micky28 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους.Σήμερα είδα σε ένα site ενα ωραίο και δυνατό σετάκι αναβάθμισης για το pc μου.Αν μπορεί κάποιος ας μου την γνώμη του.Εγώ είμαι έτοιμος για αγορά.Αν θέλει ας δεί κάποιος εδώ.
stm00192 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Για ποιο λόγο να το πάρεις όταν με τα ίδια λ7 μπορεις να πάρεις έστω και κατι ελαφρώς καλύτερο???? (το καλύτερο κολάει κυρίως στον επεξεργαστή τα άλλα πανω κατω ίδια είναι!
micky28 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καλημέρα.Απο εκεί που μου έστειλες την λίστα φίλε μου δεν κάνουν δωρεαν τοποθέτηση.Εκεί που είδα εγώ τους πάς το pc και στα εγκαθηστούν χωρίς χρέωση.Άρα κερδισμένος είμαι και πάλι νομίζω.
stm00192 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δεν ήξερα οτι θελεις και τοποθετηση αν και δεν πιστυεω οτι ειναι τοσο δυσκολο να την κανεις μονος σου. Ισως θα ήταν καλό να το δοκίμαζες!!!
BaNcU Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 καταρχήν φίλε μου η σύνθεση που παραθέτεις έχει socket AM2 που σχετικά είναι νεκρό, καθώς είναι και παλιό, και εκτός αυτού έχει ένα overkill τροφοδοτικό, και είναι και ακριβούτσικό. Δες τι μπορείς να κάνεις με 500 ευρώ και επίσης φυσικά να κάνεις σκόνη την σύνθεση που βλέπεις : Πλήρες υπολογιστής και τιμή : 512 ευρώ
stefanos44 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Καλημέρα.Απο εκεί που μου έστειλες την λίστα φίλε μου δεν κάνουν δωρεαν τοποθέτηση.Εκεί που είδα εγώ τους πάς το pc και στα εγκαθηστούν χωρίς χρέωση.Άρα κερδισμένος είμαι και πάλι νομίζω. Καλησπέρα. Πέρα από τις σωστές παρατηρήσεις όσων προηγήθηκαν για το αν αξίζει ή όχι, ψάξε φίλε μου καλύτερα πόσο πωλούνται στην αγορά τα κομμάτια που θέλεις να αγοράσεις. Θα δεις ότι δεν πρόκειται για την ευκαιρία του αιώνα... (Μεταξύ μας, πολλές φορές η "δωρεάν" τοποθέτηση περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς. Όχι πάντα αλλά...συμβαίνει).
grmaster2 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 +1 στον Bancu και επειδή είναι ολοκληρωμένο σύστημα θα στο φτιάξει το plaisio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.