thanos1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Το ξέρω αλλα μου αρέσει αυτο το παιχνιδι. Ξέρει κανενας απο κωδικούς για το ikariam;
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Τι εννοείς κωδικούς για το παιχνίδι; Πρέπει να κάνεις εγγραφή (το λίνκ είναι πάνω στην κεντρική σελίδα)... Εκτός αμα εννοείς κάτι άλλο. (c-c-c-combo breaker)
thanos1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 ενωω scripts and codes. Εχώ γραφτει εδω και καιρο.
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Θέλεις κάτι συγκεκριμένο; Ξέρω πως τα περισσότερα θέλουν greasemonkey. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο μπορώ να μάθω απο φίλους που παίζουν. Αν όχι και έχεις ώρα για διάβασμα δές εδώ: http://board.ikariam.org/index.php?page=Thread&threadID=54362
Praetorianos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 η DotA θέλει ικανότητες και εγκεφαλικές απαιτήσεις.. ενώ είσαι πολύ πιο χαμηλά από τον mainstream παίχτη. (Το είπα κομψά) Απλά γουστάρεις σαν real "χαλαράς" που είσαι να μιλάς πολύ, και σε θέματα που είσαι άσχετος. Or that I've got gaming BAWLS. Όπως θέλει ο καθένας το παίρνει όμως.. Και πραγματικά απαιτεί skills, iQ και ΠΟΛΛΑ κιλά ευστροφίας. Είναι ένα test εγκεφάλου, σε μορφή Game. (Όλα αυτά δεν φαίνονται με γυμνό μάτι. Πρέπει να μπεις στο πετσί του Game για να τα καταλάβεις) Για φάτε λοιπόν άτομα με ικανότητες, σχετικούς, σκληροπυρηνικούς, με gaming BAWLS, skills, πολλά κιλά ευστροφίας, τρελό IQ και εγκεφαλικές δραστηριότητες πέραν του συνηθισμένου:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 άντε και στη NASA τα παιδιά
thanos1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Θέλεις κάτι συγκεκριμένο; Ξέρω πως τα περισσότερα θέλουν greasemonkey. Αν θέλεις κάτι συγκεκριμένο μπορώ να μάθω απο φίλους που παίζουν. Αν όχι και έχεις ώρα για διάβασμα δές εδώ:http://board.ikariam.org/index.php?page=Thread&threadID=54362 Θα δωκιμασω στην σελιδα που μου ειπες αλλα ναι θελω να παιρνω τσαμπα αγαθα με κωδικους η scripts.εαν μπορεις μαθε πως γινετε και πες μου σε παρακαλω!!!
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Για φάτε λοιπόν άτομα με ικανότητες, σχετικούς, σκληροπυρηνικούς, με gaming BAWLS, skills, πολλά κιλά ευστροφίας, τρελό IQ και εγκεφαλικές δραστηριότητες πέραν του συνηθισμένου: άντε και στη NASA τα παιδιά Ευχαριστώ που με βγάζετε απο τον κόπο. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:10 ---------- Θα δωκιμασω στην σελιδα που μου ειπες αλλα ναι θελω να παιρνω τσαμπα αγαθα με κωδικους η scripts.εαν μπορεις μαθε πως γινετε και πες μου σε παρακαλω!!! Το τζάμπα πέθανε. Αν θέλεις απλά κάποιο game addon ευχαρίστως να σε βοηθήσω.
thanos1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ που με βγάζετε απο τον κόπο. Το τζάμπα πέθανε. Αν θέλεις απλά κάποιο game addon ευχαρίστως να σε βοηθήσω. δηλαδη; τι ενοεις;
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 δηλαδη; τι ενοεις; Ξέρω οτι δεν χρησιμοποιούν cheats(αν υπάρχουν) για $$ κτλ. Αλλα μόνο βοηθήματα που τους χρησιμεύουν στην καλύτερη οργάνωση των units/alliances etc.
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Ikariam Attack Calculator Ikariam Aide-Mémoire (Generals Score) Ikariam Solarium Citizen Alerter All-in-one Embassy Tool Gunmetal Theme Script Vejida's Leecher Checker Vejida's Spy Checker Ikariam Friendlist Ikariam Graphics CDN Trade Fleet View Reorder the City Dropdown Menu Town Enhancer Ikariam Alliance Sorter Cultural Treaty Sorter Spy and Pillage Helper Ikariam: Local GFX Ikariam Multi-Page Combat Report Viewer Ikariam "Favorite" Targets + Attack Counter Military Organizer Spreadsheet Ikariam Fantasy Theme Unit Formatter Town Planner Alliance Member Town Resource Ikariam chat links Hideout Travel Times Spy Report Pillage Link CR CONVERTERS CR Converter [Greasmonkey Script] TARConverter CR Converter Bluefusion's CR Converter GameStats Converter MAPS Flashmap Excel Map Island Map: Ikariam Minimap BATTLE SIMS AND CALCULATORS IkaFight Battle Sim Troop Calc Spy Risk Calc Arrival Time Calc Τα είδες όλα αυτά στο λίνκ που σου έδωσα; Αν ναι και δεν σου λένε κάτι τότε καλύτερα να μην ασχοληθείς με βοηθήματα προς το παρόν.
klainmaingr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 δεν καταλαβαινω τι λενεΔεν μπορώ να σου τα περιγράψω όλα. . Αν θέλεις να ασχοληθείς, ξαναλέω, το site έχει ΥΠΕΡπλήρη περιγραφή του καθε addon. Μην περιμένετε τα πάντα στο πιάτο.
thanos1996 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 13 ετων ειμαι δεν μπωρω να τα ξερω ολα; ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 13:34 ---------- εχω σπασει και το χερι μου και γραφει η μικροτερη αδερφη μου. απο αυτην ειναι τα ορθογραφικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα