Προς το περιεχόμενο

Τί κάρτα γραφικών να πάρω;

egalps

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χάλασε το xbox360 και βαρέθηκα να το επισκευάσω ακόμα μία φορά (το έχω κάνει ήδη 3-4).Θα παίζω λοιπόν παιχνίδια πλέον στον υπολογιστή.Το θέμα είναι ότι επειδή αυτά τα παιχνίδια τα είχα πριν στο xbox360 θέλω να έχουν τουλάχιστον την ίδια ποιότητα εικόνας (γραφικά και κίνηση).Αναρωτιόμουν λοιπόν ποια κάρτα γραφικών πρέπει να έχει ο υπολογιστής μου για να πιάσει την ίδια απόδοση.Μπορέιτε να μου προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο;

Δημοσ.

Με λιγο ψαξιμο βρηκα πως το xbox360 χρησιμοποιει μια GPU ονοματι xenos που ειναι πολυ κοντα στις Ati Radeon 2000/3000 series. Μπορεις να δεις περισσοτερα εδω. Σε σχεση με τις καρτες nVidia ειναι πιο κοντα στις GF 7800GTX/7900.

Οπως καταλαβαινεις η GPU του xbox360 ειναι καπως παλια και δεν μπορεις να τη συγκρινεις με τις σημερινες καρτες καθως τα παιχνιδια του xbox ειναι σχεδιασμενα ετσι ωστε να παιζουν τελεια σε μια συγκεκρειμενη GPU. Αμα μπορεις γραψε το υπολοιπο συστημα σου για να βρουμε την καλυτερη που μπορει να σηκωσει.

Δημοσ.

Με μια καρτα τυπου 4850/4870 ή καποια καλυτερη καρτα και ενα κανονικο υπολοιπο συστημα ( C2D , 4gb ram ) θα εισαι καλυτερα απο το Χβοχ 360 σιγουρα φιλε μου:-)

Δημοσ.

Αν έχεις σχετικά καινούριο σύστημα μία 9600Gt των 60κάτι ευρώ επαρκεί για να παίξει σε καλύτερες αναλύσεις-details τα παιχνίδια του Xbox χωρίς τα απαράδεκτα framedrops που έβλεπες ως τώρα με το παιχνιδοκούτι. :P

Δημοσ.
Μια πάπια μα ποιά πάπια? Μια πάπια με παπιά.. :lol:

Ωχ τωρα το ειδα. Μου ξεφυγε. :-D:-D:-D

Κατσε να το διωρθωσω

Δημοσ.

Eγω θα ελεγα ειτε μια 8800gts στα 55ευρω,ειτε μια 4850 στα 85ευρω,ενναλακτικα εαν εχεις μικρο/no-name τροφοδοτικο-καρφι για 4770 στα ~85ευρω...

Υ.Γ Οι τιμες ειναι απο πλαισιο.

Δημοσ.

Wtf πότε έβαλαν την Gts512 @55€ !

Και έχουν την Gt @80€ "έκπτωση"...

Κρυφές ευκαιρίες βάζουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...