Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι, βασικά θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος λέγοντας σε τι εποχή θα ήθελες να διαδραματίζεται, αν θες να είναι real time, turn-based ή και τα δύο, αν θες να εστιάσεις στη διπλωματία ή στο σφάξιμο κλπ.

Οι προτάσεις; Απίστευτα πολλές: από Civilization και Age of Empires μέχρι Total War και Star Wars: Empire at War.

Δημοσ.

Προτιμάω RTS. Εποχή δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, οτι να ναι :P

Αρκέι να είναι σχετικά πρόσφατο (2007 και μετά)

Θα δοκιμάσω κάποιες προτάσεις και όποιος έχει άλλες ιδέες ας τις ρίξει. Είναι ανοιχτοχέρης ο θείος μου.

Δημοσ.
Προτιμάω RTS. Εποχή δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση, οτι να ναι :P

Αρκέι να είναι σχετικά πρόσφατο (2007 και μετά)

Θα δοκιμάσω κάποιες προτάσεις και όποιος έχει άλλες ιδέες ας τις ρίξει. Είναι ανοιχτοχέρης ο θείος μου.

Για την εποχή εννοώ σε τι εποχή θες να διαδραματίζεται το παιχνίδι (μεσαίωνας, μακρινό μέλλον, Β' Παγκόσμιος Πόλεμος)!

Δημοσ.
red alert 3 και ξερό ψωμί.

παιχνιδι καλο ψαχνει νομιζω οχι μουφες :P

μονο το Comand And Conquer 3 Tiberium Wars ειναι καλο μεχρι τωρα αν θες να παιξεις και με γραφικα αλλιως ολα καλα ειναι ;)

εμενα που μου αρεσανε τα c&c το red alert 3 ητανε σκετη μουφα :fear:

Δημοσ.

Είναι το πιο τέλιο,μεκαλύτερα γραφικά,τρομερές μάχες,παιχνίδι που έχω δεί.Λέγεται Stronghold 2 αλλά επειδή έχει τέλια γραφικά πρέπει να πιάνει πάρα πολύ χώρο!!!

Δημοσ.

γτ δλδ να κανει πλακα?

ειχα το Stronghold Crusaders και πραγματικα το παιχνιδι τα σπαει.

---------- Προσθήκη στις 18:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:17 ----------

ενα παιχνιδι στρατηγικης , συγχρονη εποχη με campaign map ( οπως του total war ) υπαρχει παιδια?

Δημοσ.

Καλό είναι και το stronghold αλλά όχι και τόσο βαρή σε απαιτήσεις, έχω δει και χειρότερα.

Απο την μερία μου προτείνω όλη στην σειρά C&C, το company of heroes φυσικά(θεικό) και όλα τα age of empires... α και το starcraft... και το warcraft.... χμμμμ και τα total war(ειδικά medieval & rome). οκι τελείωσα:o

Δημοσ.
Καλό είναι και το stronghold αλλά όχι και τόσο βαρή σε απαιτήσεις, έχω δει και χειρότερα.

Απο την μερία μου προτείνω όλη στην σειρά C&C, το company of heroes φυσικά(θεικό) και όλα τα age of empires... α και το starcraft... και το warcraft.... χμμμμ και τα total war(ειδικά medieval & rome). οκι τελείωσα:o

το starcraft δν μαρεσαν τα γραφικα του :/

C&C ειναι καλο? τι εποχη ? δν το εχω δοκιμασει ποτε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...