Προς το περιεχόμενο

Δεν βλέπει σκληρό δίσκο

Manos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ενα υπολογιστή με αυτή τη μητρική και ενα seagate σκληρό 640gb.

Ανοίγοντας τον υπολογιστή σήμερα το πρωί δεν έβλεπε καθόλου το σκληρό. Μπήκα στο bios αλλα τίποτα. Άλλαξα θέση στη μητρική, άλλαξα καλώδιο, άλλαξα τροφοδοσία αλλα πάλι τίποτα. Ο σκληρός ακούγετε να δουλεύει(γυρνάει) κανονικά.

Τι μπορεί να φταίει???

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς μιας και δεν το έχω ψάξει...

το μόνο σίγουρο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την εγγύησή του

Δημοσ.
δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς μιας και δεν το έχω ψάξει...

το μόνο σίγουρο που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την εγγύησή του

Tο πρόβλημα είναι οτι πρέπει να πάρω κάποιο back up απο μέσα.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να γίνει αυτο???

Υ.Γ.: Τώρα είδα οτι πάνω ο σκληρός γράφει οτι το fimware είναι το SD15. Δηλαδή το νέο-αναβαθησμένο.

Υ.Γ.2: Αν του κάνω update μέσω του .iso cd μέσω dos λέτε να καταφέρω κάτι??? (επιδή δεν βλέπει το δίσκο το λέω).

• Super Moderators
Δημοσ.

αν είναι brickαρισμένος από το firmware δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις backup...

αλλά από τη στιγμή που λες ότι είναι με το αναβαθμισμένο παίζει να φταίει άλλο...

δοκίμασε σε άλλο port, άλλο καλώδιο για μια τελευταία φορά...

αν δεν τον δει μέσα το bios τότε σε βλέπω για εγγύηση...

Δημοσ.
αν είναι brickαρισμένος από το firmware δεν νομίζω να μπορείς να πάρεις backup...

αλλά από τη στιγμή που λες ότι είναι με το αναβαθμισμένο παίζει να φταίει άλλο...

δοκίμασε σε άλλο port, άλλο καλώδιο για μια τελευταία φορά...

αν δεν τον δει μέσα το bios τότε σε βλέπω για εγγύηση...

Καλώδιο αλλαξα, σε άλλο υπολογιστή τον έβαλα αλλα τίποτα. Ο δίσκος πάντως ακούγετε να δουλεύειο κανονικά.

Δημοσ.
ούτε καν στο bios ε? σε βλέπω για εγγύηση τότε...

Λές με το GetDataBack να μπορέσω να πάρω κανένα back up??? (Έχω πάρει απο δίσκο που δεν άνοιγε πιο παλία με το συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλα δεν θυμάμαι τότε αν έβλεπε το δίσκο το bios).

Ή με κανένα πρόγραμμα recovery????

• Super Moderators
Δημοσ.

δοκίμασε δεν έχεις κάτι να χάσεις αλλά από την στιγμή που δεν τον βλέπει στο bios δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.

Οπως σου ειπα μανο,απο την στιγμη που ακουγετε να δουλευει ο δισκος και δεν μπορεις να τον δεις,λογικα η πλακετα εχει πει το ποιημα...

Εαν καιγεσαι ασχημα να σωσεις τα δεδομενα ισως τα καταφερεις εαν αγορασεις εναν ακριβος ιδιο κ κανεις τραμπα τις πλακετες,αλλα χανεις την εγγυηση κ απο τους δυο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...