sozz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Company of heroes,τέλος συμφωνω και αμα εχεις και καλη καρτα γραφικων βαλε και dx10 πολυ ανωτερο απο το dx9..... και αν εχεις καλα ηχεια μην τα λυπασε......
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα!! Θα με βοηθουσατε πολυ αν μου λεγατε επιγραμματικα, ποια ειναι τα πιο γνωστα παιχνιδια στρατηγικης... Thanks...
onty Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=84P8y1vdBDE]http://www.youtube.com/watch?v=84P8y1vdBDE[/ame]
No_MeRcY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα ψάχνω κάποιο strategy game στυλ age of empires και empire earth για να παίξω online με φίλους.. (κάτι ποιο σύγχρονο από αυτά) επίσης αν γνωρίζει κάποιος το 2003-2004 έπαιζα ένα τέτοιο στυλ παιχνιδιού.. αλλά με ρομποτακια, πλανήτες και τέτοια πολύ ωραίο... αλλά δεν θυμάμαι καθόλου πως λεγόταν.. έχει κανείς καμιά ιδέα για το ποιο παιχνίδι μπορεί να ήταν?
Luxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το perimeter μηπως επαιζες; Ή το warhammer; Δες το age of mythology για online. Παλιο αλλα τελειο!
No_MeRcY Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 χμμ κατι σαν to perimeter ηταν.. θα το κατεβασω να δω ) age of mythology λες ε.. παλιο και καλο μεν.. αλλα κατι καινουργιο και καλο δεν εχει βγει απο τοτε? αλλα να μου πεις ο παλιος ειναι αλλιως..!
ksaplostra Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2010 Ρε παιδιά κάνα παιγνίδι στρατηγικής, της προκοπής, σαν το μπλιτζκριγκ;
d3monhunter Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Ζητειται παιχνιδι στρατηγικης σαν το tropico 3.Τετοιου στυλ με πολυ οικονομια μεσα αλλα και στρατο κτλπ.Απο αποψη γραφικων δεν με πειραζει αρκει να βλεπονται.Αυτα ευχαριστω.
nickarmy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2010 sim city 3 delux όχι το καινούργιο .... (δεν έχει πολύ στρατό όμως μέσα....)
tsioudiver Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ζητειται παιχνιδι στρατηγικης σαν το tropico 3.Τετοιου στυλ με πολυ οικονομια μεσα αλλα και στρατο κτλπ.Απο αποψη γραφικων δεν με πειραζει αρκει να βλεπονται.Αυτα ευχαριστω. Port Royale ?
d3monhunter Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Nice το Port Royale φαινεται πολυ καλο,το sim city 3 ειναι σαν το παλιο sim city 3000? Επισης το Company of heroes ειναι καλο?gameplay graphics κτλπ Ευχαριστω παιδια.
sozz Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Nice το Port Royale φαινεται πολυ καλο,το sim city 3 ειναι σαν το παλιο sim city 3000? Επισης το Company of heroes ειναι καλο?gameplay graphics κτλπ Ευχαριστω παιδια. το καλυτερο σε γραφικα(αν αντεχει το pc σου)στρατηγικης παιχνιδι ειναι το Company of heroes αν σου αρεσει ο β παγκοσμιος πολεμος τοτε ειναι το καλυτερο παιχνιδι που μπορεις να παρεις.....αλλα ειναι rts και δεν εχει και πολλα πολλα οπως πχ το warcraft
nickarmy Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Nice το Port Royale φαινεται πολυ καλο,το sim city 3 ειναι σαν το παλιο sim city 3000? Επισης το Company of heroes ειναι καλο?gameplay graphics κτλπ Ευχαριστω παιδια. αρκετά διαφορετικό πχ μπορεί να οδηγείς και εσύ οχήματα απο πλοία μέχρι τανκ και αεροπλάνα .... θα έλεγα οτι τα βασικά στοιχεία παραμένουν εμένα γιατί δεν μου άρεσε τόσο δεν ξέρω αλλά απο γραφικά σκίζει (αν θες τύπου β' αν και όχι πολύ γνωστό αλλά αγαπημένο μου με πολύ ποικιλία΄οχημάτων και δυνατοτήτων είναι το officers 2010 , μπορείς να ελέγχεις 1000 μονάδες ταυτόχρονα !!!, μην ξεχάσω ΄να σου πω όμως οτι είναι πολύωρο παιχνίδι και θέλει ώρες και έχει αρκετά μεγαλύτερη δυσκολία σε σχέση με το Company of heroes )
mynam3 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Ζητείται παιχνίδι στρατηγικής σαν τα age of mythology η τα empire earth..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα