EstellePr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Σημείωση, πως αυτό το έχω κάνει άπειρες φορές στο κινητό του πατέρα μου και της αδερφής μου που έχουν το ίδιο. Μου έδωσε το κινητό του σήμερα ο πατέρας μου, να του περάσω ένα τραγούδι. Ανοίγει ο μάκ την κάρτα μνήμης, βλέπει κανονικά όλα τα αρχεία, και στο φάκελο της μουσικής του, περνάω το τραγούδι. Κάνω ετζεκτ την κάρτα, τ αποσυνδέω, και ψάχνω το τραγούδι να του το βάλω ως ήχο κλήσης. Με μεγάλη απορία και έκπληξη, βλέπω πως η κάρτα μνήμης είναι ΑΔΕΙΑ! Χάθηκα όλα απο μέσα. Βίντεο, τραγούδια, φωτογραφίες, ΟΛΑ!!!! Φρίκαρε ο μπαμπάς, φρίκαρα κι εγώ... Πού πήγαν βρε παιδιά όλα???? υγ.. αυτή τη διεργασία την κάνω παραπάνω απο ένα χρόνο, οπότε ΔΕΝ παίζει να έκανα μαλακία.. ΣΟΣ!
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Αφού του έκανες κανονικά eject, δεν παίζει να είναι δικό σου λάθος.... Δοκίμασε την καρτούλα και σε ένα άλλο υπολογιστή μήπως βλέπει τα δεδομένα αν και μάλλον η καρτούλα είναι παλιά και μας άφησε χρόνους. Οι κάρτες μνήμης έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής και γι αυτό έχουμε σαν κανόνα να μην τις έχουμε συνέχεια συνδεδεμένες στο pc και το ίδιο ισχύει για τα stickάκια usb... Στα τηλέφωνα, τα αρχεία που έχουν συχνή πρόσβαση τα περνάμε στην κύρια μνήμη του κινητού και δεν τα αφήνουμε στην κάρτα, ώστε η κάρτα να μην χρησιμοποιείται συχνά και έτσι να μεγιστοποιήσουμε την διάρκεια ζωής της.... Αν ένα τραγούδι στην κάρτα μνήμης το έχεις σαν ringtone, τότε φαντάσου πόσες ώρες δούλευε η κάρτα μνήμης κάθε μέρα χωρίς να προσθέσουμε και την υπόλοιπη χρήση για φωτογραφίες κτλ.
EstellePr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Αφού του έκανες κανονικά eject, δεν παίζει να είναι δικό σου λάθος.... Δοκίμασε την καρτούλα και σε ένα άλλο υπολογιστή μήπως βλέπει τα δεδομένα αν και μάλλον η καρτούλα είναι παλιά και μας άφησε χρόνους. Οι κάρτες μνήμης έχουν πολύ μικρή διάρκεια ζωής και γι αυτό έχουμε σαν κανόνα να μην τις έχουμε συνέχεια συνδεδεμένες στο pc και το ίδιο ισχύει για τα stickάκια usb... Στα τηλέφωνα, τα αρχεία που έχουν συχνή πρόσβαση τα περνάμε στην κύρια μνήμη του κινητού και δεν τα αφήνουμε στην κάρτα, ώστε η κάρτα να μην χρησιμοποιείται συχνά και έτσι να μεγιστοποιήσουμε την διάρκεια ζωής της.... Αν ένα τραγούδι στην κάρτα μνήμης το έχεις σαν ringtone, τότε φαντάσου πόσες ώρες δούλευε η κάρτα μνήμης κάθε μέρα χωρίς να προσθέσουμε και την υπόλοιπη χρήση για φωτογραφίες κτλ. Καλέ μου, το δοκίμασα κ στομ υπολογιστή της αδερφής μου, και τίποτε! Είναι λες κ διαμόρφωσαν την κάρτα κ είναι πιο άδεια κ απ τον εγκέφαλό μου! Δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν μείνει τα δεδομένα κάπου στον υπολογιστή?
