tolis_01 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δηλαδή αν κάθεσαι στην αριστερή με το κοντέρ να δείχνει ακριβώς το όριο ταχύτητας και δεν φεύγεις μόνο και μόνο για να την σπάσεις στον από πίσω σου τι κερδίζεις;;;
tasoskont Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δηλαδή αν κάθεσαι στην αριστερή με το κοντέρ να δείχνει ακριβώς το όριο ταχύτητας και δεν φεύγεις μόνο και μόνο για να την σπάσεις στον από πίσω σου τι κερδίζεις;;; τιποτα απλα ικανοποιεις τον κομπλεξισμο σου
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 αφου δεν ειχα χωρο δεξια ! ασε που δεν με ενοχλησε οτι ηθελε να περασει. αυτο που με ενοχλησε ητανε οτι κολλησε πισω μου και εκανε και χειρονομιες μεσα απο το αμαξι ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:15 ---------- τιποτα απλα ικανοποιεις τον κομπλεξισμο σου εγω ικανοποιησα την επιθυμια μου να τον νευριασω κ αλλο. και να αργησει. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:16 ---------- Και για αυτό, αλλά βασικά ο πίσω μπορεί να ισχυριστεί πως ο μπροστά πήγαινε με λιγότερο από το ανώτατο όριο. Πως θα αποδείξουν ο καθένας τους ισχυρισμούς του; Για αυτό ο Κ.Ο.Κ. αναφέρει πως αφήνουμε να περάσουν τα οχήματα που κινούνται ταχύτερα από εμάς, αλλάζοντας λωρίδα. Αν κινούνται πάνω από το επιτρεπτό όριο αυτό δεν θα το αποφασίσει ο οδηγός του αριστερού ρεύματος. Αυτό είναι αρμοδιότητα των ραντάρ, της τροχαίας κλπ. Δε μπορείς να κλείσεις το αριστερό ρεύμα του δρόμου, γιατί εμποδίζεις τη διέλευση του άλλου αυτοκινήτου έστω και αν είναι με υπερβολική ταχύτητα κινούμενο. Είναι δουλειά της τροχαίας να κρίνει ποιος τρέχει πάνω από το ανώτατο όριο και ποιος όχι. Μιλάμε για αν υπάρχει παραπάνω από μία λωρίδα σε κάθε ρεύμα. ωραια ολα αυτα αλλα ποια τροχαια? τον εκρινε καποιος αυτον απο πισω μου? καποιος τροχονομος? ουτε καν ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:17 ---------- Απο ποιον υποχρεωνεσαι?απο την παρανομια και την βιασυνη του Ελληναρα? +1
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Απο ποιον υποχρεωνεσαι?απο την παρανομια και την βιασυνη του Ελληναρα? Δηλαδη αν κανεις στα δεξια για λιγο και μετα πας παλι αριστερα θα χασεις κατι? Παλι με τα ιδια χιλιομετρα δεν θα πηγαινεις εσυ? Για πες μας τωρα και την αληθεια εσυ δεν θα πηγαινες στα δεξια γιατι -ισως- δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις ακρη για να περασει ο αλλος η για να του τη σπασεις? Προσοχη δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, μιλαω για αυτους και αυτες που το κανουν (και ξερω προσωπικα τετιους και θελω να τους δειρω). Δεν ειναι ολα με βαση αυτα που γραφονται απο το νομο φιλε μου, υπαρχουν και οι αλλοι οι "αγραφοι" νομοι. Το να γινεσαι κοπανος και σπαζοκλαμπανιας για τους υπολοιπους "γρηγορους" οδηγους απλα διχνει οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα και σοβαρα κομπλεξ. Στις χωρες εκτος Ελλαδας (Γερμανια ας πουμε) η αριστερη λωριδα σε τετιους δρομους απλα δεν εχει οριο ταχυτητας.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δηλαδη αν κανεις στα δεξια για λιγο και μετα πας παλι αριστερα θα χασεις κατι? Παλι με τα ιδια χιλιομετρα δεν θα πηγαινεις εσυ? Για πες μας τωρα και την αληθεια εσυ δεν θα πηγαινες στα δεξια γιατι -ισως- δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις ακρη για να περασει ο αλλος η για να του τη σπασεις? Προσοχη δεν μιλαω για εσενα προσωπικα, μιλαω για αυτους και αυτες που το κανουν (και ξερω προσωπικα τετιους και θελω να τους δειρω). Δεν ειναι ολα με βαση αυτα που γραφονται απο το νομο φιλε μου, υπαρχουν και οι αλλοι οι "αγραφοι" νομοι. Το να γινεσαι κοπανος και σπαζοκλαμπανιας για τους υπολοιπους "γρηγορους" οδηγους απλα διχνει οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα και σοβαρα κομπλεξ. Στις χωρες εκτος Ελλαδας (Γερμανια ας πουμε) η αριστερη λωριδα σε τετιους δρομους απλα δεν εχει οριο ταχυτητας. γιατι ο αλλος θα χασει κατι αν φτασει 2 λεπτα αργοτερα? προσωπικα δεν εκανα στην ακρη γιατι με ενοχλησε η προσβολη οχι επειδη βιαζοτανε αυτος. αν καποιος το ζηταει ευγενικα (οχι καθε 2 δευτερα σου παιζω φωτα, χοροπηδαω σαν το πιθηκι μεσα στο αμαξι μου, φωναζω και κανω χειρονομιες) τοτε κομπλε. Και οσο γινεται καποιος κοπανος και σπαζοκλαμπανιας για τους γρηγορους επειδη παει με 120 και οχι με 160 αλλο τοσο γινεται και ο "γρηγορος" για τον "αργο". Ακαιρες εκφρασεις βεβαια ο αργος δεν παει ποτε με 120.
akpe Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δεν ειναι ολα με βαση αυτα που γραφονται απο το νομο φιλε μου, υπαρχουν και οι αλλοι οι "αγραφοι" νομοι. Το να γινεσαι κοπανος και σπαζοκλαμπανιας για τους υπολοιπους "γρηγορους" οδηγους απλα διχνει οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα και σοβαρα κομπλεξ. Δηλαδή αυτός που σου κολλάει στο εκατοστό με 140 και κάνει σαν τρελλός γιατί θεωρεί προσβόλα να βρίσκεται το mazda μπροστά από την porsche του δεν είναι κόπανος, ούτε έχει κόμπλεξ και ψυχολογικά ε; Απλό είναι. Κουμπάκι στο ταμπλώ συνδεδεμένο με τα φώτα των φρένων. Και απαραίτητα καμερούλα να κοιτάει προς τα πίσω.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δηλαδή αυτός που σου κολλάει στο εκατοστό με 140 και κάνει σαν τρελλός γιατί θεωρεί προσβόλα να βρίσκεται το mazda μπροστά από την porsche του δεν είναι κόπανος, ούτε έχει κόμπλεξ και ψυχολογικά ε; Απλό είναι. Κουμπάκι στο ταμπλώ συνδεδεμένο με τα φώτα των φρένων. Και απαραίτητα καμερούλα να κοιτάει προς τα πίσω. Με την ιδια λογικη και ο "mazdakias" μπορει να εχει την μυγα "οχι ρε πουστη δεν θα περασεις γιατι νομιζεις οτι εχεις porche-BMW-mercedes-supercar ετσι επειδη εγω ειμαι μπροστα και κανω κουμαντο". Ο "γρηγορος" σιγουρα του αναψε τα φωτα απο πολυ ποιο πριν για να κανει στην ακρη. Αν δεν υπηρχε θεση για να κανει στην ακρη τοτε καλως αλλα αν ειχε και δεν εκανε τοτε εσυ πες μου ποιος ειναι κομπλεξικος με τα ψυχολογικα. Δεν λεω οτι το να κολησεις στον αλλο απο πισω και να του αναβεις συνεχεια τα φωτα αλλα εχω δει απειρους τυπους και τυπισες με ελευθερη τη δεξια λωριδα και απλα να μην συγκινουνται με την καμια ομως.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δηλαδή αυτός που σου κολλάει στο εκατοστό με 140 και κάνει σαν τρελλός γιατί θεωρεί προσβόλα να βρίσκεται το mazda μπροστά από την porsche του δεν είναι κόπανος, ούτε έχει κόμπλεξ και ψυχολογικά ε; Απλό είναι. Κουμπάκι στο ταμπλώ συνδεδεμένο με τα φώτα των φρένων. Και απαραίτητα καμερούλα να κοιτάει προς τα πίσω. οριστε ο σωστος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:39 ---------- Με την ιδια λογικη και ο "mazdakias" μπορει να εχει την μυγα "οχι ρε πουστη δεν θα περασεις γιατι νομιζεις οτι εχεις porche-BMW-mercedes-supercar ετσι επειδη εγω ειμαι μπροστα και κανω κουμαντο". Ο "γρηγορος" σιγουρα του αναψε τα φωτα απο πολυ ποιο πριν για να κανει στην ακρη. Αν δεν υπηρχε θεση για να κανει στην ακρη τοτε καλως αλλα αν ειχε και δεν εκανε τοτε εσυ πες μου ποιος ειναι κομπλεξικος με τα ψυχολογικα. Δεν λεω οτι το να κολησεις στον αλλο απο πισω και να του αναβεις συνεχεια τα φωτα αλλα εχω δει απειρους τυπους και τυπισες με ελευθερη τη δεξια λωριδα και απλα να μην συγκινουνται με την καμια ομως. στην συγκερκιμενη περιπτωση εγω ειμαι o mazdakias και εξηγησα πιο πριν γιατι δεν εκανα στην ακρη.
