KNoverGP Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 thanks θα τα ψάξω ένα ένα. όποιος έχει άλλες προτάσεις ας τις αφήσει
Tobajara Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για τους οπαδούς των Turn - Based Strategy (σαν το Snoob πχ) κυκλοφόρησε πρόσφατα το Warlock: Master of the Arcane. http://www.escapistmagazine.com/articles/view/editorials/reviews/9838-Warlock-Master-of-the-Arcane-Review Φιλοδοξεί να είναι ο συνδυασμός των Heroes και του Civilization, και φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Για τους οπαδούς των Turn - Based Strategy (σαν το Snoob πχ) κυκλοφόρησε πρόσφατα το Warlock: Master of the Arcane. http://www.escapistm...e-Arcane-Review Φιλοδοξεί να είναι ο συνδυασμός των Heroes και του Civilization, και φαίνεται τρομερά ενδιαφέρον. Κανονικά αυτά έπρεπε να τα γράψω στο σχετικό νήμα, αλλά λόγω της αναφοράς στο πρόσωπό μου... Λοιπόν, το Warlock το προτείνω ανεπιφύλακτα στους φίλους των tbs. Από το patch 1.2 η βελτίωση ήταν θεαματική, αλλά με το 1.2.2.1 + το DLC Return of the Elves θεωρώ πως έκανε μεγάλο ποιοτικό άλμα. Η ΑΙ είναι πολύ βελτιωμένη, αν βρει "πολύτιμο" στόχο ξεμοναχιασμένο (ήρωα, μονάδες με αρκετά level κτλ.) επιτίθεται μανιασμένα (impossible επίπεδο) ενώ το scouting είναι απολύτως απαραίτητο (range 3 και πάνω και καλό θα ήταν οι γεροί scouts να έχουν και το true sight που αποκαλύπτει Invisible μονάδες). Αν έχουν καταφέρει να φτιάξουν και τις "αποβάσεις" (σε συνδυασμό με τη χρήση βελτιωμένων πλοίων από την AI) θα μιλάμε για σπουδαία πράγματα, αλλά είναι πολύ νωρίς στο παιχνίδι που ξεκίνησα για να έχω εικόνα. Στη στεριά, πάντως, τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, αν και οι neutrals συνεχίζουν να έχουν αδυναμίες στην υπεράσπιση των πόλεών τους. Στα χρήματα που το βρίσκει κανείς, πάντως (αν δεν κάνω λάθος είναι -πάλι- σε προσφορά στο gamersgate + τα dlc) είναι πολύ καλή αγορά -ώρες παιχνιδιού και το κλασικό "one more turn".
Greygore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μια μικρή απορία, το Call of Cthulhu που βλέπω στο GamersGate είναι το ίδιο με αυτό που αναφέρθηκε πριν λίγους μήνες στο ομώνυμο thread και αποτελούσε port τίτλου απο iPad; Πηγή: Σχετικό link
Super Moderators Snoob Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αν εννοείς αυτό, ναι. Σε αυτά τα χρήματα, θα το πρότεινα χωρίς κανένα δισταγμό, μόνο και μόνο για την αισθητική και το όλο concept. Σε pc δεν το έχω δει, σε ipad είχε κάποια θέματα εξισορρόπησης δυσκολίας (παλουκάκι ενίοτε στο early game, έκανε κοιλιά αργότερα).
Greygore Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Όμορφα... Μεταξύ Hero Academy, Warlock και Call of Cthulhu: The Wasted Land, τελικά αυτό το καλοκαίρι είχαν πολύ δυνατή παρουσία τα "εναλλακτικά" TBS games . P.S. Έφυγε για αγορά ήδη, να δω τι θα πρωτοπαίξω πάλι .
Darkpipis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Υστερα λενε γτ στρεφομαστε ολοι σε υπηρεσιες οπως το steam και το origin για να παρουμε τα παιχνιδια.Καθως διαβαζα αυτο το thread πηρα την αποφαση να αγορασω το civilization 5( εχω λιωσει απειρες ωρες παιζοντας παιχνιδια οπως c&c generals zero hour, bfme2, age of empires 2&3, age of mythology , company of heroes ktl.... εναντιον ΑΙ παντα skirmish ).Ετσι ειπα να παω σε turn based.Πρωτα σκεφτομαι οτι ειναι σαββατο και δεν μπορω να φορτωσω την pre paid που εχω απο eurobank.Ετσι λεω που θα παει καπου θα το βρω σε καπιο καταστημα.Πηγα σε multirama , public , kotsovolo και σε 3 ιδιωτες και δεν το ειχε κανενας.....Μενω Ροδο ......απλη απογοητευση..............
skiabox Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Snoob : Εχεις ρίξει πολύ διαφήμιση στο warlock μιλάμε.Θα το περιμένω κάτω από τα 10 ευρώ όμως.
antbyron Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Προσωπικά έπαιζα το Rome total war και πριν ακόμα το τελειώσω το βαρέθηκα και το έχω ψιλοπαρατήσει γιατί εστιάζει στο TBS περισσότερο. Ξεκίνηση το COH και έχω ενθουσιαστεί. Το προτείνω για rts.
skiabox Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Για το Jagged Alliance : CrossFire τι λέτε παιδιά;
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Το Jagged Alliance: BiA το αγόρασα με τα summer sales, οπότε είναι ακόμη νωρίς για να περάσω στο Crossfire. Tα πρώτα σχόλια που διαβάζω, πάντως, δεν είναι ιδιαίτερα θερμά, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι. Πρακτικά, όμως, με το XCOM να απέχει πλέον ένα μήνα και κάτι και το Warlock στη μέση, μάλλον θα περιμένω να πάει σε προσφορά.
brickman Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Empire at War Το καλυτερο στρατηγικής εβερ!
d3monhunter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Empire at War Το καλυτερο στρατηγικής εβερ! Δωσε παραπανω πληροφοριες στον λαο.Το τελευταιο Tropico το εχει παιξει κανεις,δεν ξερω το θεωρω απο τα καλυτερα της εποχης μας.
brickman Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δωσε παραπανω πληροφοριες στον λαο. https://www.google.gr/#hl=el&sclient=psy-ab&q=star+wars+empire+at+war&oq=star+wars+empire+at+war&gs_l=hp.3..0l4.1297.4633.0.5165.23.11.0.12.12.1.317.2495.0j4j6j1.11.0...0.0...1c.1.B_dEuw7oJLY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=3037419b5c8be551&biw=1600&bih=799
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα