passaris91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 καλησπερα σε ολους εχω το εξης προβλιματακι σε ενα λαπτοπ ειχε βιστα και δεν τα μπορω καθολου και δεν μπορω να βαλω χρ μολις πηγενω να κανω φορματ λιγο μετα απο εκει π λεει press any key...για να ξεκινηση η διαδικασια μετα απο λιγο μου ωγαζει μπλε οθονι τι να κανω????
passaris91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 πρεπει να εχει γτ το ιδιο το εχω βαλει και σε ενα αλλο pc καινουργιο και στο δικο μου...πως μπορω να το δω???
ss13 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 καλησπερα σε ολους εχω το εξης προβλιματακι σε ενα λαπτοπ ειχε βιστα και δεν τα μπορω καθολου και δεν μπορω να βαλω χρ μολις πηγενω να κανω φορματ λιγο μετα απο εκει π λεει press any key...για να ξεκινηση η διαδικασια μετα απο λιγο μου ωγαζει μπλε οθονι τι να κανω???? Πες μας ακριβώς τι λέει το μήνυμα !!
passaris91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΓΙΑ ΙΟΥΣ.ΝΑ ΒΓΑΛς ΟΤΙ ΝΕΟ ΣΚΛΙΡΟ ΔΙΣΚΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ.ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ.ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΕΝΑ CHKDSK/ F....βοηθησα καθολου?
geldwer1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Μπες στο bios και γύρνα τον sata controller απο sata mode σε ide compatible.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.