aledjo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ρε παιδια με εχουν τρελανει γνωστοι και γνωστες με τις διακοπες και ο καθενας λεει οτι του κατεβει. δε μπορω καταλαβω τι σημαινει διακοπες με αυτα που λενε. αυτο που εχω καταλαβει απο τα λεγομενα του ειναι οτι διακοπες = θαλασσα. δηλαδη οτιδηποτε εχει σχεση με θαλασσα σημαινει διακοπες. φρασεις που εχω ακουσει: 1) ειμαι χαρουμενος, θα παω στο ταδε νησι και θα δουλευω σερβιτορος και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ θα κανω και διακοπες! (αυτος τωρα για δουλεια παει ή για διακοπες?) 2) γαμ#$#%$η που#@$!%#@ μου! πηρα αδεια απο τη δουλεια αλλα ΔΕΝ εχω λεφτα να παω διακοπες και αναγκαστικα θα παω στο χωριο μου (που δεν εχει θαλασσα). δηλαδη ρε παιδια απαντηστε μου σε κατι, αυτοι που μενουν σε νησι και σε παραλιακα μερη, κανουν διακοπες 365μερες το χρονο? πανε πουθενα αυτοι ή καθονται σπιτι τους? διακοπες σημαινει θαλασσα? αν παω για 15 μερες στο βουνο, δεν ειναι διακοπες αυτο? edit: ας φτιαξει καποιος το τιτλο για το εγραψα λαθος.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ισως οι φιλοι σου εννοουνε οτι διακοπες ειναι να πας σε καποιο μερος που δεν εχεις ξαναπαει ή τουλαχιστον δεν το εχεις βαρεθει... α, και καλοκαιρι συνηθως διακοπες στη θαλασσα, χειμωνας στο βουνο
ANHLIKOS Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Τώρα λιγο πιο σοβαρά. Διακοπές για μένα, είναι να εχεις χρόνο να κάνεις αυτο που γουστάρεις. Μα να πάρεις τα βουνά και τα λαγκάδια, μα να βγάλεις λέπια στο νερό. Αρκεί να σε γεμίζει αυτο που κάνεις και να σε "ξεκουράζει".
chris2060 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 διακοπες για μενα σημαινει οτι δεν ειμαι δεσμευμενος απο καμια υποχρεωση και μπορω να ασχοληθω με οτι με ευχαριστει και ας ειμαι και σπιτι που μενω. γενικως διακοπες=ξεκουραση. αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι μου λενε "πηγα διακοπες στο ταδε μερος για 5 μερες αλλα ειμαι πτωμα γιατι δεν εχω ριξει πανω απο 2 ωρες υπνο" :shock: ε μα καλυτερα να δουλευα πιο λιγο θα κουραζομουν ενταξει εχει καταντησει η λεξη διακοπες να σημαινει θαλασσα γιατι η πλειοψηφια προτιμαει/πηγαινει θαλασσα. βουνο πας και χειμωνα ρε παιδι μου, θαλασσα ομως μπανακι δεν κανεις τον χειμωνα(εκτος και αν εισαι χειμερινος κολυμβητης)
Hamurabi Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 διακοπες = παω σε ενα μερος που μου αρεσει (ειτε αυτο ειναι σε θαλασσα ειτε σε βουνο) με παρεα που μου αρεσει και ξεχναω ολοκληρωτικα τη δουλεια μου και οτι αλλο μου τρωει την ψυχη καθημερινα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 διακοπές είναι το να ξύνεσαι όλη μέρα όπου και να βρίσκεσαι...
SCORPIO777 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Διακοπες = υπολειτουργια ψυχης και σώματος καπως ετσι.κατεβαζεις την μηχανη στο ρελαντι.
aledjo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 διακοπές είναι το να ξύνεσαι όλη μέρα όπου και να βρίσκεσαι... +1000000000
idLy_qiL Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 διακοπές είναι το να ξύνεσαι όλη μέρα όπου και να βρίσκεσαι... Αυτό είναι διακοπές. Αυτό είναι καλοκαιρινές διακοπές.
imr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 διακοπές είναι το να ξύνεσαι όλη μέρα όπου και να βρίσκεσαι... +10000 Εδω και 2 χρονια δεν εχω παει καπου παραθαλασια διακοπες (εκτος απο καποιοες αυθημερων βολτουλες για μπανιο) Απλα ο ορισμος των διακοπων για μενα ειναι να καθεσαι με 24ωρες ελευθερο χρονο
Tilemaxx Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Αυτό είναι διακοπές. Αυτό είναι καλοκαιρινές διακοπές. Δεν παίζεται το άρθρο :lol: Ένας αστικός θρύλος, από τους πιο τρομαχτικούς ομολογουμένως, θέλει τον Γιάννη Δαλιανίδη να έχει κάνει μυστική συμφωνία με το γνωστό σατανιστή Αλέιστερ Κρόουλυ (ή και με τον ίδιο το διάβολο κατά άλλους), ώστε το "ρετιρέ" να παίζεται κάθε καλοκαίρι στον Αιώνα τον Άπαντα. Διαφορετικές εκδοχές του θρύλου προσθέτουν ακόμη ότι όποιος τεχνικός του Mega παρακολουθήσει την κασέτα του "Ρετιρέ" και δεν κάνει τουλάχιστον τρεις (αριθμός: 3) κόπιες, θα βρει φρικτό θάνατο μέσα σε 7 μέρες. Ο θρύλος αυτός αποτέλεσε τη βασική έμπνευση για την ταινία "The Ring". Πρέπει να υπάρχει κάποια δόση αλήθειας σ' αυτή την ιστορία, διαφορετικά δεν εξηγείται πώς επιβιώνουν ακόμη κόπιες του Ρετιρέ, τη στιγμή που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος που θα έφτανε στα χέρια του μια κόπια του "Ρετιρέ" θα την έκαιγε αυτοστιγμεί, ή τουλάχιστον θα έγραφε από πάνω το Euro 2004.
calvinklein Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 .....Να γαμ_ω όλη μέρα και όχι να με γαμ_νε.........
liopyr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δεν παίζεται το άρθρο :lol: Γενικά η φρικηπαίδεια προσφέρεται για άφθονο γέλιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.