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 γιατι ο αλλος θα χασει κατι αν φτασει 2 λεπτα αργοτερα? προσωπικα δεν εκανα στην ακρη γιατι με ενοχλησε η προσβολη οχι επειδη βιαζοτανε αυτος. αν καποιος το ζηταει ευγενικα (οχι καθε 2 δευτερα σου παιζω φωτα, χοροπηδαω σαν το πιθηκι μεσα στο αμαξι μου, φωναζω και κανω χειρονομιες) τοτε κομπλε. Και οσο γινεται καποιος κοπανος και σπαζοκλαμπανιας για τους γρηγορους επειδη παει με 120 και οχι με 160 αλλο τοσο γινεται και ο "γρηγορος" για τον "αργο". Ακαιρες εκφρασεις βεβαια ο αργος δεν παει ποτε με 120. Και το αν θα φτασω εγω 2 λεπτα η 5 η 15 αργοτερα θα πρεπει να το αποφασισεις εσυ και να παρεις την κατασταση στα χερια σου? Αν σου αναψει δηλαδη ο αλλος μια φωρα τα φωτα 50 - 100 μετρα ποιο πισω δεν σου φτανει για να κανεις για λιγο στην ακρη μολις βρεις την ευκαιρια? Αν δηλαδη αυτος βρει την ευκαιρια και περασει (απο οποιοδηποτε ρευμα) και αφου του την εχεις σπασει καλα και αρχισει να σου κολαει μετα απο μπροστα τι θα κανεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ---------- στην συγκερκιμενη περιπτωση εγω ειμαι o mazdakias και εξηγησα πιο πριν γιατι δεν εκανα στην ακρη. Οπως ειπα δεν μιλησα προσωπικα για σενα. Μιλαω γενικα γι αυτο που βλεπω στους δρομους χρονια τωρα και που ξερω και αρκετους που το κανουν -συνειδητα- αυτο για σπασιμο προς αυτους που τρεχουν παραπανω.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Και το αν θα φτασω εγω 2 λεπτα η 5 η 15 αργοτερα θα πρεπει να το αποφασισεις εσυ και να παρεις την κατασταση στα χερια σου? Αν σου αναψει δηλαδη ο αλλος μια φωρα τα φωτα 50 - 100 μετρα ποιο πισω δεν σου φτανει για να κανεις για λιγο στην ακρη μολις βρεις την ευκαιρια? Αν δηλαδη αυτος βρει την ευκαιρια και περασει (απο οποιοδηποτε ρευμα) και αφου του την εχεις σπασει καλα και αρχισει να σου κολαει μετα απο μπροστα τι θα κανεις? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:44 ---------- Οπως ειπα δεν μιλησα προσωπικα για σενα. Μιλαω γενικα γι αυτο που βλεπω στους δρομους χρονια τωρα και που ξερω και αρκετους που το κανουν -συνειδητα- αυτο για σπασιμο προς αυτους που τρεχουν παραπανω. plz ξαναδιαβασε λιγο το ποστ μου και θα δεις οτι εχω πει οτι δεν ειναι αυτη η κατασταση και ουτε το κανω συνεχεια επιτηδες. ο ΤΡΟΠΟΣ του με πειραξε.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δεν ειναι ολα με βαση αυτα που γραφονται απο το νομο φιλε μου, υπαρχουν και οι αλλοι οι "αγραφοι" νομοι. Το να γινεσαι κοπανος και σπαζοκλαμπανιας για τους υπολοιπους "γρηγορους" οδηγους απλα διχνει οτι εχεις ψυχολογικα προβληματα και σοβαρα κομπλεξ. το να τρέχεις πάνω από το όριο ταχύτητας χωρίς κανένα σοβαρό λόγο είναι καλύτερο? γιατί ως γνωστόν δεν είμαστε μόνοι μας στο δρόμο...αν ψοφίσουμε μόνοι μας έχει καλώς, γιατί να πάρουμε όμως και άλλους στο λαιμό μας? Στις χωρες εκτος Ελλαδας (Γερμανια ας πουμε) η αριστερη λωριδα σε τετιους δρομους απλα δεν εχει οριο ταχυτητας. δεν ισχύει αυτό, σε όλους τους αυτοκινητόδρομους...σε μερικούς/ελάχιστους μόνο και για μερικά χιλιόμετρα ασφαλώς
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 το να τρέχεις πάνω από το όριο ταχύτητας χωρίς κανένα σοβαρό λόγο είναι καλύτερο? γιατί ως γνωστόν δεν είμαστε μόνοι μας στο δρόμο...αν ψοφίσουμε μόνοι μας έχει καλώς, γιατί να πάρουμε όμως και άλλους στο λαιμό μας? δεν ισχύει αυτό, σε όλους τους αυτοκινητόδρομους...σε μερικούς/ελάχιστους μόνο και για μερικά χιλιόμετρα ασφαλώς το οτι θα συμψωνουσαμε καπου μαν.. δεν το περιμενα
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 το να τρέχεις πάνω από το όριο ταχύτητας χωρίς κανένα σοβαρό λόγο είναι καλύτερο? γιατί ως γνωστόν δεν είμαστε μόνοι μας στο δρόμο...αν ψοφίσουμε μόνοι μας έχει καλώς, γιατί να πάρουμε όμως και άλλους στο λαιμό μας? Ναι αλλα το να τον εκνευρισεις και για τον οποιονδηποτε λογο να τον αναγκασεις να κανει καμια καγκουρια για να σε προσπερασει ειναι σιγουρα χειροτερο. Κανεις στην ακρη και κερδιζουν ολοι. Εσυ που δεν πας γρηγορα-οσο λεει το οριο και αυτος που παει οπως θελει. Πιστεψε με ειναι πολυ ποιο επικινδυνο να εξαγριωσεις τον αλλο παρα να τον αφησεις να κανει αυτο που θελει. Εσυ το μονο που θα κανεις ειναι μια κινηση που δεν σε αγγιζει στο παραμικρο. Γιατι λοιπον να ανοιξεις βεντετα απο το πουθενα? δεν ισχύει αυτό, σε όλους τους αυτοκινητόδρομους...σε μερικούς/ελάχιστους μόνο και για μερικά χιλιόμετρα ασφαλώς Το ξερω οτι δεν ισχυει σε ολους και οχι για ολο το μηκος του αυτοκινητοδρομου αλλα υπαρχουν τεραστιες αποστασεις που μπορεις να καλυψεις πηγαινοντας με ανεση με 250+ χιλιομετρα (αν αντεχει το αμαξι σου φυσικα). Επισης ακομα και εκει θεωρειται οτι η αριστερη λωριδα ειναι γι αυτους που τρεχουν γρηγορα γι αυτο και δεν θα δεις ποτε κανεναν φορτηγατζη και γενικα βαρυ οχημα να παει απο αριστερα ουτε καν για προσπεραση.
lef50 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Και δεν μου λετε ρε παιδια μια και αναψε η κουβεντα οταν κινουμαι σε εναν δρομο δυο λωριδων με ανωτατο οριο 80χλμ αυτο το οριο ισχυει και στις 2 λουριδες?
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 plz ξαναδιαβασε λιγο το ποστ μου και θα δεις οτι εχω πει οτι δεν ειναι αυτη η κατασταση και ουτε το κανω συνεχεια επιτηδες. ο ΤΡΟΠΟΣ του με πειραξε. Οπως ειπα, δεν μιλαω για εσενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.