parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Φυσικά και έχει playlist ο MPC-HC: μενού View > Playlist ή CTRL+7. Τώρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Γούστα είναι αυτά, αν δε σου αρέσει κάτι, δε σου αρέσει! Πώς να το κάνουμε; Αν θες να χρησιμοποιήσεις όμως άλλον player, δες και αυτά που έγραψα με μικρά γράμματα πιο πάνω για τα standalone φίλτρα του MPC-HC. Για DXVA decoding, νομίζω το μόνο .ax αρχείο που θα χρειαστεί να γίνει register είναι το "MPCVideoDec.ax".
profi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ήρθα...έκανε update το σύμπαν... τώρα τα είδα αυτά...σκιν κατεβάζεις,αν θα ανοιγει σε auto zoom στο μέγεθος του βίντεο ή σε μέγεθος (κ σημείο) που θες εσύ...εσύ το κανονίζεις...auto zoom,remember last window size place and mood,store changes to .ini file για να τα θυμάται...μέγεθος κ θέση υποτίτλων όλα τα έχει,,,κ για αρχή μέχρι να δεις τι παίζει κ να εξοικειωθείς ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ CODEC!!!είναι ωραίο πρόγραμμα!!οπτικά αφού παίζει το βιντ όπως θέλω...to boarder δεν με κόφτει!!
IMAndreas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Για DXVA decoding, νομίζω το μόνο .ax αρχείο που θα χρειαστεί να γίνει register είναι το "MPCVideoDec.ax". δεν μπόρεσα να το βρω αυτό... ήρθα...έκανε update το σύμπαν...τώρα τα είδα αυτά...σκιν κατεβάζεις,αν θα ανοιγει σε auto zoom στο μέγεθος του βίντεο ή σε μέγεθος (κ σημείο) που θες εσύ...εσύ το κανονίζεις...auto zoom,remember last window size place and mood,store changes to .ini file για να τα θυμάται...μέγεθος κ θέση υποτίτλων όλα τα έχει,,,κ για αρχή μέχρι να δεις τι παίζει κ να εξοικειωθείς ΒΓΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ CODEC!!!είναι ωραίο πρόγραμμα!!οπτικά αφού παίζει το βιντ όπως θέλω...to boarder δεν με κόφτει!! λοιπόν ξαναλέω... έβγαλα τα πάντα και έβαλα μόνο το mpc-hc...μερικά βίντεο δεν τα παίζει καθόλου....την ταινία σε μερικά σημεία την πιξελιάζει....θα δοκιμάσω τώρα να βάλω το k-lite code pack και από τις επιλογές του mpc-hc να το κάνω να δουλεύει αυτόνομα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:27 ---------- Το έγραψε ο profi πιο πάνω: Options > External Filters > κάνεις Add τον codec που θες > Επιλέγεις να γίνεται Block λοιπόν αυτό κάνω τώρα αλλά δεν ξέρω ποιον codec να επιλέξω....:\
profi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 την ταινία σε μερικά σημεία την πιξελιάζει.... η λύση γι'αυτό όπως λέει κ στο site τους είναι να κατεβάσεις κάποιο προηγούμενο built!!επιμένω άσε τα codec μέχρι να παίξουν όλα...δες στο ιντερναλ φιλτερσ αν είναι τικαρισμένα όσα σε ενδιαφέρουν!
IMAndreas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 η λύση γι'αυτό όπως λέει κ στο site τους είναι να κατεβάσεις κάποιο προηγούμενο built!!επιμένω άσε τα codec μέχρι να παίξουν όλα...δες στο ιντερναλ φιλτερσ αν είναι τικαρισμένα όσα σε ενδιαφέρουν! όπως έχω ξαναπεί τα είχα όλα τικαρισμένα αλλα πάλι δεν δουλεύουν όλα τα βίντεο το προηγούμενο built που θα το βρω? εγώ πιστεύω η καλύτερη λύση είναι να βάλω μερικά codecs για να μπορώ να παίζω όλα τα βίντεο, και μέσα από το mcp-hc να το κάνω κάπως να λειτουργήσει αυτόνομα...αλλά δεν ξερω από τα external ποια να βάλω έχει ένα σωρό!!! η άλλη λύση με πατέντα να κάνω το wmp10 ή wmp11 να δουλέψει εκεί το βίντεο μάλλον είναι μάταια.......
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 λοιπόν αυτό κάνω τώρα αλλά δεν ξέρω ποιον codec να επιλέξω....:\ Την ώρα που παίζει το video, κάνε δεξί κλικ κάπου στην εικόνα και σημείωσε τα φίλτρα που φορτώνει ο MPC-HC: Αν για κάποιο λόγο χρησιμοποιείται π.χ. το ffdshow για την αποκωδικοποίηση του video stream, στη θέση που έχω κυκλωμένο το "MPC Video Decoder" στο παραπάνω screenshot, εσύ θα βλέπεις "ffdshow Video Decoder" ή κάπως έτσι. Άρα, θα πρέπει να μπλοκάρεις το φίλτρο με αυτό το όνομα. όπως έχω ξαναπεί τα είχα όλα τικαρισμένα αλλα πάλι δεν δουλεύουν όλα τα βίντεο Τί videos είναι αυτά; Δώσε πληροφορίες τους από το MediaInfo. Επίσης, ανέβασε screenshot με το μήνυμα σφάλματος που πετάει το MPC-HC όταν πας να ανοίξεις αυτά τα videos.
profi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 οι προσπάθειες μου για τα άλλα codec....in vain!!! τα external είπαμε θα τα βάλεις για να να τα "δει" ο ΜΡC κ στην συνέχεια θα τα μπλοκάρεις εκεί δεξιά στην επιλογή για να μην τα αφήνει κ να χρησιμοποιεί τα δικά του....κ αν δουλέψει είπαμε,μια ιδέα ήταν μη δοκιμασμένη!εγώ βέβαια δεν ξέρω πως βλέπω τα πάντα!!
