Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με τον ήχο του υπολογιστή μου!!

crazzyyhuhuh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Έχω μεγάλο πρόβλημα με τον υπολογιστή μου..κάνει απίστευτο θόρυβο και ειλικρινά μου έχει σπάσει το κεφάλι μου ( άσε που πονοκεφαλιάζω συχνά ). Το πρόβλημα πιστεύω ότι είναι στο ανεμιστηράκι μου. Ο υπολογιστής μου κάνει σαν ελικόπτερο και ειδικά όταν ζορίζεται ξεπερνάει ακόμη και το ελικόπτερο. Εάν μπορείτε να με βοηθήσετε ώστε να μπορέσω να αγοράσω ένα νέο ανεμιστηράκι το οποίο δεν θα κάνει θόρυβο, να μην είναι πολύ ακριβό, ε και να κάνει καλά την δουλειά του. Θα σας ήμουν ευγνώμον εάν μου δίνατε και LINK από E-shop για να το δω και εγώ και ανάλογα να πράξω!!!

*Να συμπληρώσω ότι το ανεμιστηράκι μου είναι αυτό dsc00498.jpg

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και ελπίζω να μπορείτε να με βοηθήσετε

Δημοσ.

πρεπει να μας πεις τι socket εχεις, ποια καρτα γραφικων με ποια ψυκτρα και ποιο τροφοδοτικο...

πιθανον να εχεις καποιον P4@stock cooler@ ελικοπτερο:P

Δημοσ.

Οι ψύκτρες που έρχονται box με τον επεξεργαστή, μετά από λίγο καιρό κάνουν θόρυβο(και όσο περνάει ο καιρός, ο θόρυβος μεγαλώνει).

Η μόνη λύση που υπάρχει είναι αλλαγή ψύκτρας.(εκτός και αν δε κάνει θόρυβο η ψύκτρα του επεξεργαστή).

Πες αυτά που ρωτάει ο ύψιστος (ο απο πάνω μου ρε παιδιά :P)

Δημοσ.
πρεπει να μας πεις τι socket εχεις, ποια καρτα γραφικων με ποια ψυκτρα και ποιο τροφοδοτικο...

μπα μάλλον κάτι σε core2/quad έχει μιας και αν προσέξειςστη photo στο δεξί μέρος λέει fsb 1333...εν τω μεταξύ δε κατάλαβα...θες να αλλάξεις όλη τη ψύκτρα ή μόνο το fanaki???φανταστείτε πάντως το cooleraki της ntel να είχε την απόδοση μιας ποιοτικής ψύκτρας αλλά true/thor's hammer....ε ρε πόσες εταιρίες θα είχαν κλείσει:lol:

Δημοσ.

δε χρειαζεται mugen...οπως τον κοβω δε κλοκαρει.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650428

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:39 ----------

μπα μάλλον κάτι σε core2/quad έχει μιας και αν προσέξειςστη photo στο δεξί μέρος λέει fsb 1333...εν τω μεταξύ δε κατάλαβα...θες να αλλάξεις όλη τη ψύκτρα ή μόνο το fanaki???φανταστείτε πάντως το cooleraki της ntel να είχε την απόδοση μιας ποιοτικής ψύκτρας αλλά true/thor's hammer....ε ρε πόσες εταιρίες θα είχαν κλείσει:lol:

οταν ποσταρα δεν ειχε βαλει φοτο:P

Δημοσ.

Πρεπει να μας πεις τι socket εχεις

• Socket 775

Ποια καρτα γραφικων με ποια ψυκτρα

• Η κάρτα γραφικών που έχω είναι Geforce 8600 GT 512 mb, τώρα για την ψήκτρα δεν ξέρω πως μπορώ να το μάθω

Tροφοδοτικο

• Να φανταστώ αυτό είναι η Motherboard, λοιπόν έχω την Gigabyte GA-P31-DS3L

Δημοσ.
Πρεπει να μας πεις τι socket εχεις

• Socket 775

Ποια καρτα γραφικων με ποια ψυκτρα

• Η κάρτα γραφικών που έχω είναι Geforce 8600 GT 512 mb, τώρα για την ψήκτρα δεν ξέρω πως μπορώ να το μάθω

Tροφοδοτικο

• Να φανταστώ αυτό είναι η Motherboard, λοιπόν έχω την Gigabyte GA-P31-DS3L

• παρε την freezer...αστερι στα λεφτα της.
  • απλα ανοιγεις το κουτι μονο και μονο για να διαπιστωσεις μηπως ο θορυβος ειναι απο εκει.
  • το τροφοδοτικο οχι δεν ειναι η μητρικη.

psu500.jpg

Δημοσ.
  • παρε την freezer...αστερι στα λεφτα της.
  • απλα ανοιγεις το κουτι μονο και μονο για να διαπιστωσεις μηπως ο θορυβος ειναι απο εκει.
  • το τροφοδοτικο οχι δεν ειναι η μητρικη.

psu500.jpg

Freezer?Τι είναι αυτό; Επίσης από ότι άκουσα τώρα ο ήχος ακούγετε από αυτό το κουτί που έδειξες στην εικόνα!!

Δημοσ.
Freezer?Τι είναι αυτό; Επίσης από ότι άκουσα τώρα ο ήχος ακούγετε από αυτό το κουτί που έδειξες στην εικόνα!!

freezer ειναι αυτο:P

λογικο να κανει καποιο θορυβο το τροφοδοτικο αλλα πιθανον ελικοπτεριαση να εχει παθει η ψυκτρα που δειχνεις στη φοτο...αλλαξε την πρωτα και αν δε δεις αποτελεσμα(που θα δεις σιγουροτατα) βλεπεις για psu..μηπως ξερεις ποιο εχεις;

Δημοσ.
freezer ειναι αυτο:P

λογικο να κανει καποιο θορυβο το τροφοδοτικο αλλα πιθανον ελικοπτεριαση να εχει παθει η ψυκτρα που δειχνεις στη φοτο...αλλαξε την πρωτα και αν δε δεις αποτελεσμα(που θα δεις σιγουροτατα) βλεπεις για psu..μηπως ξερεις ποιο εχεις;

Psu είναι αυτό το κουτί νομίζω η μάρκα είναι Allien και model: AL-B450E..btw η ψήκτρα που ακριβώς βρίσκετε; :-D Είμαι απίστευτα άσχετος σε τέτοια θέματα

Δημοσ.
Psu είναι αυτό το κουτί νομίζω η μάρκα είναι Allien και model: AL-B450E..btw η ψήκτρα που ακριβώς βρίσκετε; :-D Είμαι απίστευτα άσχετος σε τέτοια θέματα

alien ονομα και πραμα...:-D

η ψυκτρα ειναι αυτη που εχεις βγαλει φωτογραφια:P

Δημοσ.
alien ονομα και πραμα...:-D

η ψυκτρα ειναι αυτη που εχεις βγαλει φωτογραφια:P

Ωραία τότε:D μήπως έχεις να μου προτείνεις καμία που να ταιριάζει στον υπολογιστή μου; Να μην είναι πολύ ακριβή:rolleyes:

Δημοσ.
Ωραία τότε:D μήπως έχεις να μου προτείνεις καμία που να ταιριάζει στον υπολογιστή μου; Να μην είναι πολύ ακριβή:rolleyes:

για 3η φορα....http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650428

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...