Προς το περιεχόμενο

κολλάει το βίντεο...

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ δεν αναφέρομαι σε τέτοια κουδιδάκια....παραμορφώνεται σχεδόν όλη η εικόνα πχ το πρόσωπο του ηθοποιού και φαίνετε σαν να εγινε καρτοον....

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απ' όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα πάντως, θα πόνταρα σε ελαττωματική κάρτα. Έχω εκνευριστεί όμως που δε μου έχει έρθει τρόπος για να το σιγουρέψουμε!

Παιχνίδια παίζεις καθόλου; Εκεί όλα φαίνονται normal; Δοκίμασε και κάποιο GPU stability testing πρόγραμμα. Π.χ. το FurMark...

Δημοσ.

Παιχνίδια δεν έχω βάλει και δεν σκέφτομαι να βάλω.....με αυτή την κάρτα τα παιχνίδια δεν θα πολυπαίζουν:P.....στο furmark τι ακριβώς να δοκιμάσω και τι screenshot να δώσω?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:12 ----------

Λοιπόν έχω περίεργα νέα....

έβαλα που λες parsifal το βιντεάκι σου να παίξει (έχω εγκαταστήσει πλέον sp3 + net framework 3.5) και με option το vmr9....παίζει όλο χωρίς κανένα πρόβλημα.....το ξαναβάζω να παίξει και μου έκανε μερικά πιξελιάσματα....

μετά βάζω το άλλο βιντεο που προσπάθώ από την αρχή αυτού του θέματος να παίξω....και μου πιξέλιαζε και έκανε και πετάγματα η οθόνη.....έβαλα μετά το evmr (κάπως έτσι τέλοςπαντων) πάλι μια από τα ίδια....έβαλα και overlay mixer και για πρώτη φορά μέσα σε 5 λεπτά μου πιξέλιασε για πολύ μικρό χρονικό διάστημα στο κάτω κάτω μέρος του βίντεο....έβαλα με αυτή τη ρύθμιση να παίξω και το βιντεό σου...έπαιξε πάλι κανονικά χωρίς κανένα πιξέλιασμα αλλά κάτω κάτω σαν να αφήνει μια γραμμή 2-3 χιλιοστά και δίχνει το taskbar για πχ ενώ το έχω βάλει σε fullscreen....

αλλά με αυτή την επιλογή (overlay mixer) δεν έχω υπότιτλους αλλα και πάλι δεν μπορώ να πω πως με κάλυψε 100%....

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:23 ----------

Ξανάβαλα την ταινία....μετά από 8μιση λεπτά μου πιξέλιασε σχεδόν όλη την οθόνη για 3-4 δευτερόλεπτα και καπου στα 4 έκανα ένα μικρό αναβόσβημα στο κάτω κάτω μέρος της οθόνης.....(με ρυθμιση overlay mixer)

Δημοσ.

Άμα δεν σου έχει έρθει εσένα μπλέξαμε...κ εγώ από την τεράστια εμπειρία μου(=έχω τη ίδια κάρτα απλά :) ) για ελαττωματική κάρτα θα έλεγα ή να μην έχουν περαστεί για τυχαίο λόγο οι drivers...πάλι από την τεράστια εμπειρία μου = είχα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα με κάποιους driver!αλλά κ μετά από format χλωμό το δεύτερο!

Δημοσ.

μέχρι και σε χ4 την έβαλα να παίξει για δοκιμή......δεν έχω άλλη επιλογή..θα επικοινωνήσω με το κατάστημα...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:59 ----------

ενδεικτικά 2 screenchots απο το furmark...

furmark000003.th.jpg 49157570.th.gif

Δημοσ.

έτσι...την ανάλυση βλέπω την άλλαξες,ξετίκαρε κ το fullscreen κ άσ'το να τρέχει...αλλά δεν ξέρω πόση ώρα θέλει!!

Δημοσ.

Όταν έχω βάλει ένα βίντεο στον mpc-hc να παίξει και πατήσω παύση και κάνω switch user και μετά ξανά login και πατάω στο παράθυρο του mpc-hc κολλάει και δεν ανταποκρίνεται. Έχει να κάνει με τον mpc-hc??

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:02 ----------

Παιδιά έχω νέα...(άσχημα)...

Πήγα αντικατέστησα την κάρτα με μια καινούργια.....την έβαλα και μου κάνει τα ίδια......:S :S

Δημοσ.

Ναι την είχα δοκιμάσει και σε άλλο pc με τα εξής χαρακτηριστηκά:

-p4 2.26ghz 478socket

-2gb ram ddr1 400mhz

αυτά νομίζω αρκούν...

Τον άλλο υπολογιστή τον formara κιόλας για σιγουριά....αλλά μου έκανε τα ίδια με τον δικό μου.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:15 ----------

Το πιθανότερο είναι να κάνω αλλαγή με την 512ΜΒ....και αν δεν δω αποτελέσματα θα μείνω έτσι...δεν κάνω αναβαθμίσεις τώρα...

Λέτε να φταίει η 256ΜΒ παρτίδα της asus? να έχει τίποτα διαφορετικό...?

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι....τα ΜΒ μιας κάρτας που χρησημεύουν?

Πχ από την 256 στην αντίστοιχη 512 που θα δω διαφορές?

Δημοσ.

Παίζοντας παιχνίδια σε μεγάλες αναλύσεις, όπου textures και λοιπά δεδομένα που χειρίζεται η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού «ζυγίζουν» περισσότερα MB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...