Προς το περιεχόμενο

NEO PANATHINAIKO PORTAL


Daner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.zantenet.info/pao/index.php

 

Είναι μια online κοίνοτητα και αυτό διότι αυτό το site δέν γράφετε από εμένα η από κάποιον άλλον μεμονωμένα.Το site γράφετε από τους ίδιους τους επισκέπτες του.Ότι βλέπετε η ότι θα δείτε εδώ(ότι είναι γραμμένο στην πρώτη σελίδα,τα νέα,τα άρθρα στα θέματα,οι συζητήσεις τα σχόλια οι κριτικές και πολλά άλλα είναι γραμμένο απο εσάς του φιλάθλους και τους απλούς επισκέπτες αυτού του site.Mπορείτε και εσείς να αλλάξετε την πρώτη σελίδα. Και αυτό που θα πείτε θα δημοσιευθεί στην πρώτη σελίδα αυτόματα.Μπορείτε επίσης να συμετέχετε στις συζητήσεις, να κάνετε chat,να στείλετε ηλεκτρονικές κάρτες της ομάδας σε φίλους,να κατεβάσετε video και πολλά άλλα.

 

 

Υ.Γ. το site αυτό δεν είναι επίσημο site,ούτε κάτι το κερδοσκοπικό αλλά είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας δημιουργίας μιας online κοινότητας φιλάθλων της αγαπημένης μας ομάδας με σκοπό να ακουστεί η φωνή των φιλάθλων(μέσω των δικών σας άρθρων που δημοσιεύονται στην πρώτη σελίδα.Βοήθήστε να ακουστεί η φωνή μας,όλων εμάς των φίλων του παναθηναικού!

 

Υ.Γ.2 Ότι γράφουν οι επισκέπτες/μέλη μας δέν λογοκρίνετε από εμάς και δεν είμαστε υπεύθηνοι για το περιεχόμενο του.

 

Sintoma kai me neo domain!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει εκει ο κλασικος υμνος αλλα ειναι σε μορφη mp3.Εγω θελω σε midi μορφη για το κινητο μου Nokia 7210.Ευχαριστω παντως...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...