Symbad Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Θέλω τη γνώμη σας για το ποια τηλεόραση να προτιμήσω σε αυτό το μέγεθος και χρηματικό όριο τα 1000€ (+-100). Διαβάζοντας εδώ σχετικά θέματα διέκρινα μια προτίμηση για την Samsung LE40B650 αν και εγώ θα κοιτούσα για philips. Επίσης από 37 σε 40'' υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ρωτώ γιατί υπάρχει μια αισθητή διαφορά τιμής κοντά στα 200€. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις-προτάσεις σας.
G_Zisis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Πες από ποια απόσταση θα βλέπεις. Λοιπόν,δεν έχω ψάξει κριτικές,ούτε δει από κοντά την τηλεόραση που αναφέρεις,αλλά για τα λεφτά που διαθέτεις θα σου πρότεινα τη sony 40w5500.Έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για αυτή την τηλεόραση.Όπως η w4000/4500,έτσι και αυτή είναι από τις καλύτερες lcd της αγοράς.Μόνο οι led την ξεπερνάνε πολύ σε εικόνα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις πάντως είναι να δεις από κοντά και να διαλέξεις.
DragonlordP Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Η Β650 θεωρείται τοπ αγορά, προχώρα άφοβα. Έχω μια Α656, περσινό μοντέλο και λογικά κατώτερο, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πήγαινε για 40 αν σε παίρνει εκτός αν βλέπεις από πολύ κοντά τηλεόραση. Δεν είναι μεγάλη η διαφορά αλλά ούτε και χρηματικά είναι όσο λες, με μια ματιά στο skroutz.gr βρήκα 120 ευρώ διαφορά στα ελληνικά μαγαζιά, μια φορά τα δίνεις, καλύτερα να τα δώσεις τώρα παρά να σκέφτεσαι μετά ότι θα ήθελες λίγο μεγαλύτερη εικόνα. Αν πάντως παίζει οικονομικό πρόβλημα, υπάρχει και η lg 42lh7030, 42" στα 840...
Symbad Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά Για να μην υπάρχουν άλλες απαντήσεις μάλλον συμφωνείτε με την επιλογή της Β650, ή όλοι την κοπανήσατε σε καμιά παραλία Πάντως αν κάποιος έχει να προτείνει και κάτι άλλο ευχαρίστως να ακούσω την πρότασή του Τέλος για ποιόν λόγο να ανέβαινα λίγο σε κατηγορία τιμής για να προτιμήσω τηλεόραση LED;
DragonlordP Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Για κανέναν, άσε που αυτές που πουλάει τώρα η samsung ως led δεν είναι led, lcd είναι, απλώς led backlit. Μπορεί να έχει καλύτερο μαύρο κλπ αλλά δε φαίνεσαι για hi-end χρήστης, οπότε προχώρα χωρίς να το σκέφτεσαι στη Β650. Θα τη χαρείς.
guardianx71 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Για κανέναν, άσε που αυτές που πουλάει τώρα η samsung ως led δεν είναι led, lcd είναι, απλώς led backlit. Μπορεί να έχει καλύτερο μαύρο κλπ αλλά δε φαίνεσαι για hi-end χρήστης, οπότε προχώρα χωρίς να το σκέφτεσαι στη Β650. Θα τη χαρείς. http://www.samsung.com/gr/consumer/subtype/subtype.do?group=television&type=television&subtype=ledtv&pid=gr_home_c2r1contents_ledtv Αυτές είναι Led . Οι Β650 και 750 κτλ δεν είναι. Εγώ έχω την 37Β650 και είμαι υπερευχαριστιμένος. Ούτε ghosting ούτε halloing ούτε τίποτα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα
DragonlordP Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ναι, όπως ξαναείπα, αυτές δεν είναι ακριβώς LED, είναι LED backlit LCD, άσχετα αν η samsung για λόγους marketing τις αποκαλεί led.
Symbad Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Ψάχνοντας βρήκα ότι υπάρχει και η Β651 Έχει κάποια διαφορά με την 650;
G_Zisis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Αν θυμάμαι καλά η μόνη διαφορά είναι το εξωτερικό χρώμα. Παιδιά,μην μπερδεύετε τις τηλεοράσεις oled με τις ονομαζόμενες led.Οι "led",όπως είπε πιο πάνω ο φίλος,είναι lcd με led backlight.Οι oled δεν κυκλοφορούν στην αγορά,με μόνη εξέρεση μία 11" της sony.Οι τελευταίες μάλιστα,έχουν τέλεια εικόνα. Παρ' όλα αυτά,πιστεύω πως αν κάποιος έχει τα λεφτά,θα ήταν καλό να πάει στις led lcd.Έχουν αρκετά καλύτερη εικόνα.
Symbad Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Άρα κατά τη γνώμη σου καλύτερα να πάω γι' αυτή: Samsung UE40B6000 LCD TV 40", σωστά;
DragonlordP Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Α, για δες, έχει πέσει η τιμή της σε λογικά επίπεδα. Κοίτα, είναι 200 ευρώ πάνω από την 650. Παράλογο ποσό δεν είναι. Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι θα έχεις καλύτερη εικόνα. Σίγουρα θα έχεις καλύτερο design, είναι πολύ λεπτή και όμορφη. Πήγαινε να τις δεις και τις δύο κι αποφασίζεις, και με τις δύο ικανοποιημένος θα είσαι.
Chris_85 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εχω την σονυ w5740 σου προτεινω την B650 με κλειστα ματια..ουτε led ουτε πρασινα αλογα.
G_Zisis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Ρε παιδιά τι λέτε?Δεν αξίζει να πάει σε οπίσθιο φωτισμό led?Εγώ ξέρω ότι έχει πολύ καλύτερη εικόνα. Άρα κατά τη γνώμη σου καλύτερα να πάω γι' αυτή: Samsung UE40B6000 LCD TV 40", σωστά; Αν μπορείς να τις βρεις κάπου,πήγαινε καλύτερα να δεις μόνος σου την εικόνα από την κάθε tv.
Chris_85 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Oχι δεν αξιζει καθολου να χρυσοπληρωσει τις led. Ουτε καλυτερη εικονα εχουν απ τις κανονικες. Το μονο τους πλεονεκτημα ειναι οτι ειναι πιο λεπτες. Αν αυτο αξιζει +400 ευρω, ειναι στην κριση του καθενος.
DragonlordP Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Αν δεν κάνω λάθος, αυτές που όντως έχουν κάποια διαφορά είναι αυτές με local dimming. Η Β6000 νομίζω έχει πλευρικά led. Παίζει πολύ η μόνη ουσιαστική διαφορά να είναι ότι είναι πιο λεπτή, αλλά πήγαινε να τις δεις και μόνος σου, δε θυμάμαι, πάνε μήνες που ψαχνόμουν για αγορά τηλεόρασης. Πάντως δεν είναι 400 ευρώ η διαφορά, 200 είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.