pappous_soulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Τι σήμαινει διακοπές? Να ξυπνάς ότι ώρα θες, να βρίσκεσαι όπου εσύ θες, να κάνεις ότι εσύ θες, να τη πέφτεις ότι ώρα εσύ θες.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Διακοπες: Μια αοριστου χρονου απομακρυνση απο την καθημερινοτητα για ξεκουραση η διασκεδαση. Νομιζω οτι τωρα μπορει καποιος να το κλεισει γιατι η ερωτηση απαντηθηκε. Ευχαριστω.
ANHLIKOS Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Να ξυπνάς ότι ώρα θες, να βρίσκεσαι όπου εσύ θες, να κάνεις ότι εσύ θες, να τη πέφτεις ότι ώρα εσύ θες. Αυτο που περιγράφεις ειναι ο ΕΡΓΕΝΗΣ!!
Apoll Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Διακοπές για εμένα είναι ακριβώς ότι είπαν και μερικοί παραπάνω. Κλείσιμο τηλέφωνα, υπολογιστές, κάθε επαφή με την καθημερινότητα και κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί ανεξαρτήτου εποχής.
Dimitris_1988 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Να πας κάπου με καλή παρέα ή και μόνος και να περάσεις γαμάτα... Επίσης για εμένα σημαίνει να κάνεις και πολλά μπάνια...
partblah1990 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 διακποπές = διακόπτω αυτό που κάνω συνέχεια και κάνω κάτι άλλο
aledjo Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 διακποπές = διακόπτω αυτό που κάνω συνέχεια και κάνω κάτι άλλο δηλαδη μου λες οτι αμα ολο το χειμωνα δουλευω οικοδομη και διακοπτω για 1 μηνα και δουλευω σερβιτορος τοτε κανω διακοπες ε?
beatshooter Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν εχω παει,ουτε εχω κανει ποτε διακοπες.Και το ερμηνευω οως εξης:κανω οτι θελω,οποτε το θελω,περναω καλα διχως εγνοιες,υποχρεωσεςι κ λοιπες σκωτουρες.Τωρα αν ειμαι σε θαλασσα κοντα ακομα καλυτερα. Γενικα οντας μια θαλασσινη χωρα οι διακοπες για πολλους(λαθος για μενα) ειναι αρρηκτα συνδεδεμενες με την θαλασσα...
RubiksCube Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Οι διακοπές για τον καθένα είναι αλλιώς ορισμένες. Για αυτό πολλές φορές όταν πας διακοπές με πολλά άτομα δεν περνάς πάντα καλά, ο καθένας έχει άλλο στυλ. Εγώ δεν φαντάζομαι διακοπές χωρίς θάλασσα, ρακέτες, ψαροταβέρνα, άμμο στο αυτοκίνητο, χάσιμο επαφής με τηλεόραση και πολλά άλλα...
klainmaingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Α)Παραλία Ξαπλώστρα Πεύκο Σκιά Βιβλίο Chill out. (λεγε με Ακτή καλογριάς) Β)Παραλία Πετσέτα Μπύρες Ρακέτες Ντάμπα ντούμπα Γυναίκες.(λέγε με Ποσείδι) Γ)Νησί Τριγύρισμα Τουρισμός Μπάνιο Φαγητό Ποτό(λέγε με ****-ος) Α+Β+Γ)Λέγε με Σκιάθος Δ)Εξωτερικό Τριγύρισμα Τουρισμός Αξιοθέατα Πονεμένα πόδια (λέγε με ****-ία) Οτιδήποτε άλλο does not compute. 24 ώρες καθησιό; Thanks but no thanks.
aledjo Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 για μενα προσωπικα διακοπες σημαινει ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΩ! δεν εχει σημασια που ειμαι και τι κανω..... απλα δε δουλευω
freedubus Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 διακοπές είναι το να ξύνεσαι όλη μέρα όπου και να βρίσκεσαι... Έτσι. Να στην πηγαίνουν για κατούρημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.