Προς το περιεχόμενο

Σπυράκια και τρόπος αντιμετώπισης

Tilemaxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά είναι εξαιρετικά σπαστικό. Όχι δεν έχω ακμή, απλά τον τελευταίο χρόνο μου εμφανίζονται σπυράκια γύρω απο την περιοχή του στόματος και του πηγουνιού. Μετά απο 3 μέρες εξαφανίζονται (αφού πρώτα σπάσω το πύον), αλλά είναι ειλικρινά πολυ ενοχλητικό. Ειδικά όταν ακουμπάω καταλάθος τα χέρια μου γύρω απο το στόμα μου ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια, Αγόρασα το Dallacin, αλλά κάνει δουλειά μόνο αν τα προλάβεις. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι δεκτή. Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο σκεύασμα, η οτιδήποτε. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Να πλένεις τα χέρια σου

Δέν είναι αυτό, πίστεψε με. Εμφανίζονται και μόνα τους. Εξάλλου ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο παρελθόν.

Δημοσ.

πηγαινε σε ενα δερματολογο..θα ξερει ακριβως τι να σου δωσει!!μη βαζεις διαφορα γιατι εξαρταται απο το δερμα του κα8ενος!!ή αν οχι στο δερματολογο ρωτα στο φαρμακειο!!

Δημοσ.

θα πας πρωτα στο φαρμακοποιος σου...αμα εχεις κατι συνηθισμενο θα ξερει τι να σου δωσει αλλιως θα σε παραπεμψει ο ιδιος σε δερματολογο

Δημοσ.

Έχω και εγώ όμοιο πρόβλημα, με σπυράκια στο μέτωπο. Επειδή υδρώνω και πολύ δεν σταματάνε να βγαίνουν αλλα είναι λίγα. Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να πάω στο δερματολόγο και να μου γράψει τα roaquitan (ή κάπως έτσι) και να ακολουθήσω την μικρότερη χρονικά αγωγή. Αυτά τα χάπια κάνουν το πρόσωπο ΛΑΜΠΑ, αλλα έχουν τρομερές παρενέργειες....

Δημοσ.

Mήπως σε πειράζουν συγκεκριμένες τροφές, σημείωνε για λίγο διάστημα τι τρως. Εμένα με πειράζουν οι σοκολάτες ( ευτυχώς δεν είμαι fan των γλυκών) και τα τηγανιτά( δυστυχώς). Επίσης μία περίοδο έβγαζα σπυράκια γύρω από το στόμα και στο μέτωπο όταν ήμουν ταμίας, όσες φορές και να έπλενα τα χέρια μου δε σωζόμουν από τα σπυράκια, μικρά βέβαια σπυράκια, όχι ακμή. Ό,τι και να σου πούμε ο δερματολόγος θα σου δώσει λύση, δε νομίζω πάντως να χρειάζεσαι καμιά βαριά θεραπεία με χάπια και τα σχετικά.

Δημοσ.
Έχω και εγώ όμοιο πρόβλημα, με σπυράκια στο μέτωπο. Επειδή υδρώνω και πολύ δεν σταματάνε να βγαίνουν αλλα είναι λίγα. Αυτό που θα κάνω εγώ είναι να πάω στο δερματολόγο και να μου γράψει τα roaquitan (ή κάπως έτσι) και να ακολουθήσω την μικρότερη χρονικά αγωγή. Αυτά τα χάπια κάνουν το πρόσωπο ΛΑΜΠΑ, αλλα έχουν τρομερές παρενέργειες....

τα χάπια αυτα δεν ειναι παίξε γελασε. ειναι Φαρμακο, και απευθύνετε σε αυτους που εχουνε σοβαρό πρόβλημα ακμης, η αγωγη που αναφέρεσαι δεν ειναι μικρή η μεγάλη ειναι μια και διαρκεί 6 μηνες (ποιο πολυ δεν κανει και ποιο λιγο δεν εχει αποτέλεσμα) και μπορεί να χρειαστεί και δευτερος κύκλος θεραπείας. Εαν εχεις απλα κανα δυο σπυρακια δεν πρεπει να την κανεις.

Δημοσ.
τα χάπια αυτα δεν ειναι παίξε γελασε. ειναι Φαρμακο, και απευθύνετε σε αυτους που εχουνε σοβαρό πρόβλημα ακμης, η αγωγη που αναφέρεσαι δεν ειναι μικρή η μεγάλη ειναι μια και διαρκεί 6 μηνες (ποιο πολυ δεν κανει και ποιο λιγο δεν εχει αποτέλεσμα) και μπορεί να χρειαστεί και δευτερος κύκλος θεραπείας. Εαν εχεις απλα κανα δυο σπυρακια δεν πρεπει να την κανεις.

Nαι το γνωρίζω γιατί η ξαδερφή μου έκανε 12 μήνες αγωγή... Θα την κάνω μόνο σε περίπτωση που θα έχω αποτέλεσμα μέσα σε ένα μήνα το πολύ. Δεν το συζητώ ΚΑΝ να κάνω 6 μήνες για 4-5 σπυράκια. Γι'αυτό θέλω να συμβουλευτώ τον δερματολόγο. Μπορεί και με κάποια αλοιφή που θα μου δώσει να έχω αποτέλεσμα.

Μεγάλο ρόλο παίζει και η λιπαρότητα του δέρματος, δοκίμασε να πάρεις κάποιο υγρό καθαρισμού προσώπου και να πλένεις το πρόσωπό σου 3-4 φορές την μέρα. Εγώ έχω αποτέλεσμα φεύγουν όλα, αλλα επειδή έχω τεράστιο πρόβλημα με τον ιδρώτα πρέπει να ειμαι συνέχεια στο μπάνιο και βαριέμαι.

Δημοσ.
Μηπως βγαζεις σαλια ενω κοιμασαι?

Ναι ρε γαμώτο. Το επηρεάζει?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:34 ----------

Τα σπυράκια στο μέτωπο φεύγουν με ένα καλό πέρασμα Clerasil. Είναι απο τον ιδρώτα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:35 ----------

Mήπως σε πειράζουν συγκεκριμένες τροφές, σημείωνε για λίγο διάστημα τι τρως. Εμένα με πειράζουν οι σοκολάτες ( ευτυχώς δεν είμαι fan των γλυκών) και τα τηγανιτά( δυστυχώς). Επίσης μία περίοδο έβγαζα σπυράκια γύρω από το στόμα και στο μέτωπο όταν ήμουν ταμίας, όσες φορές και να έπλενα τα χέρια μου δε σωζόμουν από τα σπυράκια, μικρά βέβαια σπυράκια, όχι ακμή. Ό,τι και να σου πούμε ο δερματολόγος θα σου δώσει λύση, δε νομίζω πάντως να χρειάζεσαι καμιά βαριά θεραπεία με χάπια και τα σχετικά.

Όχι δεν έχω τέτοιο πρόβλημα.

Δημοσ.

Tilemax : μαλον τα σαλια ειναι το προβλημα.

Βουρτσισμα δοντιων και στοματικο διαλυμα πριν κοιμηθεις!

Δημοσ.

Μηπως προκειται για ερπητα(απλο) ή για ερπητα ζωστηρα?Καλο θα ειναι να σε δει ενας δερματολογος για να ξερεις τι ακριβως εχεις...

Δημοσ.
Tilemax : μαλον τα σαλια ειναι το προβλημα.

Βουρτσισμα δοντιων και στοματικο διαλυμα πριν κοιμηθεις!

Το σάλιο δεν λειτουργεί σαν αντισηπτικό? Και δεν τα βγάζω πάντα μετά τον ύπνο. Καμιά φορά βγαίνουν κατα τη διάρκεια της ημέρας.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:34 ----------

;2828321'']Μηπως προκειται για ερπητα(απλο) ή για ερπητα ζωστηρα?Καλο θα ειναι να σε δει ενας δερματολογος για να ξερεις τι ακριβως εχεις...

Όχι δεν είναι έρπητας. Απλά σπυράκια είναι.

Δημοσ.

Αν κάνεις την αγωγή, καλό είναι να κόψεις τις εφήμερες σχέσεις. Αν έχεις μόνιμη σχέση, ίσως να ψηνες την κοπέλα σου, για αντισυλληπτικά (αν δεν παίρνει ακόμα).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...