Wintermute23 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2002 Ξέρω εκ των προτέρων ότι θα μου πείτε πως υπάρχει ξεχωριστό topic για διαφημίσεις.Αλλά.... Anyway,ξέρει κανείς τα τραγούδια από τις εξής διαφημίσεις? 1)Μεταξά(Η καινούρια,όχι το Overload των Sugababes) 2)Του Johnny Walker(Και των δύο.Είναι αυτές που γράφουν και ένα site στο τέλος.) 3)Από τη ρημάδα τη διαφήμιση της Absolut(Absolut beat,αυτή με το ηχοσύστημα) 4)Τη παλιά της Ursus.(Αυτή που η κοπελιά πήγαινε στο υπόγειο club)
Nitrous18 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 file afou uparxei topic mono gia diafimiseis giati kanei neo??????? ama ekanes ekei ena reply tha itan kalytera kia gia mas kai gia sena
DownUNDERground Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2002 <blockquote><font class="small">Quote Nitrous18:</font><hr> file afou uparxei topic mono gia diafimiseis giati kanei neo??????? ama ekanes ekei ena reply tha itan kalytera kia gia mas kai gia sena <hr /></blockquote> Γιατί ρε φίλε το τόπικ που λες είναι για να γράφουμε κομμάτια που ήδη ξέρουμε.Όχι για να ρωτάμε κι εκεί. Wintermute την 3 την ψάχνω κι εγώ.Το είπα και σε άλλο τόπικ.Του Johnny Walker που λες είναι το 6ο τραγούδι από το soundtrack tou πρώτου Matrix και λέγεται Lunatic Calm - Leave you far behind
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.