Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Για τους οπαδούς των Turn - Based Strategy (σαν το Snoob πχ) κυκλοφόρησε πρόσφατα το Warlock: Master of the Arcane.

http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/9838-Warlock-Master-of-the-Arcane-Review

Φιλοδοξεί να είναι ο συνδυασμός των Heroes και του Civilization, και φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον.

• Super Moderators
Δημοσ.

Για τους οπαδούς των Turn - Based Strategy (σαν το Snoob πχ) κυκλοφόρησε πρόσφατα το Warlock: Master of the Arcane.

http://www.escapistm...e-Arcane-Review

Φιλοδοξεί να είναι ο συνδυασμός των Heroes και του Civilization, και φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον.

Κανονικά αυτά έπρεπε να τα γράψω στο σχετικό νήμα, αλλά λόγω της αναφοράς στο πρόσωπό μου... :)

Λοιπόν, το Warlock το προτείνω ανεπιφύλακτα στους φίλους των tbs. Από το patch 1.2 η βελτίωση ήταν θεαματική, αλλά με το 1.2.2.1 + το DLC Return of the Elves θεωρώ πως έκανε μεγάλο ποιοτικό άλμα. Η ΑΙ είναι πολύ βελτιωμένη, αν βρει "πολύτιμο" στόχο ξεμοναχιασμένο (ήρωα, μονάδες με αρκετά level κτλ.) επιτίθεται μανιασμένα (impossible επίπεδο) ενώ το scouting είναι απολύτως απαραίτητο (range 3 και πάνω και καλό θα ήταν οι γεροί scouts να έχουν και το true sight που αποκαλύπτει Invisible μονάδες).

Αν έχουν καταφέρει να φτιάξουν και τις "αποβάσεις" (σε συνδυασμό με τη χρήση βελτιωμένων πλοίων από την AI) θα μιλάμε για σπουδαία πράγματα, αλλά είναι πολύ νωρίς στο παιχνίδι που ξεκίνησα για να έχω εικόνα. Στη στεριά, πάντως, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, αν και οι neutrals συνεχίζουν να έχουν αδυναμίες στην υπεράσπιση των πόλεών τους.

Στα χρήματα που το βρίσκει κανείς, πάντως (αν δεν κάνω λάθος είναι -πάλι- σε προσφορά στο gamersgate + τα dlc) είναι πολύ καλή αγορά -ώρες παιχνιδιού και το κλασικό "one more turn".

Δημοσ.

Μια μικρή απορία, το Call of Cthulhu που βλέπω στο GamersGate είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρθηκε πριν λίγους μήνες στο ομώνυμο thread και αποτελούσε port τίτλου απο iPad;

Source.png Πηγή: Σχετικό link

• Super Moderators
Δημοσ.

Αν εννοείς αυτό, ναι.

Σε αυτά τα χρήματα, θα το πρότεινα χωρίς κανένα δισταγμό, μόνο και μόνο για την αισθητική και το όλο concept.

Σε pc δεν το έχω δει, σε ipad είχε κάποια θέματα εξισορρόπησης δυσκολίας (παλουκάκι ενίοτε στο early game, έκανε κοιλιά αργότερα).

Δημοσ.

Όμορφα... Μεταξύ Hero Academy, Warlock και Call of Cthulhu: The Wasted Land, τελικά αυτό το καλοκαίρι είχαν πολύ δυνατή παρουσία τα "εναλλακτικά" TBS games :-) .

P.S. Έφυγε για αγορά ήδη, να δω τι θα πρωτοπαίξω πάλι :P.

Δημοσ.

Υστερα λενε γτ στρεφομαστε ολοι σε υπηρεσιες οπως το steam και το origin για να παρουμε τα παιχνιδια.Καθως διαβαζα αυτο το thread πηρα την αποφαση να αγορασω το civilization 5( εχω λιωσει απειρες ωρες παιζοντας παιχνιδια οπως c&c generals zero hour, bfme2, age of empires 2&3, age of mythology , company of heroes ktl.... εναντιον ΑΙ παντα skirmish ).Ετσι ειπα να παω σε turn based.Πρωτα σκεφτομαι οτι ειναι σαββατο και δεν μπορω να φορτωσω την pre paid που εχω απο eurobank.Ετσι λεω που θα παει καπου θα το βρω σε καπιο καταστημα.Πηγα σε multirama , public , kotsovolo και σε 3 ιδιωτες και δεν το ειχε κανενας.....Μενω Ροδο ......απλη απογοητευση..............

Δημοσ.

Προσωπικά έπαιζα το Rome total war και πριν ακόμα το τελειώσω το βαρέθηκα και το έχω ψιλοπαρατήσει γιατί εστιάζει στο TBS περισσότερο. Ξεκίνηση το COH και έχω ενθουσιαστεί. Το προτείνω για rts.

• Super Moderators
Δημοσ.

Το Jagged Alliance: BiA το αγόρασα με τα summer sales, οπότε είναι ακόμη νωρίς για να περάσω στο Crossfire. Tα πρώτα σχόλια που διαβάζω, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα θερμά, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Πρακτικά, όμως, με το XCOM να απέχει πλέον ένα μήνα και κάτι και το Warlock στη μέση, μάλλον θα περιμένω να πάει σε προσφορά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Empire at War

Το καλυτερο στρατηγικής εβερ!

Δωσε παραπανω πληροφοριες στον λαο.Το τελευταιο Tropico το εχει παιξει κανεις,δεν ξερω το θεωρω απο τα καλυτερα της εποχης μας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...