doctorm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 απο εχτες παιζει ενα σποτακι απο την WIND οτι προσφερει ολα τα προιοντα τις σε τιμη κοστους και σε 12 ατοκες δοσεις. πολυ ενοχη σιωπη βλεπω σε ολα τα φορουμ, τι εγινε ρε παιδια?? μαλλον παιζει να ειναι μαπα η προσφορα ή καποιοι σιωπαινουν για να προλαβουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 απο εχτες παιζει ενα σποτακι απο την WIND οτι προσφερει ολα τα προιοντα τις σε τιμη κοστους και σε 12 ατοκες δοσεις. πολυ ενοχη σιωπη βλεπω σε ολα τα φορουμ, τι εγινε ρε παιδια?? μαλλον παιζει να ειναι μαπα η προσφορα ή καποιοι σιωπαινουν για να προλαβουν Σε τιμη κοστους δηλαδη; = αγορας = Μηδενικο κερδος; (μλκια ειπα ε;) Γιατι σημερα που πηγα για να κοιταξω για την επιδοτηση του πατερα κατι τετοιο πεταξε αλλα δεν εδωσα σημασια! ----------------- Πριν απο το αγορας εχω =,οπως και μετα επισης,γιατι μου το τονιζει;;;πφφφφ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorm Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Σε τιμη κοστους δηλαδη;=αγορας= Μηδενικο κερδος; (μλκια ειπα ε;) Γιατι σημερα που πηγα για να κοιταξω για την επιδοτηση του πατερα κατι τετοιο πεταξε αλλα δεν εδωσα σημασια! τι να σου πω, δεν ξερω, απο αυτο που καταλαβαινω, σε τιμες χονδρικης ολα τα προιοντα τους.δηλαδη 10-20% εκπτωση εαν υποθεσουμε οτι ειναι τοσο το ποσοστο κερδο τους, αναλογα το αντικειμενο ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:49 ---------- Με αφορμή την περίοδο των θερινών εκπτώσεων, τα καταστήματα Wind δίνουν τη δυνατότητα στους καταναλωτές «για πρώτη φορά» και για «λίγες μόνο ημέρες» να αγοράσουν όλα τα προϊόντα σε «τιμές κόστους». Παράλληλα, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν το ποσό των αγορών τους (αξίας 60 ευρώ και άνω) σε 12 άτοκες δόσεις με την χρήση συγκεκριμένων πιστωτικών καρτών. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας η προσφορά αυτή ισχύει με κάθε αγορά που θα γίνει σε συνδυασμό με φορητότητα αριθμού στη Wind, με νέα σύνδεση ή ανανέωση συμβολαίου, με μετατροπή καρτοκινητού σε σύνδεση, καθώς επίσης και με οποιαδήποτε αγορά προϊόντων λιανικής. Από την προσφορά εξαιρούνται τα προϊόντα της Tellas, τα προϊόντα καρτοκινητής, καθώς και τα προϊόντα Wind ADSM. Η εταιρεία παραλείπει να αναφέρει στην ανακοίνωσή της συγκεκριμένα παραδείγματα «τιμών κόστους», ωστόσο παρακινεί τους καταναλωτές να επισκεφθούν για περισσότερες πληροφορίες ένα από τα καταστήματά της σε όλη την Ελλάδα. πηγη. http://www.myphone.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lexmark Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Και μολις πας να ζητησεις κατι σε πετανε το γνωστο "ωπ σορρυ μολις μας τελειωσε". Ή που ειναι τπτ εκπτωσεις τυπου multirama που διαβαζα σε ενα αλλο thread εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Η "ένοχη σιωπή" μάλλον είναι από ανθρώπους σαν εμένα που είδαν το σποτ, πήγαν ρώτησαν και ήταν τόσο μάπα το καρπούζι που ούτε καν άνοιξα thread. Ρώτησα για το Νοκια 5800 που το έχουν 350Ε, και μου είπε ότι με την έκπτωση θα πάει 311!!! Τα συμπεράσματα δικά σας. Φυσικά είπα στην κοπέλα, "αυτ'ο δεν είναι προσφορά γιατί αυτην τη στιγμή υπάρχει σε λιανική πολύ κάτω από τόσο και χωρίς έκτπωση" και η φουκαριάρα χαμογέλασε με στυλ "το ξέρω ότι είμαστε φαρμακείο και πουλάμε φύκια, αλλά αυτά είναι...." Τόσο που σκέφτηκα να ανοίξουμε καινούριο sticky με τίτλο "Προσφορές που είναι Απάτη - μην πάτε" loool Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.