stratigos24 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δοκιμασε το battleforge απο ea, αν ειναι ακομα δωρεαν...
Rn. Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 δωρεαν ειναι ακομα ευχαριστω αλλα μηπως υπαρχει σε κατι λιγοτερο παιδικο?εννοω με στρατιωτακια και οχι δρακους
nikos_studio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Καλημέρα, πρώτη φορά ανοίγω θέμα στο PC Games forum..Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα online παιχνίδι στρατηγικής για pc.Σαν το civilization αλλά να μπορώ να παίζω μέσω internet με τον ξάδερφό μου.Δηλ. να φτιάξουμε ο καθένας τον δικό του στρατό αλλά να υπάρχουν και άλλη παίχτες ή και botάκια..Το πρόβλημα είναι πως ο υπολογιστής του ξαδέρφου μου είναι με 256mb video card... Οπότε κάτι σχετικά ελαφρύ..
Tmark Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα online παιχνίδι στρατηγικής για pc Αge of empires 2?
nikos_studio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Αge of empires 2? Φτιάχνεις και σπίτια, κάστρα και τέτοια?
gavros10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα online παιχνίδι στρατηγικής για pc war2
Tmark Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Φτιάχνεις και σπίτια, κάστρα και τέτοια? Ναι, στην μεσαιωνική εποχή ξετυλίγεται η πλοκή.
nikos_studio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 war2 Καμιά περιγραφή? Ναι, στην μεσαιωνική εποχή ξετυλίγεται η πλοκή. Αυτό είναι Free το παιχνίδι? ή έχει συνδρομή σαν κάτι Dota και τέτοια? Υπόψιν ότι δεν θα ήθελα παιχνίδια σαν το lineage που δεν έχει τέλος.. Κάτι που να αρχίζεις μια πίστα (map) και να τελειώνει...
gavros10 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το war2 ειναι ενα browser game το οποιο ομως για browser game εχει παρα πολλες παραμετρους δεν εχει καμια σχεση με το travian η το ikariam. εχει 4 server οι οποιοι ειναι το 1940 και εχεις οπλα το β παγκοσμιου πολεμου φτιαχνεις αμυνες, τακτικες, κανεις πολεμο, επιδρομη σε πεδια για να παρεις διαφορα αντικειμενα
nikos_studio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 το war2 ειναι ενα browser game το οποιο ομως για browser game εχει παρα πολλες παραμετρους δεν εχει καμια σχεση με το travian η το ikariam. εχει 4 server οι οποιοι ειναι το 1940 και εχεις οπλα το β παγκοσμιου πολεμου φτιαχνεις αμυνες, τακτικες, κανεις πολεμο, επιδρομη σε πεδια για να παρεις διαφορα αντικειμενα Ωραίο ακούγεται αλλά.. Θέλω κάτι σαν το civilization να έχει γραφικά καλά και να ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ όχι να παίζω μια ζωή... Θα παίζαμε yu-gi-oh online αλλά δεν αρέσει στον ξάδερφό μου...
JuSt)InSaNe Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Φίλε η dota δεν έχει συνδρομή μην με σκοτώνεις με τα λόγια σου μεσημεριατικα
nikos_studio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Φίλε η dota δεν έχει συνδρομή μην με σκοτώνεις με τα λόγια σου μεσημεριατικα Η Dota όχι αλλά κάτι άλλα παιχνίδια έχουν αυτό εννοούσα..
melenegiorgo Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Θα ήθελα να μου προτείνεται ένα online παιχνίδι στρατηγικής για pc Δοκίμασε την Open Beta του Age Of Empires Online είναι Beta βέβαια αλλα νομίζω είναι κοντά σ'αυτό που ψάχνεις.
nikos_studio Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε την Open Beta του Age Of Empires Online είναι Beta βέβαια αλλα νομίζω είναι κοντά σ'αυτό που ψάχνεις. Οκ φίλε θα το ψάξω το ΣΚ.. Μοιάζει να είναι καλό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα