμό επεισόδιο στη Γερμανία του Ψυχρού Πολέμου, Γερμανοί και Ρώσοι μπουκάρουν ο ένας στα χωράφια του άλλου και γίνεται μπάχαλο. Πολύ μεγάλη ιστορική ακρίβεια, gameplay που δε συγχωρεί και καθαρόαιμη στρατηγική, όχι μπασταρδέματα. Το έβγαλε η ομάδα που έβγαλε και το RUSE. Περισσότερες πληροφορίες εδώ http://www.enternity.gr/Article/Wargame:-European-Escalation/10209.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 ωραιο φενεται το CoH ακομα καλυτερο το 2 που εχει ανατολικο μετωπο... δεν με ενθουσιασε το European Escalation anyway ευχαριστω παιδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiss8 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2012 age of mythology απλα παιχνιδαρα ??!! κανα παρόμοιο υπαρχει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 age of mythology απλα παιχνιδαρα ??!! κανα παρόμοιο υπαρχει ? Ναι συμφωνώ!! Τρομερό παιχνίδι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 age of mythology απλα παιχνιδαρα ??!! κανα παρόμοιο υπαρχει ? Rise of Nations? Age of Empires? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antwni Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2012 Rise of Nations? Age of Empires? Δεν συγκρίνοται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα