Προς το περιεχόμενο

[Megathread] Προτάσεις και αγαπημένα παιχνίδια στρατηγικής

gk1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το Anno ήταν χωρίς αμφιβολία ένα απ΄τα πιο καλοφτιαγμένα παιχνίδια... τρελλό κόλλημα... Τώρα τελευταία έχω κολλήσει με το multiplayer του Starcraft 2... ώρες... είναι καταπληκτικό και το story του, και νομίζω αξίζει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε, πάντως καταπληκτικό 4X παιχνίδι (explore, expand, exploit, exterminate) είναι το Sins of a Solar Empire.

Τώρα βγαινει το stand-alone expansion, με τίτλο Rebellion, του οποίου τη Beta παίζω τώρα που μιλάμε.

Το παιχνίδι είναι κορυφαίο, και για μένα που κανονικά δεν μου αρέσουν τα strategy, λέει πολλά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας ..μετα το ΧΒΟΧ και PSP που ασχολουμε χρονια πήρα και ένα τουμπανακι pc για gaming.

ψαχνω παιχνιδια strategy που να με κρατησουν σε ενδιαφερων .Πιο πολυ θελω να αφορουν κάτι όπως το πιο παλιο που επαιζα το EMPIRE EARTH.

Αναμένω με ανυπομονισια τις συμβουλες σας για:

1.Τιτλους παιχνιδιων

2.Από που τα κατεβαζω αξιόπιστα sites (και αν υπάρχει καποιο..manual γι αυτό)

Κουμπάρε, καλορίζικο το μηχάνημα και καλό κάψιμο.

Πρώτα από όλα να ξέρεις ότι για πειρατία και sites δεν μιλάμε, διότι παραβαίνεις τους κανονισμούς, ενώ άλλοι θα σε κράξουν, μιάς και στο PC συνεχώς παίζονται τρελές προσφορές.

Απο στρατηγικής παιχνίδια δές το Total War 2, δές και το Sins of a Solar Empire Rebellion αν θές κάτι σε sci-fi.

Δές και το τόπικ με τις προσφορές στην αρχή της σελίδας.

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators

Μια προφανής πρόταση θα ήταν το Shogun 2: Total War. Ήδη η τιμή του (μετά την κυκλοφορία του standalone expansion Fall of the Samurai) έχει πέσει θεαματικά.

Για κάτι οικονομικό, επίσης, σε πιο fantasy setting, το Gamersgate έχει για τις επόμενες 20 ώρες περίπου στα €6,24 το King Arthur Collection.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...