nickarmy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Τεχνικός σου λέει μετά ...., ά ρε ελλάδα . ! Μάλλον αυτό λέγεται epic fail bottleneck ! και απο την αθηνα που ρωτησα εναν το ιδιο μου ειπε τώρα αν ειναι συνενοημενοι όλοι τους δύσκολο το βλέπω και ξερω τι μαφιες ειναι κάμποσοι
activex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 22,ειπα αλλαγες αλλες δεν θελω και τη θελω για καιρο τη καρτα,το ξερω οτι δεν παίζει μόνο η ραμ α το κακό είναι ότι πρώτα αγόρασες και μετά ρώτησες (εδώ) από εκεί και πέρα το ότι τη θες για χρόνια (και ενδεχομένως να σου κρατήσει) ΔΕΝ σημαίνει ότι ειναι καλη αγορα για τους λογους που σου αναφέραμε! (μια και εξαρχής αυτό ρώτησες...) ξανά τονίζω πες μας το τροφοδοτικό σου γιατί θα βρεθείς (κι άλλο) προ εκπλήξεων!
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 600 την cooler πως λεγεται όλο δεν το θυμαμε η λογοι που μου ειπες αν κατάλαβα καλα είναι λόγο του επεξεργαστή, που ανάφερα οτι θα τον αλλάξω αλλα όχι τωρα και δεν εχω τετοιο σκοπο αφου θελω να αλλάξω και μητρικη και τωρα δεν γινεται να τα κανω όλα μαζί .μπορω να το επιστρέψω αν δεν κάνω λάθος τελειος ασχετο το 1 γ δεν ''βοηθάει'' τα 3d ?
activex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 αν το τροφοδοτικό είναι 600w και μουφα να είναι πιστευω θα σου κάνει δουλειά. από εκεί και πέρα μπορείς να δώσεις 230Ε σε μια κάρτα και να αξιοποιήσεις μόνο τα μισά σου χρήματα/ισχύ (άρα όχι καλή επένδυση) η να δώσεις 100Ε για κάρτα και 100Ε για μια cpu (οποιαδήποτε καλύτερη) και να αξιοποιήσεις τα 200Ε σου στο 100% για όσο χρόνο αποφασίσεις! τα 30Ε τα δίνεις σε ram και σε σχέση με τώρα απογειώνεσαι δεν είναι και δύσκολα μαθηματικά... (αν ρωτάς αυτό...το 1gb ραμ δεν λέει κάτι από μόνο του σε καμιά κάρτα)
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 οτι το υπολιπο συστημα μειωνει τις επιδωσεις το κατάλαβα,με νοιαζει για το καινουργιο αν κανει , με 30 ευρω ddr3 δεν έχω δει , (για επεξεργαστη θελω να παω για κανα i7 ή οτι θα εχει βγει μελοντικα και μητρικη εχω δει μια που κοστιζει γυρο στα 200+)
Skylined Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 οτι το υπολιπο συστημα μειωνει τις επιδωσεις το κατάλαβα Απλά να σε βοηθήσω φίλε. Δε μειώνει τις επιδόσεις της κάρτας που πήρες, τις πετσοκόβει κανονικά. Γι' αυτό τα παιδιά σου λένε πως ξόδεψες τζάμπα χρήμα, γιατί με μία κάρτα των 100 ευρώ θα έχεις ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις.
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ναι αλλα το συστημα θα το αλλάξω και δεν θελω να ξαναδινω
activex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ναι αλλα το συστημα θα το αλλάξω και δεν θελω να ξαναδινω θα πω κάτι τελευταίο και θα παραιτηθώ. θα δώσεις 230Ε για να φτιάξεις το pc σου να παίζει παιχνίδια για όσο το δυνατό περισσότερο μεχρι να κάνεις καλή αναβάθμιση σε 2-3 χρόνια... ωραία ; μην τα δώσεις μόνο σε κάρτα γιατί θα πάνε άδικα! μοίρασε τα για να έχεις 100% εκμετάλλευση του ποσού που θα διαθέσεις. μια κάρτα μόνη της δεν κάνει τίποτα. αντίθετα κάρτα , cpu και ram είναι η καλύτερη λύση και είναι εφικτή με 230Ε αυτό το απλό πραγματάκι λέω
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 δεν με ειχες καταλαβει τη καρτα δεν θα την αλλαξω θα τη κρατησω γιαυτο το λογο δινω και πολλά μνημη δεν νομιζω να χρειαζομαι αλλη ddr2 ειναι και ειναι αρκετα καλες (δεν θυμαμαι τώρα χαρακτηριστικα)(επισης ουτε αλλα σλοτ εχω αλλα και τα wind μου μεχρι 3.5-6 αναγνωριζουν και θα περιμενω να πάρω τα 7 64 ) τώρα αν ενοεις να δωσω λιγα ώστε μετα να πάρω και ποιο καινουργια με το άλλο θα πω οτι καθε εβδομαδα βγαινει και καινουργια ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:04 ---------- επισης αλλαγές μπορει να κανω και αργότερα τα χριστούγεννα (καταλαβενω και δέχομαι τη βοήθεια σου ,ευχαριστώ )
activex Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 nickarmy κατανοητό. θα σε κάλυπτε να δώσεις 230Ε σε κάρτα για ένα 30% παραπάνω επιδώσεις πχ από ότι είσαι τώρα ; αν ναι καν το αλλά δεν πιστευω ότι θα είσαι παραπάνω και προσοπικα λέω ότι δεν αξίζει... άσε που σε 2-3 χρόνια θα έχουμε φθάσει σε dx12 και δεν θα χαρείς ούτε τότε την τωρινή κάρτα.
nickarmy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ναι γιατι τωρα δεν έχω καρτα :_( δεν νομιζω να βγουν τοσο γρήγορα αν και μάλλον κανεις δεν ξερει ακομα ειμαστε στο 10.1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 DX11 θα βγουν πριν τελειώσει ο χρόνος... το DX12 που ειπώθηκε ήταν τρόπος του λέγειν..
Finn Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Έχω βαρεθέι πραγματικά να βλέπω threads στα οποία ο εισηγητής ζητάει την γνώμη των αλλωνών για να την πετάξει στα σκουπίδια έπειτα. Σου λένε πόσα άτομα ότι έκανες ΜΑΛΑΚΙΑ που έδωσες τόσα λεφτά γι αυτή την κάρτα κι εσύ κάθεσαι και τους τραγουδάς τα κάλαντα.
kostasR1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Να πω και εγώ τη γνώμη μου... Φίλε με τέτοιο επεξεργαστή η κάρτα θα δουλευει 30-40% κατω από το αναμενόμενο αποτέλεσμα. Δεν αξίζει η κάρτα αυτή στο μηχάνημα. Επίσης η τιμή που την πήρες είναι απαγορευτική, παίρνεις 4890 με λιγότερα όπως είπαν και πιο πριν άλλοι. Τέλος πριν μια εβδομάδα τεχνικός μου έλεγε ότι έχει μια 7900GTX που δεν της ''κουνιέται'' καμιά κάρτα μέχρι σήμερα!:shock:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.