Προς το περιεχόμενο

κολλάει το βίντεο...

IMAndreas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αχ βρε IMandreas, στο προηγουμενο ποστ λεω οτι πρέπει να αξιοποιούνται και οι δυο πυρηνες για να εχεις ελπιδες, και εσυ πας και μου απενεργοποιεις τον ενα "πυρηνα" (δεν ειναι ακριβως δυο αυτονομοι πυρηνες, αλλα οντως βοηθαει) απενεργοποιώντας το hyperthreading;; Γιατι; Μονο μην βαλεις το antivirus να κανει ελεγχο στο backround ή απενεργοποιησεις καμια cache αυτην την φορα... (ολα να τα περιμενει κανεις:o)

Αφου ομως με ενεργοποιημενο το HT ο WMP11 βαραει κοντα στο 100%, τοτε αξιοποιειται το HT. Αρα ειναι προβλημα ανεπαρκης υπολογιστικης ισχυος. Οπως ειπαν και οι παραπανω, βρες κανεναν πιο ελαφρυ player. Mplayer ισως; (ελεγξε μονο αν υποστηριζει multicore, οπως εκανες με τον wmp)

UPDATE: Καπου ειδα οτι μπορεις να κανεις compile τον VLC ωστε να υποστηριζει multicore. (link). Αλλα θα εισαι καλυτερα με τον Mplayer.

Αμα δεν βοηθησει ουτε και αυτο, δοκιμασε με powerDVD, Arcsoft και συναφη. Αλλιως, μπορει να πας για αναβαθμιση.

• Απαντ. 155
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω πιστεύω πως δεν υπάρχει περίπτωση να το δεί σωστά εξαιτίας και της κάρτας και του επεξεργαστή.

εγώ είχα pentium 4 3,2 ghz και μια nvidia 8400gs και για να δω οτιδήποτε σε 720 έπρεπε να κλείσω τα πάντα.

πόσο μάλλον για 1080...

εγω θα σε πρότεινα να εγκαταστήσεις το core avc,για να βοηθήσει η καρτα γραφικών,τον επεξεργαστή

• 1 μήνα μετά...
  • Super Moderators
Δημοσ.
παρε κατι πιο καλο δεν αξιζει...

δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο καλό σε agp :o

πάρε νέο PC καλύτερα :P

Δημοσ.
δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο καλό σε agp :o

πάρε νέο PC καλύτερα :P

εεεχμμμ ναι εχεις ενα δικιο ξεχασα οτι ηταν για agp και δεν κοιταξα και το 1ο πost να δω....

Δεν ειχαν βγαλει και κατι σε σειρα 4χχχ? 4650 αν δεν κανω λαθος?

Δημοσ.

χαχαχα δεν υπάρχει οικονιμική δυνατοτητα ακόμα.....προς το παρόν έχω άλλες προταιραιώτητες...

βασικά αυτό που θέλω είναι να βάλω ένα βιντεο με αναλυση 1920*1080 και να μην κολλάει.....δεν με ενδιαφέρουν ούτε παιχνίδια ούτε τπτ...

τι λέτε?:D

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιος ο λόγος να βλέπεις video σε 1920χ1080 ενώ η μέγιστη ανάλυση της οθόνης σου είναι 1680χ1050? :o

επίσης για το post #7, το ότι ρίχνεις την ανάλυση της οθόνης σε 1280χ1024 δεν σημαίνει ότι γίνεται πιο ελαφρύ το video, το ίδιο μένει :o

Δημοσ.

αυτή η gigabyte είναι καλύτερη για θέματα video hd 1080p?

ε έχει διαφορά στην ποιότητα και ας έχω χαμηλώτερη ανάλυση στην οθόνη:D

Δημοσ.

Αν σε ενδιαφέρει μόνο η αναπαραγωγή HD video, πάρε την πιο φτηνή ATI της σειράς 3. Η 3450 πρέπει να είναι. Περιλαμβάνει UVD decoder και μπορείς να τον εκμεταλλευτείς μέσω DXVA, παρακολουθώντας τα video σου μέσω κάποιου player που το υποστηρίζει, όπως π.χ. ο MPC-HC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...