Προς το περιεχόμενο

Πως μπορω να δω ποιος ειναι στο δικτυο μου??

Vasilis_20

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,σημερα ξυπνησα και ειδα το λαμπακι του router (WLAN) να αναβοσβηνει ενω εχω κλειδομενο το δικτυο μου,θελω να μαθω ποιος μπαινει στο δικτυο μου,μπορει να με βοηθησει καποιος?Ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

το εχω κανει ειδη 2 φορες μεχρι στιγμης...

Παιζει προγραμμα που μπορει να δει τον κωδικο μου?

Α,και κατι αλλο οταν παταω την ip μου για password βαζω admin admin μπορω να το αλλαξω και αυτο?

ΕΛΕΟΣ!!!!!!

ΑΣΧΕΤΙΛΑ.......!!

Δημοσ.
το εχω κανει ειδη 2 φορες μεχρι στιγμης...

Παιζει προγραμμα που μπορει να δει τον κωδικο μου?

Α,και κατι αλλο οταν παταω την ip μου για password βαζω admin admin μπορω να το αλλαξω και αυτο?

ΕΛΕΟΣ!!!!!!

ΑΣΧΕΤΙΛΑ.......!!

Μπορεί να το σπάσει, αλλά δε το σπας αμέσως. Θέλει απο ώρες έως μέρες. Και το άλλο μπορείς να το αλλάξεις. Κάπου στο control panel σου θα είναι.

Δημοσ.

α.to admin admin αλλαζει μεσα απο το μενου του ρουτερ.μικρο αναβοσβημα στο wi fi ισως ειναι και απο σενα.επισης αν το κλειδωνεις με wep η με mac address λογικα για αυτο το σπαει.κλειδωσε το με wpa/wpa2 η ακομα καλυτερα σκετο wpa2 που δεν σπαει και βαλε και κλειδωμα με mac address.αυτα τα 2 για αρχη.υπαρχουν και αλλοι τροποι μετα.αναλογως τον ρουτερ πολλες φορες μπορεις να δεις ποιος εχει συνδεθει αλλα και αυτο σχετικο ειναι.μπορει να εχει σαν ονομα στο pc του πχ Kostas οποτε και να το δεις δεν θα καταλαβεις τιποτα.μετα εξτρα προστασιες ειναι hidden ssid,κλεισιμο η λαθος dhcp αλλαγη lan ip του ρουτερ και παει λεγοντας.αλλα σιγουρεψου οτι δεν ειναι κατι απο σενα και τα κανεις τζαμπα ολα αυτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...