Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κατάλληλο παιχνίδι για εσένα είναι το GREPOLIS. Φτιάχνεις την πόλη σου φτιάχνεις στρατό και μετά μπορείς να κατακτήσεις άλλες πόλεις. Άμα φτιάξεις λογαριασμό στείλε μου ένα μύνημα για να σε βάλω σε μια συμμαχία που είναι απο τις κορυφαίες.

Δημοσ.

war2 φιλε μου

και καλα ειμαστε στο 1940 φτιαχνεις πολεις κανεις επιδρομες λεηλασιες εισβολες σε πολεις αντιπαλων

αναπτυσεσαι και γενικα παρα πολλα πραγματα

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

παιδιά επειδή με έχει πιάσει μια βαρεμάρα, θέλω να αρχίσω ένα multiplayer strategy game, υπάρχει κάτι καλό, ακούω χρόνια για warcraft δεν έχω παίξει ποτέ. πια έκδοση αν είναι να αγοράσω να αρχίζω να παίζω online; υπάρχει κάνα παλιό warcraft demo (παλιά έκδοση που να παίζει σε 7) για παιχνίδι με υπολογιστή έτσι για να μάθω στην αρχή; τώρα παίζω ένα Online Που είχα αγοράσει παλιά το c&c tiberium 3, δε λέω σαν κ αυτό δεν έχω παίξει άλλο καλύτερο αλλα ρε παιδιά δεν υπάρχει συμμετοχή πλέον στα lobbies

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ψαχνω ενα παιχνιδι στρατηγικης

ψαχνω ενα παιχνιδι στρατηγικης , οχι συγχρονου πολιτισμου παρολαυτα.
τυπου LOTR , δε με πειραζει εαν εχει το φανταστικο στοιχειο μεσα , μαλλον ετσι θα το ηθελα.
γενικα κατασταση καστρα κλπ. επισης , οχι πολυ παλιο , μην μας βγουν και τα ματια απο τα γραφικα.
ακουω προτασεις.

ευχαριστω.biggrin.gif

Δημοσ.

ευχαριστω ,

τα γνωριζω αυτα και τα εχω παιξει -ισως να ειναι και τα μονα του ειδους που εχω παιξει.)

καποια αλλη προταση;

Δημοσ.

Warcraft 3 +Frοsen Throne μείγμα rts+rpg με μαγεία

Total War: Medieval 2+Kindoms,Shogun 2(εάν θέλεις λεπτομέρειες σε αυτά γράψε γιατί παίζει πολύ πράμα)[Κλασσικά turn based rts με realtime μάχες]

Age of Empires 3+exp,κλασσικά rts

Heroes of Might and Magic II,III,V(όχι το ΙV γιατί είναι μπούρδα)turn based strategy με άφθονη μαγεία και μυθικά πλάσματα

Civization IV,V που αρχίζεις από την αρχαιότητα και προχωράς μέχρι το μέλλον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...