Προς το περιεχόμενο

Laptop Νεο 800 €

ClockOrange

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους.Συγγενικό μου πρόσωπο θέλει να πάρει laptop γύρω στα 800 MAX 900€.Τον θέλει για σερφάρισμα καμιά ταινία blue-ray και αν γίνετε να συνδέετε με την tv του με HDMI 32αρα.Πήγε σε έναν ιδιώτη απο όπου και θα τον πάρει και του δειξε κάποια μοντέλα Acer κυρίως.Μια τελευταία γνώμη θέλα απο σας .

Χαρακτηριστικά θέλω να έχει -DRR3-Blue Ray-καλούτσικη οθόνη-καλούτσικη κάρτα για σύνδεση με 32αρα-και γενικά ότι καλύτερο σε αυτές τις τιμές.Το pc θα αγοραστεί απο ιδιώτη οπότε προτείνετε μου κάποια μοντέλα και βλέπω και τι τιμή θα μου κάνει αυτός.Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Δημοσ.

έψαξα λιγάκι και βρήκα http://www.skroutz.gr/s/71520/Toshiba-Satellite-A300-1TM.html?keyphrase=toshiba+satellite+a300-1tm και http://www.skroutz.gr/s/57256/Fujitsu-Siemens-Amilo-Pi-3540-G04.html που έχει και blue-ray.Βλέπω ότι και οι 2 έχουν έξοδο HDMI.Γενικά τους έχει δοκιμάσει κανείς?Οι οθόνες τι λένε?

Δημοσ.

και εγω φιλε μου κατι αντιστοιχο ψαχνω.Ενα λαπτοπ για να μπορω να το συνδεω με την 40αρα τιβι και να βλεπω ταινιες hd.αμα εχει κανεις καμια προταση ειναι καλοδεχουμενη

Δημοσ.
έψαξα λιγάκι και βρήκα http://www.skroutz.gr/s/71520/Toshiba-Satellite-A300-1TM.html?keyphrase=toshiba+satellite+a300-1tm και http://www.skroutz.gr/s/57256/Fujitsu-Siemens-Amilo-Pi-3540-G04.html που έχει και blue-ray.Βλέπω ότι και οι 2 έχουν έξοδο HDMI.Γενικά τους έχει δοκιμάσει κανείς?Οι οθόνες τι λένε?

Φίλε, αν ενδιαφέρεσαι για οθόνη και χρώματα καθαρά, γωνιά θέασης και γενικά ποιότητα κατασκευής ... τότε μονόδρομος είναι Sony Vaio! Το φτηνότερο είναι αυτό ... (εννοώ με οθόνη καλή)

Αν θες να πέσεις ποιοτική κατηγορία .. γενικά σε πλαστικά, ποιότητα οθόνης θα πας σε αυτό!

ΑΛΛΑ ...!!!! Μιλάμε για δυνατότερο μηχάνημα ... !

(2.40 GHz, 4096MB (2 x 2048) DDR3 , 320GB SATA 7.200 rpm, 9700GT DDR3...ΦΥΣΑΕΙ!!!!!)

Και εννοείτε ότι δεν έχει χάλια οθόνη , απλά χάνει στα σημεία!

(Για γωνία θέασης , δεν το συζητάμε , μόνο εσύ και άλλος ένας θα δείτε ένα έργο! ... σε Vaio , βλέπει έργο όλη η οικογένεια Χωραφά!):P

Πρέπει να ζυγίσεις τι θες , εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα τα VAIO για την τέλεια οθόνη που έχουν!

ΔΕΝ συγκρίνεται καμιά άλλη με αυτές... ακόμα!!!

Να ξέρεις πάντως , πως στην εξωτερική HDTV θα έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας!;)

Οπότε αν σ' ενδιαφέρει αυτό , ξεχνάς τα ακριβά VAIO!

Απλά σε είδα ότι σ' ενδιαφέρει και η οθόνη , γι' αυτό και σου είπα τα παραπάνω!!

Δημοσ.
Φίλε, αν ενδιαφέρεσαι για οθόνη και χρώματα καθαρά, γωνιά θέασης και γενικά ποιότητα κατασκευής ... τότε μονόδρομος είναι Sony Vaio! Το φτηνότερο είναι αυτό ... (εννοώ με οθόνη καλή)

Αν θες να πέσεις ποιοτική κατηγορία .. γενικά σε πλαστικά, ποιότητα οθόνης θα πας σε αυτό!

ΑΛΛΑ ...!!!! Μιλάμε για δυνατότερο μηχάνημα ... !

(2.40 GHz, 4096MB (2 x 2048) DDR3 , 320GB SATA 7.200 rpm, 9700GT DDR3...ΦΥΣΑΕΙ!!!!!)

Και εννοείτε ότι δεν έχει χάλια οθόνη , απλά χάνει στα σημεία!

(Για γωνία θέασης , δεν το συζητάμε , μόνο εσύ και άλλος ένας θα δείτε ένα έργο! ... σε Vaio , βλέπει έργο όλη η οικογένεια Χωραφά!):P

Πρέπει να ζυγίσεις τι θες , εγώ για παράδειγμα θα προτιμούσα τα VAIO για την τέλεια οθόνη που έχουν!

ΔΕΝ συγκρίνεται καμιά άλλη με αυτές... ακόμα!!!

Να ξέρεις πάντως , πως στην εξωτερική HDTV θα έχουν την ίδια ποιότητα εικόνας!;)

Οπότε αν σ' ενδιαφέρει αυτό , ξεχνάς τα ακριβά VAIO!

Απλά σε είδα ότι σ' ενδιαφέρει και η οθόνη , γι' αυτό και σου είπα τα παραπάνω!!

1 τα vaio μόνο στα ακριβά τους μοντέλα βάζουν οθόνη διπλής λυχνίας οπότε για τα χρήματα που διαθέτει τα vaio δεν αποτελούν καλή επιλογή.

2 τα acer έχουν προβλήματα με το service τους οπότε αν τύχει να το χρειαστεί να είναι προτετοιμασμένος ψυχολογικά για μεγάλη περίοδο αναμονής έως ώτου το πάρει πίσω.

3 τα toshiba νομίζω δίνουν ακόμα εγγύηση για ότι και αν του συμβεί ακόμα και εκείνος αν το χαλάσει οπότε είναι μια καλή επιλογή.

4 dell είναι ότι καλύτερο μπορεί να πάρει γιατί έχουν το καλύτερο service στην Ελλάδα( ο τεχνικός έρχεται στο χώρο του) αν και ο ιδιώτης δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσει να του το πουλήσει γιατί οι μεταπωλητές είναι λίγοι και η dell πουλάει απευθείας μόνο σε εταιρείες.

5 μπορεί να δει και σε hp αν θέλει κάτι αξιόπιστο. Και πριν ειπωθούν οτιδήποτε για τις οθόνες τους το πάνελ που χρησιμοποιούν είναι το ίδιο με toshiba,vaio,dell και το κατασκευάζει η lg.

6 δες και στο r61 lenovo το οποίο και φτηνό είναι αλλά και συνάμα ποιοτικό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...