IMAndreas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τί videos είναι αυτά; Δώσε πληροφορίες τους από το MediaInfo. Επίσης, ανέβασε screenshot με το μήνυμα σφάλματος που πετάει το MPC-HC όταν πας να ανοίξεις αυτά τα videos. το mediainfo λέει: 1 video stream: MPEG-4 Visual (DivX4) 1 audio stream: MPEG Audio (MP3) και το mpc-hc δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα, απλά όταν ανοίγω το βίντεο κάθετε στο 00:00.... Όσο αναφορά το άλλο με το MPC encorder δεν μπορώ να βγάλω κάποια άκρη, κοίτα γιατί...ξαναέβαλα το k-lite code pack και πάτησα δεξί κλικ όπως μου είπες και κοίτα τι βγάζει
parsifal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Video κωδικοποιημένα με DivX4 εμένα μου τα παίζει όλα ο MPC-HC. Ίσως είναι πρόβλημα με το A/V interleaving του συγκεκριμένου αρχείου. Άνοιξέ το στο VirtualDub, επέλεξε Direct Stream Copy από το μενού Video, μετά κάνε το Save As σε νέο αρχείο AVI και δοκίμασε να ανοίξεις αυτό στον MPC-HC. Επίσης, για το 2ο θέμα: Από το screenshot βλέπω πως δεν έχεις ρυθμίσει ακόμη σωστά τον MPC-HC, αφού χρησιμοποιείται ο Overlay renderer. Πρέπει να πας στα Options > Output και να το αλλάξεις σε: 1. VMR9 (Renderless), αν έχεις Windows XP χωρίς το .NET 3.5 εγκατεστημένο 2. EVR, αν έχεις WinXP με το .NET 3.5 εγκατεστημένο 3. EVR Custom Preset, αν έχεις Windows Vista ή 7 Επίσης, να κάνεις block το φίλτρο του DirectVobSub που δεν χρειάζεται, αφού ο MPC-HC υποστηρίζει υποτίτλους μια χαρά. Για το video decoding φίλτρο δεν υπάρχει τελικά πρόβλημα, αφού φορτώνεται όπως θα έπρεπε το εσωτερικό φίλτρο "MPC Video Decoder", άρα δεν χρειάζεται να κάνεις block το ffdshow. Και τέλος, αν θέλεις να προσπαθήσουμε σοβαρά να στρώσουμε την κατάσταση, για όσο διάστημα ανταλάσσουμε μηνύματα εδώ στο thread προσπάθησε να μείνεις σταθερά σε ένα software setup. Έχεις βάλει κι έχεις βγάλει το K-Lite τόσες φορές που μέχρι κι εγώ που το διαβάζω ζαλίστηκα.
IMAndreas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ δεν το πιστεύω τι μλκία έκανα τόσες ώρες........πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ ακου τι έκανα....όταν άλλαζα το VMR9 νόμιζα πως όταν πάταγα εφαρμογή ήταν κομπλέ.....και τώρα κατα τύχη το εκλεισα και το ξανανοιξα (πριν κάνω άλλη κίνηση με codecs) γιατί νόμιζα πως είχα ξεχάσει να πειράξω κάτι...και το βλέπω να παίζει μια χαρά...δίχνει και [dxva] δίπλα από το playing... Μόνο ένα πρόβλημα έμεινε....αυτό το pixelιασμα πως μπορώ να το φτιάξω? Την έκδοση built 8.5 που θα την βρώ? Μήπως πρέπει να κατεβάσω παλιότερη έκδοση του mcp-hc? αν ναι από που?? Σας ευχαριστώ πολύ! edit: ετσι εγκυκλοπεδικά αυτό το VirtualDub που το βρίσκω?......δεν ανάφερα ότι έχω βάλει και το k-lite code pack (λόγω των άλλων βίντεο που δεν έπαιζαν)
IMAndreas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μετακινήθηκε το θέμα και το έψαχνα χαχαχ . Λοιπόν parsifal μόλις τα windows μου έκαναν Update σε net framework 3.5 και άλλαξα ρύθμιση sto mcp-hc αντί για VMR9 έβαλα το EVR (και τις 2 επιλογές που είχε)....αλλά δεν είχα αποτέλεσμα....το ξαναγύρισα στο VMR9 και δούλεψε! Αυτό που θέλω είναι να κατεβάσω το vc1 accelerator built 8.5 αντι το 8.6 που πρέπει να έχω....αλλά δεν ξέρω πως θα το βρω?
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τί είναι το "vc1 accelerator built 8.5"; Πρώτη φορά το ακούω.
IMAndreas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Τί είναι το "vc1 accelerator built 8.5"; Πρώτη φορά το ακούω. ε έκανα και εγώ ένα λάθος χαχα Warning for ATI users : VC1 acceleration is broken in 8.6 release (green frames appears randomly during playback). If you experiments such trouble, please revert to 8.5 build. που θα βρω αυτό που ζητάει?
parsifal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Για την έκδοση των ATI Catalyst drivers μιλάει. Βρισκόμαστε μήνες μετά, στην έκδοση 9.9, λογικά έχει διορθωθεί αυτό το bug.
IMAndreas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Ααααααααα......και τότε εμένα γιατί μου πιξελιάζει μερικές φορές η ταινία??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.