barrcode Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Καλησπερα, Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα λαπτοπ το οποιο να μπορω να το συνδεω με την hd tv μου για να βλεπω τανιες. Θα ηθελα δηλαδη να μου προτεινετε ενα σχετικα φθηνο λαπτοπ για να κανω την δουλεια μου.Το μονο που θελω ειναι να βλεπω ταινιας συνδεοντας το στην τιβι και να σερφαρω αντε και κανενα ελαφρυ παιχνιδι π.χ dota. Αποθηκευτικος χωρος δεν με ενδιαφερει καθως εχω εξωτερικο. Επισης θα ηθελα να μου πειτε τι χρειαζομαι για να συνδεσω το pc με την τιβι για να πιανω hd σημα και εαν στην τελικη ειναι εφικτο να εχω στο λαπτοπ συνδεδεμενο εξωτερικο και να παιζω απο εκει ταινιες στην τιβι.
flyer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Πιστεύω πως αν βάλεις ένα όριο στη τιμή, θα έχεις ποιό πολλές απαντήσεις...
barrcode Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Οτι πιο οικονομικο γινεται.υπαρχει κατι που να ικανοποιει τις απαιτησεις μου με 400-500 ευρω?
flyer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Λιγάκι δύσκολο.....Για θέαση ταινιών 1080p χρειάζεσαι laptop με 1)hdmi 2)κάρτα γραφικών με hardware accelaration (ή εναλλακτικα κανα core 2 duo στα 2g ) Δε ξέρω αν υπάρχει τέτοιο laptop με 400-500 ευρώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.