Προς το περιεχόμενο

DLNA σε Samsung LED 46'' Series 7

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο μερος γιατι ειναι και δικτυακο και home cinema

Βασικα τις τελευταιες μερες εχω ενα προβληματακι

Eχω το τελευταιο pc share manager 2.1 και το τελευταιο firmware .2004

Βλεπω καποια divx ακια ψιλοπαλια και ενω το dlna επαιζε μια χαρα απο το pc σε αλλα αρχεια(καινουρια επισοδεια σειρων) τωρα μου κανει τα παρακατω

1. το ff/rwd δεν παιζουν πολυ καλα. Πανε μπροστα 10''-30'' μαξιμουμ και δεν πιανει πανω απο 2 χτυπηματα του κουμπιου. Στα αλλα που ειχα δει επαιζε πιο καλα, δηλαδη προχωραγα αρκετα γρηγορα και συνεχομενα. Αποτι εχω καταλαβει το προβλημα ειναι οτι οταν πατας το ff δεν βρισκει αρκετα γρηγορα το σημειο που του λες οποτε περιμενει να το φορτωσει πριν δεχτει το επομενο hit. Μπορει να φταινε οι codecs(γιατι αποτι ειπε και ενας της Samsung θεματα codecs είναι βαση αυτων που εχει η τηλεοραση και μονο)

2. Το χειροτερο ειναι οτι σε κατι ακυρα σημεια ξαφνικα ή φορτωνει το επομενο αρχειο ή(οταν αφησα μονο ενα αρχειο) με πεταει πισω στον φακελο!! Πολυ εκνευριστικο

Το εκνευριστικοτερο ακομα ειναι οτι δεν εχω κανει τιποτα απο τοτε που ειδα ταινιες ή σειρες κομπλε. Δηλ και μετα το firmware upgrade της τηλεορασης ειδα σειρα(καινουρια επισοδεια) και επαιζαν κομπλε. Απο οταν ειδα το τελευταιο αρχειο αψογα μεχρι τοτε που μου βγηκε το προβλημα δεν εχω κανει τιποτα στην τηλεοραση ή τον share manager

Δημοσ.

Παιδες?Ειστε εδώ?

Μηπως να το στειλω στο divx φορουμ?Γιατι ισως να ειναι θεμα τι codecs εχει η τηλεοραση και τι ειναι το αρχειο ή οχι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...