Προς το περιεχόμενο

Μαζική λήψη από Rapidshare

ellhnac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θέλω μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Έχω το down them all στο firefox και θέλω να μάθω αν μπορώ και πως , να κατεβάζω πολλά

file μαζί από το rapid share . (Ταινίες δηλαδή που είναι 8-10 file).Εχω συνδρομή.Η αν υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλιά. Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το cryptload αγαπητε ειναι μονο για windows και απαιτει το .net framework 2 για να δουλεψει. Διπλο το κακο δηλαδη.

Επειδη η ερωτηση για το downthemall ειναι ασχετη με το linux, αλλα εχει να κανει αποκλειστικα με τον firefox, καλυτερα να την εκανες στο θεμα του firefox.

Νομιζω παντως οτι απλα βαζεις τα urls στον download manager με ενα απλο κλικ στο "Add url" και μετα αυτος απλα διαβαζει απο τα cookies του firefox για να κανει την αυθεντικοποιηση με το rapidshare και να κατεβασει σαν premium user.

Αν θελεις κατι σε ξεχωριστη εφαρμογη, δες το tucan. Ισως να το εχει η διανομη σου στα repo της.

http://www.tucaneando.com/index-en.html

Αν θες, υπαρχει παντα και η δοκιμασμενη λυση του wget, αλλα θα χρειαστει να γραψεις μερικα πραγματακια στο τερματικο.

Πολύ καλό πρόγραμμα και ανοιχτού κώδικα είναι το JDοwnloader, το οποίο τρέχει σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες και είναι γραμμένο σε Java.

Θα το βρείς στο http://jdownloader.org/

Είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για direct download από site όπως το rapidshare ή to megaupload.

Αν θελεις κατι σε ξεχωριστη εφαρμογη, δες το tucan. Ισως να το εχει η διανομη σου στα repo της.

http://www.tucaneando.com/index-en.html

Αν θες, υπαρχει παντα και η δοκιμασμενη λυση του wget, αλλα θα χρειαστει να γραψεις μερικα πραγματακια στο τερματικο.

Ίσως να το έχει η διανομή σου... ;;;;;

Οχι δεν το έχει .Κατέβασα και το J D. Καμιά βοήθεια για την εγκατάσταση?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:14 ----------

Εντάξη έβαλα το tucan

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:10 ----------

Εβαλα τον JDownloader άνειξε μια φορά με μεγάλη καθηστέρηση και δεν ξανάνειξε. Καμιά ιδέα?

Θέλω μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Έχω το down them all στο firefox και θέλω να μάθω αν μπορώ και πως , να κατεβάζω πολλά

file μαζί από το rapid share . (Ταινίες δηλαδή που είναι 8-10 file).Εχω συνδρομή.Η αν υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα για αυτή τη δουλιά. Ευχαριστώ.

Για να χρησιμοποιήσεις στο rapidshare το DownThemAll και τα περισσότερα άλλα προγράμματα, θα χρειαστεί να πας στις ρυθμίσεις λογαριασμού στο rapidshare και ενεργοποιήσεις την επιλογή "Direct downloads, requested files are saved without redirection". Από κει και πέρα, η χρήση του DownThemAll νομίζω είναι απλή.

Εβαλα τον JDownloader άνειξε μια φορά με μεγάλη καθηστέρηση και δεν ξανάνειξε. Καμιά ιδέα?

Σίγουρα δεν τρέχει ήδη; -κοίταξες στο system tray;-

Μπορείς να το τρέξεις από κονσόλα για να δεις αν υπάρχει κάποιο error.

Πολύ καλό πρόγραμμα και ανοιχτού κώδικα είναι το JDοwnloader, το οποίο τρέχει σε όλες σχεδόν τις πλατφόρμες και είναι γραμμένο σε Java.

Θα το βρείς στο http://jdownloader.org/

Είναι αποκλειστικά φτιαγμένο για direct download από site όπως το rapidshare ή to megaupload.

+1 Είναι και αρκετά παραμετροποιήσιμος ;)

Ίσως να το έχει η διανομή σου... ;;;;;

Μπορει ο ανθρωπος να τρεχει... debian stable και να μην υπαρχει στα repo του. Δεν αναφερει πουθενα την διανομη του και δεν γινεται να θυμαμαι την διανομη του καθε χρηστη.

Αν και ειδα οτι για ubuntu, μονο στα repo της επερχομενης 9.10 ειναι.

Τελοσπαντων. Ξεκινησα την μεταφραση του tucan στα ελληνικα. Μολις την τελειωσω θα την ανεβασω στο pastebin για ιδεες και διορθωσεις.

Να εχετε υποψη σας οτι δεν βαζω τονους πουθενα. Απο την 1η δημοτικου τους θεωρουσα αχρηστους, δεν θα αλλαξω σημερα.

Δεν το εχω τελειωσει ακομα, και δεν το εχω δοκιμασει γιατι δεν ξερω που να το βαλω.

Επειδη μενουν μερικα δυσκολα κομματια για μεταφραση, θελω να με βοηθησετε. Οδηγιες υπαρχουν εδω

Take to have (παρτε να 'χετε) :D

(επειδη το pastebin τα εβγαλε κινεζικα, το συναπτω εδω)

tucan-greek.txt

Λοιπον παιδιά τις διαπιστώσεις μου από τον tucan και jd.

Tucan σε ubuntu 9.04. toshiba lap top,τριών χρονων 2gh ati 128 mb 2 gb μνημη. Σύνδεση 2 Μβ.

Κατεβάζει από r s 8 file μαζί με συνολική ταχίτητα που παίζει από 500-600 mb/s.

J D Ανοιξε μια φορά και δεν ξανάνοιξε.(Εβαλα και την JAVA).Τον έβγαλα.

Τucan, στο lap top της δουλιάς.Vaio 2.66 gh nvidia 512 4gb μνήμη, VISTA.Σύνδεση 2mb. Eγινε εγκατάσταση,αλλά όταν βάλω τους κωδικούς του r s μου βγαζει error.

J D στα vista κατεβάζει τα ίδια files με ολική ταχύτητα 200-250 mb/s. Αυτά και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...