Προς το περιεχόμενο

Επιστροφη μη χρησιμοποιημενης,αγορασμενης μητρικης...γινεται;

UpToDate_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω,πριν ενα μηνα ειχε παρει ενας κολλητος μια μητρικη απο στοκ Πλαισιου,δεν προλαβε να ασχοληθει και εμεινε στο κουτι της,κοινως δεν χρησιμοποιηθηκε καθολου ...τωρα του καρφωθηκε η ιδεα να παρει μια αλλη μητρικη και να στρεψει την κεφαλα του προς Amd μερια..

Υπαρχει περιπτωση να επιστραφει η μητρικη με καποιον τροπο,να παρει τα χρηματα του/πιστωτικο πισω και να παρει μια αλλη απο το στοκ;

Δημοσ.
Οχι δε γινεται.

Λιγο αργα το σκεφτηκε ο φιλος σου.

Aν ισχυριστουμε οτι δεν δουλευει ή κατι τετοιο;μπα;

Δημοσ.
αφου δεν εχει ανοικτει θα μπορούσε να βρεί κάπου να τη πουλήσει

Kαι να ανοιχτει σε αυτα τα κουτια - δεν προκειται καποιος να καταλαβει οτι εχει ανοιχτει...

αλλα δεν εχει βγει καν απο ζελατινα...στο θεμα μας,παιζει να γινει τιποτα;

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι πολυ τυχερος για να του κοψουν κατευθειαν πιστωτικο, εγω προσωπικα το θεωρω σχεδον απιθανο. Ασε που δεν ειναι και σωστο να επικαλεστει κατι που δεν ισχυει (το οτι δε δουλευει δηλαδη).

Δημοσ.
Πρεπει να ειναι πολυ τυχερος για να του κοψουν κατευθειαν πιστωτικο, εγω προσωπικα το θεωρω σχεδον απιθανο. Ασε που δεν ειναι και σωστο να επικαλεστει κατι που δεν ισχυει (το οτι δε δουλευει δηλαδη).

Eνταξει λεμε και οτι καηκε αμα χρειαστει ;P :lol:

Mπορει στο τελος τελος να ισχυριστει οτι δεν την εχει δουλεψει και να την αντικαταστησει με καποια αλλη;

-Εdit-

Eπειδη την ειχαμε παρει μαζι,ειχε ρωτησει ο φιλος μου θυμαμαι εαν δεν χωραει η μητρικη στο κουτι τι γινεται...και του ειχε πει ο πωλητης οτι αν δεν χωραει μπορει να την επιστρεψει πισω...παιζει τωρα κατι τετοιο;

Δημοσ.

Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα λέγοντας την αλήθεια για δοκιμή :P. Εγώ πιστεύω αν είναι ακόμα μέσα στη ζελατίνα μπορεί να δεχτούν να την αλλάξουν. Άλλωστε θα πάρει κάτι ακριβότερο λογικά, εφόσον ήταν από στοκ.

Δημοσ.
Eνταξει λεμε και οτι καηκε αμα χρειαστει ;P

Mπορει στο τελος τελος να ισχυριστει οτι δεν την εχει δουλεψει και να την αντικαταστησει με καποια αλλη;

Οπως καταλαβαινεις ρισκαρετε ρεζιλικι αν τους πειτε οτι καηκε και εκεινοι το ελεγξουν εκεινη τη στιγμη αλλα θα μου πεις η ζωη θελει και λιγο ρισκο :P .

Οσο για το δευτερο που λες δε γινεται.

Δημοσ.

εγω παλι πιστευω οτι θα στην αλλαξουν...ανετα κιολας...το λεω με βαση προσωπικη εμπειρια(οχι απο το συγκεκριμενο καταστημα)

Δημοσ.

Και πως ξερει οτι δε χωραει αφου ουτε τη ζελατινα δεν εχει ανοιξει ακομα ? :rolleyes: :lol:

Τελοσπαντων δε χανετε τιποτα να δοκιμασετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...