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Πιστεύω ότι η καρτούλα χάλασε... Τελείωσε ο χρόνος ζωής της.... Τα δεδομένα θα έχουν μείνει στον υπολογιστή μόνο αν τα έχεις κάνει κάπου αντιγραφή.... Διαφορετικά δεν υπάρχουν πουθενά....
EstellePr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ναί. το αποδέχομαι, απλά αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι, ΠΩΣ όταν σύνδεσα το κινητό και εμφανίστηκε η καρτούλα μνήμης, είδα ολα τα αρχεία μέσα, πέρασα και το τραγουδάκι, και μόλις το έψαξα στο κινητό, είχε παρασύρει στο θάνατο όλα τα υπόλοιπα?? Έτσι αυτοκτονεί μια κάρτα???? Υστερ(ικ)όγραφο: μετά του πέρασα ένα τραγουδάκι στη καρτούλα μνήμης, και ολα ήταν οκ....
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μπορεί να συμβεί να φαίνονται αρχεία, να εμφανίζονται και μετά να χάνονται.... Αυτό σημαίνει ότι η κάρτα είναι στο τέλος της, δεν λειτουργεί σωστά και δεν μπορείς πλέον βασιστείς πάνω της.... Τα ίδια μου έκανε και εμένα η κάρτα του 6630 μετά από 3 χρόνια χρήσης... Πολύ πιθανό να ξαναχάσεις δεδομένα αν συνεχίσεις να την χρησιμοποιείς.... Μπορείς να συνεχίσεις να την χρησιμοποιείς, να δεις πόσο θα αντέξει ακόμα, βέβαια να μην έχεις αρχεία που δεν θέλεις να χάσεις....
gtroza Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 πιθανόν να υπάρχουν κάπου στον υπολογιστή λέω ίσως .
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 πιθανόν να υπάρχουν κάπου στον υπολογιστήλέω ίσως . Άμα δεν τα έκανε αντιγραφή, δεν υπάρχουν πουθενά.....
EstellePr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 πιθανόν να υπάρχουν κάπου στον υπολογιστήλέω ίσως . Που καλέ?????
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 σε κάποιο /tmp ίσως έκανα μιά "αισιόδοξη" και "αφελή", μάλλον, υπόθεση ο kpartsi φαίνεται να ξέρει καλλίτερα sorry για την "αναστάτωση" .
EstellePr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 σε κάποιο /tmp ίσωςέκανα μιά "αισιόδοξη" και "αφελή", μάλλον, υπόθεση ο kpartsi φαίνεται να ξέρει καλλίτερα sorry για την "αναστάτωση" . Καλέ έλα εδώ!! Μας αναστατώνεις και φεύγεις? Που να το ψάξω? Ο kpartsi, είναι ένας απο τους τοπ, δεν τίθεται θέμα μιας και έχω διαβάσει όλαααα τα θέματα και τις ενότητες, αλλα και μια άλλη άποψη είναι καθ' όλα ευπρόσδεκτη.
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που κάνουν recover αρχείων από σβησμένες/φορμαρισμένες κάρτες μνήμης. Κάνε μια αναζήτηση στο google...
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 ήρθε ο superman ! georgeadams αυτός θα "καθαρίσει" ! ίσως εννοεί κάτι τέτοιο http://echoone.com/filejuicer/flashcards καλημέρα σ' όλους ελπίζω να μη γίνει παρεξήγηση καλοκαιριάτικα ! .
nick#18 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 επιιιισης ως γνωστης μαλακιων των sony ericsson ισως να ειναι και το κινητο που δεν τη διαβαζει σωστα...βγαλτη-βαλτη ξανα μερικες φορες κανε ενα restart στο κινητο...αλλα ειπες ο,τι ουτε το mac τη βλεπει γεματη ε? Δεν ξερω τοτε...
gtroza Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 μήπως υπάρχει κανένα κρυφό directory, .trash ή .trashes και κατά λάθος είναι μέσα ? δεν παίζω με τον πόνο σου .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.