ravage19 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Total war - Age of Empires Series. Αν θες να ασχοληθείς με τα Age of κοίτα λίγο το www.age4greeks.gr
stratigos24 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Οπως σου ειπαν και πιο πανω, spellforce ειναι τελεια και για μενα, αν και ειναι και rpg και στρατηγικης. Δες ακομα τα total war που σου ειπαν και ιδιαιτερα το καλυτερο για μενα medieval 2, το εχει και μολις 5 ευρω πλεον στο steam και εχει πολυ κοσμο ακομα online, αν σε ενδιαφερει...ριξε και μια ματια στο Majesty 2, μολις τωρα το ειδα, δεν το εχω παιξει. Ωραιο και αυτο: http://www.gamespot.com/pc/strategy/kingarthur/review.html που ειναι σαν totalwar, αλλα εχει και μαγεια μεσα. Εδω και το πιο καινουριο του: http://www.youtube.com/watch?v=d7Pk64jKa3E&hd=1
nikolas16 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2011 Κοιτα σε αυτο το στυλ θα σου προτεινα Age of Empires + Age of Mythology αλλα αν θες Rpg to παιχνιδι ειναι Oblivion
kuzko21 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2011 θα τσεκαρω το stronghold 3 , μολις βγει και μπορεσει να το φερει ο θειος. AoE & AoM κλασικα, τα εχω παιξει. το oblivion το γνωριζω αλλα δεν θελω κατι σε rpg στην ουσια , θελω κατι σε στρατιγικης. το king arthur με εψησε. Μπορει να τσεκαρω και το shogun , παρολαυτα δεν το ηθελα τοσο μαχη κατασταση, θα ηθελα να φτιαχνω απο την αρχη το ολα θεμα.
alexGTAV Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, Ψαχνω ενα παιχνιδι στρατιγικης που να εχει σχεση με πολεμο..οχι ξερω γω σαν civilization v..πολεμο πολεμο σαν τα COD ξερω γω.. ευχαριστω!
antonl Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Καλησπερα, Ψαχνω ενα παιχνιδι στρατιγικης που να εχει σχεση με πολεμο..οχι ξερω γω σαν civilization v..πολεμο πολεμο σαν τα COD ξερω γω.. ευχαριστω! Company of heroes. Σίγουρα υπάρχουν και δεκάδες ακόμα αλλά αυτό είχε αρέσει ακόμα και σε μένα που δεν ασχολούμαι με RTS πλέον.
alexGTAV Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Ευχαριστω παιδια, κατεβαζω τωρα το empire total war και μετα βλεπουμε για τα αλλα.. Με Q6600 2,4 GHz και gts 450 1gb ddr5 "sonic" το παιζω με τερμα γραφικα??
Tritton Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 To Men of war ή το MOW: Assault squad (2011) το καλύτερο WWII που έπεξα ποτέ real time αλλά προυποθέτη καλή στρατηγική και χρήση των μονάδων.
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2012 http://www.gamersgate.com/DD-COHOF/company-of-heroes-opposing-fronts http://www.gamersgate.com/DD-COHTOV/company-of-heroes-tales-of-valor ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν να τα πάρω.Έχω μόνο το vanilla..στο online θα μπορώ να παίξω με άλλους που έχουν και τα expansions? ή τα χρειάζομαι;
Zugzwang Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καλή σας μέρα, παιδιά! Ποια η γνώμη σας για τα καινούρια real-time strategy παιχνίδια; Χθες στο άκυρο θυμήθηκα το θρυλικό (!!!) για μένα και πολλούς άλλους age of empires II, και θα ήθελα να παίξω ένα παιχνίδι με παρόμοιο gameplay αλλά με πιο σύγχρονα γραφικά. Να πω επίσης ότι δεν είμαι από αυτούς που τη βρίσκουν με τις πολλές μάχες αλλά με την ανάπτυξη των πόλεων. Δε μ' ενδιαφέρουν επίσης το multiplayer και να παίξω online. Λοιπόν; Έχετε κάτι να προτείνετε; Ευχαριστώ!
kinq1 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Age of Empires Online; Δεν είναι μόνο εναντίων άλλων παικτών, μπορείς να παίζεις εναντίον της cpu τουλάχιστον τα quest. Και οι βασικές αποστολές και πολιτισμοί είναι τζάμπα νομίζω. Οπότε μπορείς τουλάχιστον να το κατεβάσεις και να το δοκιμάσεις.
christos_0b Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Καταλαβαινω τι θες γιατι και εγω γουσταρω να "στηνω" πρωτα την βαση / πολη μου και μετα να παιζω τα υπολοιπα , δοκιμασε το campaign του age of empires 3 + τα expansions , δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο κατα την γνωμη μου αλλα θα σε κρατησει απασχολημενο για λιγο.
kjtzemis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 με ενα παιχνιδι που ειχα ασχοληθει αρκετα πριν 4-5 χρονια ειναι το civilization 3!το ειχα λιωσει!! εχω αγορασει και το civ4+expansion αλλα δεν ασχοληθηκα πολυ μαυτο!επεισης δεν εχω δοκιμασει ακομη το civ5 που βγηκε πριν λιγους μηνες!!!δοκιμασε το!ειναι πολυ καλο παιχνιδι γενικα και θα σου αρεσει πιστευω!χτιζεις πολεις, φτιαχνεις στρατο, φτιαχνεις διαφορα θαυματα μεσα στις πολεις κ.α.!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα