greek_manager Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα online παιχνίδι στρατηγικής για pc Διάφορα παιχνιδια στρατηγικης με reviews μπορείς να βρεις και εδώ:http://www.paixnidia-stratigikis.gr
leoman_GR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα online παιχνίδι στρατηγικής για pc warcraft IIIΤο καλυτερο κατα την γνώμη μου!
kebinB Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 starcraft 2 αλητεια και τα μυαλα στα μπλεντερ. δεν υπαρχει καλυτερο RTS.
dimkorinthos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Το κατάλληλο παιχνίδι για εσένα είναι το GREPOLIS. Φτιάχνεις την πόλη σου φτιάχνεις στρατό και μετά μπορείς να κατακτήσεις άλλες πόλεις. Άμα φτιάξεις λογαριασμό στείλε μου ένα μύνημα για να σε βάλω σε μια συμμαχία που είναι απο τις κορυφαίες.
gavros10 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 war2 φιλε μου και καλα ειμαστε στο 1940 φτιαχνεις πολεις κανεις επιδρομες λεηλασιες εισβολες σε πολεις αντιπαλων αναπτυσεσαι και γενικα παρα πολλα πραγματα
Pantelthekiller Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 http://game.global.goalunited.org/loader.php
Easy_Rider Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Age Of Empires - σε οποιοδήποτε version του, από το 1 έως το online Υπάρχει και πολύ ενεργή κοινότητα για τα Age (age4greeks.gr), και ειδικά για το AoC Για το online δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να κατεβάσεις την beta του από εδώ http://www.ageofempiresonline.com/betaplay
fragment_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 παιδιά επειδή με έχει πιάσει μια βαρεμάρα, θέλω να αρχίσω ένα multiplayer strategy game, υπάρχει κάτι καλό, ακούω χρόνια για warcraft δεν έχω παίξει ποτέ. πια έκδοση αν είναι να αγοράσω να αρχίζω να παίζω online; υπάρχει κάνα παλιό warcraft demo (παλιά έκδοση που να παίζει σε 7) για παιχνίδι με υπολογιστή έτσι για να μάθω στην αρχή; τώρα παίζω ένα Online Που είχα αγοράσει παλιά το c&c tiberium 3, δε λέω σαν κ αυτό δεν έχω παίξει άλλο καλύτερο αλλα ρε παιδιά δεν υπάρχει συμμετοχή πλέον στα lobbies
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Starcraft 2; Δε ξέρω αν είναι του στυλ σου, αλλά σίγουρα πρέπει να του ρίξεις μια ματιά.
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ψαχνω ενα παιχνιδι στρατηγικης ψαχνω ενα παιχνιδι στρατηγικης , οχι συγχρονου πολιτισμου παρολαυτα.τυπου LOTR , δε με πειραζει εαν εχει το φανταστικο στοιχειο μεσα , μαλλον ετσι θα το ηθελα.γενικα κατασταση καστρα κλπ. επισης , οχι πολυ παλιο , μην μας βγουν και τα ματια απο τα γραφικα.ακουω προτασεις.ευχαριστω.
bnvdarklord Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 The Lord of the Rings: The Battle for Middle-earth 1 και 2
kuzko21 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 ευχαριστω , τα γνωριζω αυτα και τα εχω παιξει -ισως να ειναι και τα μονα του ειδους που εχω παιξει.) καποια αλλη προταση;
LongTom Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Warcraft 3 +Frοsen Throne μείγμα rts+rpg με μαγεία Total War: Medieval 2+Kindoms,Shogun 2(εάν θέλεις λεπτομέρειες σε αυτά γράψε γιατί παίζει πολύ πράμα)[Κλασσικά turn based rts με realtime μάχες] Age of Empires 3+exp,κλασσικά rts Heroes of Might and Magic II,III,V(όχι το ΙV γιατί είναι μπούρδα)turn based strategy με άφθονη μαγεία και μυθικά πλάσματα Civization IV,V που αρχίζεις από την αρχαιότητα και προχωράς μέχρι το μέλλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα