teddy4 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ποια εξεταστικά κέντρα στην ΑΘήνα θεωρείτε καλύτερα για το TOEFL; το πρόβλημα μου είναι πως αποσυγκεντρώνομαι εύκολα απο ομιλία άλλων όταν κάνω το listening η ΚΥΡΙΩΣ το speaking. Γι αυτό το λόγο θα ήθελα την πολύτιμη γνώμη σας Εαν κάποιος επίσης γνωρίζει θα τον παρακαλούσα θερμά να μου πει, εαν δεν πιάσει κανεις το επιθυμητό σκόρ μετά απο πόσο καιρό μπορεί να ξαναδώσει *το COMPUTER LAB ( 24 LAGOUMITZI , στην Καλλιθέα) το γνωρίζετε? έχει κανείς εμπειρία απο εκεί?
Blondeamon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Τι σημασια εχει το εξεταστικο κεντρο, απλα πας και δινεις και δε σε νοιαζει που ειναι.Ο χωρος ειναι ιδιος σε ολα πανω κατω. Ανα 2 εβδομαδες αν υπαρχουν θεσεις μπορεις να ξαναδωσεις.
pix_lax82 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Εχει περάσει ενας χρόνος απο τότε που έδωσα, εαν δεν κάνω λάθος μετα απο ένα μηνα μπορείς να ξαναδώσεις. Κοιτα εγω εδωσα στο NETWORK και ηταν ικανοποιητικό.
teddy4 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εχει περάσει ενας χρόνος απο τότε που έδωσα, εαν δεν κάνω λάθος μετα απο ένα μηνα μπορείς να ξαναδώσεις. Κοιτα εγω εδωσα στο NETWORK και ηταν ικανοποιητικό. υπήρχαν διαχωριστικά ανάμεσα στους Η/Υ? εγω ενα που είδα είχε κάτι ξύλινα διαχωριστικά και μου φάνηκε καλό γιατί οταν κάθεσαι μπροστά στον υπολογιστή δεν πέφτει το μάτι σου σε άλλες οθόνες και να αποσπάται έτσι η προσοχή σου. Τα ακουστικά τα βάζεις στο τέρμα και ελπίζεις να μην δίνεις με πολλούς ταυτόχρονα
DrLo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Στο Network είχα κάνει παλιά μαθήματα GMAT. TOEFL δίνουν στο μικρό δωματιάκι ανάμεσα στις δύο αίθουσες του 1ου ορόφου όπου κάναν εξάσκηση και αυτοί του GMAT (θυμάμαι είχαν αυτοκόλλητα ibt πάνω οι οθόνες) οι στην άλη (την καλή) στο βάθος (νομίζω κάνανε μαθήματα photoshop). Έδωσα TOEFL στο Karachi/Pakistan και ήταν σίγουρα πολύ καλύτερα από την μικρή αίθουσα του Network.
DarkOrion Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 υπήρχαν διαχωριστικά ανάμεσα στους Η/Υ? Δεν θυμάμαι πώς λένε το εξεταστικό κέντρο που έδωσα, πάντως ήταν στου Ζωγράφου και αυτό που λες σίγουρα δεν υπήρχε. Ήταν πάρα πολύ άβολο, οι οθόνες ήταν οριζόντιες, μέσα στο θρανίο με γυαλί από πάνω και ουσιαστικά έπρεπε να σκύβεις, διαχωριστικό δεν υπήρχε, ήμασταν πολύ κοντά ο ένας με τον άλλον και όταν δεν μιλούσα στο μικρόφωνο άκουγα την ομιλία του διπλανού και μπερδευόμουν. Γενικά ήταν λίγο απαράδεκτο το εξεταστικό κέντρο..
padam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2009 Το COMPUTER LAB ( 24 LAGOUMITZI , στην Καλλιθέα) είναι ουσιαστικά 2 κέντρα αν δεις τους κωδικούς toefl.. Το ένα καλό, το άλλο άθλιο!!!!!!!! Χωρίς διαχωριστικά, πολλοί μαζί, μικρός χώρος, άθλια ακουστικά.. Άσχετο αλλά σήμερα είχε πρόβλημα το σύστημα και δεν έγιναν οι εξετάσεις!!!
pix_lax82 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Κοιτα το Network εχει διαχωριστικά, βεβαια ειναι σχετικά μικρός ο χώρος αλλα δεν εχει φασαρία. Τωρα εαν θες εχω δώσει στην ΕλληνοΑμερικανικη κάποιες πιστοποιήσεις της Cisco και εκει ο χώρος ειναι σαφώς πολύ καλυτερος. Δεν ξέρω αν Toefl δινουν εκει που ειναι και για Cisco αλλα αν ειναι στον ιδιο χώρο ειναι εξαιρετική επιλογη.
teddy4 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Το COMPUTER LAB ( 24 LAGOUMITZI , στην Καλλιθέα) είναι ουσιαστικά 2 κέντρα αν δεις τους κωδικούς toefl.. Το ένα καλό, το άλλο άθλιο!!!!!!!! Χωρίς διαχωριστικά, πολλοί μαζί, μικρός χώρος, άθλια ακουστικά.. Άσχετο αλλά σήμερα είχε πρόβλημα το σύστημα και δεν έγιναν οι εξετάσεις!!! για αυτό αναφερόμουν αρχικά: PROF SERVICES CTRE, 5TH FL, COMPUTER LAB 24 LAGOUMITZI STREET, KALLITHEA ATHENS 17671 μονο εκείνη την ημερομηνία που θέλω εγώ έχει στο συγκεκριμένο οπότε αδιέξοδο... θα το ρισκάρω και ότι γίνει...πάντως ευχαριστώ πολύ όλους για τις απόψεις σας!
PEPAPA Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Γειά σας, είμαι καινούριος χρήστης οπότε σορυ αν κάνω κάτι λάθος...Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τις εξετάσεις στο toefl. Είμαι από επαρχία και πρόκειται να έρθω Αθήνα να δώσω. Ποιό εξεταστικό κέντρο θα μου προτείνατε και γιατί; Διάβασα πιο πάνω που έχετε γράψει, πως υπάρχουν αρκετά προβλήματα σε μερικά και θέλω να το αποφύγω..
BritGreek Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Δημοσ. 8 Απριλίου 2010 Παιδιά, για τέτοιες εξετάσεις πηγαίνουμε μόνο στην Ελληνοαμερικανική. Δεν συγκρίνονται οι εγκαταστάσεις τους με κανενός.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.