Προς το περιεχόμενο

Sparkle 9600 GT SVGA ή TwinTech Cuda GTS 250 SVGA

mask2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λέω να πάρω μία από τις δύο... αλλα δεν ξέρω ποια... η πρώτη έχει 2GB μνήμη, ενώ η δεύτερη 1GB αλλά έχει πιο γρήγορο engine clock και ποιο γρήγορη ταχ. μνήμης. Κάνω αναβάθμιση στο Pc και θα αλλάξω mobo, cpu, ram, gpu και μάλλον και το τροφοδοτικό.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν ξέρω απλά ζητάω μία καρτα γραφικών που να με καλύψει για δύο χρόνια ακόμα, αλλά δεν μπορώ να δώσω παραπάνω λεφτά.

Δημοσ.
Λέω να πάρω μία από τις δύο... αλλα δεν ξέρω ποια... η πρώτη έχει 2GB μνήμη, ενώ η δεύτερη 1GB αλλά έχει πιο γρήγορο engine clock και ποιο γρήγορη ταχ. μνήμης. Κάνω αναβάθμιση στο Pc και θα αλλάξω mobo, cpu, ram, gpu και μάλλον και το τροφοδοτικό.

Ευχαριστώ

ποιο ειναι το υπολιπο πισακι σου.... καλες οι καρτες που θες - καλεσ οι καρτες που λενε τα παιδια αλλα σε τι μηχανημα θα δουλευει? θα μπορει?......:rolleyes: ???

Δημοσ.

Δες κ αυτην:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1294237&CHIPSET_TYPE=GTX+260+Cuda&category=69977735&catalog=20

Χαλαρα οτι καλυτερo στα λεφτα της!

Καλυτερη κ απο την 4870..

Αν σου φαινεται ακριβη, τοτε χτυπα μια 4850 στα 85 ευρω..

Ειναι καλυτερη απο αυτες που κοιτας..

Υ.Γ.: Τα 2GB μνημη στην 9600gt ειναι αχρηστα, δεν μπορει να τα εκμεταλλευτει γιατι δεν ειναι τοσο γρηγορη..

Δημοσ.

Η GTS250 ειναι τυπικα 9800GTX+ απλα μαιμουδιασανε το ονομα. Οποτε καλυτερα αυτη απο την 9600GT, εκτος κι αν παιζεις με απειρο ΑΑ και τρελες αναλυσεις. Παντως κι εγω θα προτεινα μια 4870 να εχεις το κεφαλι σου ησυχο για καιρο.

Δημοσ.

Και παλι μαιμουδια ειναι απλα αλλο ενα G92 με λιγοτερα ρευματα. Αλλαξε και το name να φαινονται οτι κατι new βγαλανε. Παντως παρολα αυτα τα G92 ειναι ακομα σκυλια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...