nickarmy Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 και το supcom1 καλό είναι αλλά πολύ κουραστικό (αν θες να παίξεις νορμάλ ώρες και μην βαράς 3 ωρα... γιατι μεχρι να φτιάξεις μια αξιοπρεπής βάση θα νυκτώσης) το online του 2 είναι σίγουρα καλύτερο αλλά στο gameplay ένιωσα ότι κάτι έλειπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Παιζω ακομα να φανταστειτε το heroes of might and magic 3. Παλαιοτερα μου αρεσαν το empire earth 1 και τα age of empires 2, age of mythology. Το age of empires 3 δεν μου προξενησε κατι το ιδιαιτερο, το εβαλα το ειδα λιγο και το εβγαλα. Το ιδιο και με το homm 4. Για να σας προλαβω, απο τα τελευταια εχω παιξει το company of heroes και παλι δεν με εντυπωσιασε. Δεν με πολυ-νοιαζει να εχει στοιχεια rpg μεσα οπως τα homm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damastes Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 μαλλον ποιο πολύ για RTS ενδιαφέρεσαι. Το starcraft 2 το έχεις δεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Στο πνευμα του ΗΟΜΜ δες τα Κings Bounty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Με επιφύλαξη ρίξε μια ματιά και στο Anno 1404. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Str Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 heroes 5... μαζί με τα 2 expantions του είναι απόλαυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jvgrjohn Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι αν δεν έχεις ασχοληθεί παλαιότερα με την σειρά TOTAL WAR είναι η στιγμή να το κάνεις με το Empire Total War και το νεότερο Napoleon Total War.Είναι ο ορισμός των παιχνιδιών στρατηγικής. Εκτός αν θες να δημιουργείς κατσαριδάκια και ιπτάμενα σκατουλάκια οπότε τότε πρέπει να ασχοληθείς με το Starcraft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SleekOperator Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Νομίζω ότι αν δεν έχεις ασχοληθεί παλαιότερα με την σειρά TOTAL WAR είναι η στιγμή να το κάνεις με το Empire Total War και το νεότερο Napoleon Total War. Είναι ο ορισμός των παιχνιδιών στρατηγικής. Συμφωνώ απόλυτα, όλα τα Total War (Shogun, Rome, Alexander, etc.) είναι η επιτομή των παιχνιδιών στρατηγικής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Συμφωνώ απόλυτα, όλα τα Total War (Shogun, Rome, Alexander, etc.) είναι η επιτομή των παιχνιδιών στρατηγικής. Σε σχέση με αυτά που αναφέρει ο mynam3,αυτά είναι παιχνίδια μαζοχισμού και όχι στρατηγικής. Πρατίνο Civilazation (οποιοδήποτε) command and conquer (αν και ίσως πολλή απλοϊκά) DUNE επειδή από εδώ ξεκινήσανε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynam3 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Καταρχην ευχαριστω για τις απαντησεις σας Θα δω το heroes 5 αργοτερα, απο τα υπολοιπα που προτεινατε λεω να δω και καποιο απο τα command and conquer - Αληθεια, με ποιο ξεκιναω; - Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fearwhatnow Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Προτεινω το Elemental War Of Magic με τα patches. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greenmachine Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2010 Και αυτό έχω ακούσει ότι λέει: http://en.wikipedia.org/wiki/King_Arthur:_The_Role-playing_Wargame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koproli8os Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2010 Το Panzer General 2 Adlerkorps Edition, παλιο αλλα καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εχω σκοπο να αγορασω ενα strategy για να παιζω ονλινε αλλα εχω μείνει πίσω όσο αν αφορά τα καινουρια games στο χώρο τι μου προτείνετε;; με ενδιαφέρει κύριως το multi κομματι του... -γι αυτο κ το -αγοράζω- εννοείται YΓ είμαι ανοιχτος σε προτασεις για αction games... p.x battlefield τύπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atonioz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2010 εχω σκοπο να αγορασω ενα strategy για να παιζω ονλινε αλλα εχω μείνει πίσω όσο αν αφορά τα καινουρια games στο χώρο τι μου προτείνετε;; με ενδιαφέρει κύριως το multi κομματι του... -γι αυτο κ το -αγοράζω- εννοείται YΓ είμαι ανοιχτος σε προτασεις για αction games... p.x battlefield τύπου για online strategy προτείνω SC2 μιας και έχει πολύ λάο, είναι φρέσκο και όπως και να το κάνουμε είναι απο bliζzard που είναι μανούλα στα online οτιδήποτε και αν ακούς από άλλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα