Antonis_Sp Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Όλα τα Nokia Xpress Music λέει -10% ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Πάλι μπούρδες. "Φορητοί projectors με έκπτωση 15%". Καλό ήταν όσο κράτησε, πλέον όμως έγινε για τα μπάζα. Αντίο you. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Αυτο ομως κακεντρεχεις συμφορουμιτες ειναι καλοοοοοοοο. Ολα τα βιβλια, μειον 20%. Τρεχτεεεεεεεεεε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 πλακα πλακα πηρα 2.... ακου να δεις ομως... δεν εχω πιστωτικη και ηθελα να το παρω απο το καταστημα με αντικαταβολη. αλλα πηρα το ακυρο μου... μονο απο το σπιτι μπορεις να το παρεις με αντικαταβολη και φυσικα να χρεωθεις τα μεταφορικα... ελεος ρε φουστη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 πλακα πλακα πηρα 2.... ακου να δεις ομως... δεν εχω πιστωτικη και ηθελα να το παρω απο το καταστημα με αντικαταβολη. αλλα πηρα το ακυρο μου... μονο απο το σπιτι μπορεις να το παρεις με αντικαταβολη και φυσικα να χρεωθεις τα μεταφορικα... ελεος ρε φουστη! ΛΟγικο ειναι. Αφου εχουν δικη τους μεταφορικη, δεν τους κοστιζει κατι η μεταφορα, αρα χρεωνοντας σε, παιρνουν πισω και την εκπτωση. Α, ρε οι κουφαλες ξυλο που το θελουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
masteripper Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Μάλλον θα πρεπει να σταματήσουμε να ασχολούμαστε μέχρι να καταλάβουν οτι όλη την ώρα κοροϊδία γίνεται βαρετό.Προτείνω μέχρι να μπεί κάτι αξιόλογο να μην ξαναυπάρχει καμμία αναφορά στην συγκεκριμένη "προσφορά".Αντε για να ξυπνήσουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 ΛΟγικο ειναι. Αφου εχουν δικη τους μεταφορικη, δεν τους κοστιζει κατι η μεταφορα, αρα χρεωνοντας σε, παιρνουν πισω και την εκπτωση. Α, ρε οι κουφαλες ξυλο που το θελουν. Αυτο που λες οτι εχουν δικη τους μεταφορικη απο που σου προκυπτει;;;! Λαθος! Οσες φορες εχω κανει αγορες απο το U παντα κουριερ ACS ερχεται σπιτι (και μαλιστα μια φορα η ACS μ@λ@κιστικε και ετρεχα να το παρω απο το υποκαταστημα της (ACS) ) (εκτος αν υπονοεις την "σχεση" της U με την ACS, αυτο ομως δεν λεει κατι, αλλη επιχειρηση ειναι και οπως και να το κανεις εχει λειτουργικα εξοδα) Μηπως πλαισιο-eshop δεν εχουν δικες τους μεταφορικες; Χρεωνουν λιγοτερο; Εκει μαλιστα ειναι και με την βουλα (ιδιοκτητος στολος). Μαλιστα στο πλαισιο στα περισσοτερα προιοντα εχεις καπελο συνηθως μεγαλυτερο απο 3 ευρω αν τα παρεις απο καταστημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Από τότε που άρχισε αυτή η βλακεία το happy hours, έκοψαν και τα crazy you προϊόντα στα μισά (σήμερα έχει μόλις πέντε crazy you προσφορές, αφήστε που όλες είναι αδιάφορες). Εκεί που έλεγχα το you.gr καθημερινά, τώρα το κοιτάω σπάνια, καθώς οι προσφορές του έγιναν χειρότερες - και μάλιστα σε περίοδο εκπτώσεων! Πού οι εποχές που έβγαλαν ακόμα και Playstation3 με το Killzone για 299€ (ναι, είχε γίνει κι αυτό!). Τώρα έγιναν χειρότεροι κι από τα crazysundays του eshop. info quest δεν ειναι? τι περιμενατε? πανω που ειπανε να κανουνε ενα μαγαζι της προκοπης, αρχισανε τις παπαριες!!:mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 εμενα απλως με τσατισε το οτι για να τα πληρωσεις αντικαταβολη πρεπει να πληρωσεις και μεταφορικη... ενω στο eshop ειτε στα φερουν ειτε τα παρεις μπορεις να τα πληρωσεις οπως θελεις... ασχετα με τα μεταφορικα τους που απο οτι θυμαμαι ειναι πιο λιγα απο οτι στο you... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 πλακα πλακα πηρα 2.... ακου να δεις ομως... δεν εχω πιστωτικη και ηθελα να το παρω απο το καταστημα με αντικαταβολη. αλλα πηρα το ακυρο μου... μονο απο το σπιτι μπορεις να το παρεις με αντικαταβολη και φυσικα να χρεωθεις τα μεταφορικα... ελεος ρε φουστη! Δηλαδη πρεπει να πας στο σπιτι του Φέσσα η του ανθρωπου που διοικει το συγκεκριμενο καταστημα που επελεξες; Μπορεις να επιλεξεις να πας στο σπιτι κοπελας/υπαλληλου; :-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:04 ---------- εμενα απλως με τσατισε το οτι για να τα πληρωσεις αντικαταβολη πρεπει να πληρωσεις και μεταφορικη... ενω στο eshop ειτε στα φερουν ειτε τα παρεις μπορεις να τα πληρωσεις οπως θελεις... ασχετα με τα μεταφορικα τους που απο οτι θυμαμαι ειναι πιο λιγα απο οτι στο you... Και μενα με τσαντισε πριν 1-2 χρονια που εκανα την πρωτη αγορα απο το crazy που ηταν κατι των 12ευρω και επρεπε να πληρωσω 15 ενω εχω υποκαταστημα κοντα μου 15 λεπτα με τα ποδια για να καταλαβετε αποσταση, (το ειχα διαβασει το συστημα τους πριν το παραγγειλω), αλλα και παλι ηταν πολυ καλη η τιμη. Το ειχα δει και εγω νταβ@τζιλικι αλλα ειμαστε συνηθισμένοι... Και στο eshop πληρωνεις μεταφορικη αν στο φερουν αντικαταβολη σπιτι και ολοι το εχουν 3 ευρω... και στους 2 για κατω απο 90 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πΑ-Βου-Γα Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Δηλαδη πρεπει να πας στο σπιτι του Φέσσα η του ανθρωπου που διοικει το συγκεκριμενο καταστημα που επελεξες; Μπορεις να επιλεξεις να πας στο σπιτι κοπελας/υπαλληλου; :-) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:04 ---------- Και μενα με τσαντισε πριν 1-2 χρονια που εκανα την πρωτη αγορα απο το crazy που ηταν κατι των 12ευρω και επρεπε να πληρωσω 15 (το ειχα διαβασει το συστημα τους πριν το παραγγειλω), αλλα και παλι ηταν πολυ καλη η τιμη. Το ειχα δει και εγω νταβ@τζιλικι αλλα ειμαστε συνηθισμένοι... Και στο eshop πληρωνεις μεταφορικη αν στο φερουν αντικαταβολη σπιτι και ολοι το εχουν 3 ευρω... και στους 2 για κατω απο 90 ευρω αχ δεν το ρωτησα... παιρνω τωρα τηλ να μαθω! :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalmik Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Όσο δεν γίνονται πραγματικές προσφορές τόσο θα αντιδράει το κοινό. Μια φορά θα κοροιδέψεις κάποιον, μετά αγριεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xouzel Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 (εκτος αν υπονοεις την "σχεση" της U με την ACS, αυτο ομως δεν λεει κατι, αλλη επιχειρηση ειναι και οπως και να το κανεις εχει λειτουργικα εξοδα) Αυτο υπονοω. Και με ξαφνιαζει αυτο που λες περι λειτουργικων. Υποθετεις δηλαδη οτι αν παραγγειλω εγω κατι απο Χανια, τα παιδια θα σκιστουν αυθημερον (δε λεω μονο γι'αυτους , αλλα για ολες τις κουριερ) να φορτωσουν ΜΟΝΟ τη δικη μου παραγγελια και να μου τα φερουν ;; Γιατι φανταζεσαι οτι σου λενε ΠΑΝΤΑ 2-3 μερες παραδοσης ;;; Γι' αυτο ακριβως που καταλαβες, γιατι εισαι και εξυπνο παιδι. Αν εχουν αποστολη την επομενη, ΟΚ στο φερνουν την επομενη. Αν οχι ομως, ειναι καλυμενοι πισω απο αυτες τις 2-3 μερες. Και ειναι λογικο αυτο, ετσι ;; Δεν τους προσαπτω κατι. Ομως το να μην δινεις τι δικαιωμα στον πελατη να παραλαβει απο το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΟΥ, απλα και μονο για να του αρπαξεις τη 15αρα, ε αυτο το θεωρω ΚΑΘΑΡΗ ΚΛΟΠΗ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Moderators Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ενταξει, τα ιδια λεμε κατα βαθος. Η "δικαιολογια" τους (που εχει και μια βαση) ειναι οτι το καταστημα εχει επιπλεον εξοδα λειτουργικα υπαλληλους εγκαταστασεις κλπ, εκει παταει και το πλαισιο και ενα δισκο πχ τον δινει 69.90 μεσο νετ και πληρωνεις και επιπλεον τα μεταφορικα +3 ευρω για Αττικη, ενω αν πας στο καταστημα να τον παραλαβεις θα πληρωσεις 75. Με την λογικη οτι ετσι και αλλιως οι υπαλληλοι και ολα τα υπολοιπα υπαρχουν ετσι και αλλιως εσυ απλα θα πας να παραλαβεις απο εκει θα επρεπε να πληρωνεις το ιδιο, οπως κανει το eshop. Και εγω το βλεπω οτι το πλαισιο με κλεβει και για αυτο οταν ανεβασε το ελαχιστο οριο (περισυ) για δωρεαν μεταφορικα απο 45 ευρω στα 85 σταματησα να αγοραζω απο εκει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_Sp Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μ'αρέσει που κανείς δεν έγραψε για σημερινές προσφορές... (το πήρανε το μήνυμα?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.