alexzzz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μου ήρθε σήμερα αυτό το email άντε να το δούμε και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Για μονο μια ωρα; Και να τυχει κατι καλο-που θα προλαβουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 για να είμαστε στην τσίτα ρε... και αν δεις καλή προσφορά να τραβήξεις τα καλώδια ethernet από τα pc γύρω σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 για να είμαστε στην τσίτα ρε... και αν δεις καλή προσφορά να τραβήξεις τα καλώδια ethernet από τα pc γύρω σου... Εεε... ...δεν.....υπαρχουν αλλα pc διπλα μου... :rolleyes: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εεε......δεν.....υπαρχουν αλλα pc διπλα μου... :rolleyes: εκανε πλακα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasR1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Εμένα πάντος που φαίνεται ότι οι προσφορές τους είναι μόνο είδη που θέλους να διώξουν. Στο CrazyU 20 προϊόντα αλλάζουν συνέχεια. Τα έχω δει 5 φορές τουλάχιστον σε ''προσφορά''. Επίσης δεν τα αλλάζουν κάθε μέρα όπως αναφέρει ο τίτλος, τα αλλάζουν μόνο όταν εξαντληθούνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 εκανε πλακα /washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys100 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ...καλα αυτοι νομιζουν οτι δεν εχουμε αλλη δουλεια,να κλικαρουμε ολη την ωρα την σελιδα τους...?????????????? μη χασουμε κανα ...'τεφαρικι' βρε δεν πατε να.... λεω εγω... -λαθος τροπο βρηκαν να αυξησουν την επισκεψιμοτητα τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonis_Sp Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ναι καλά που θα κάνω γω refresh όλη μέρα μπας και βγάλουν κάτι... Το τσάμπα κλικ πέθανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 το Happy Hour παίζει http://www.you.gr/b2c_iqshop/happyhour.do NETBOOK DELL INSPIRON 12", Z520 + ΔΩΡΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΙΣΚΟΣ VERBATIM 2.5'' 320GB €449 από €499 Δεν θά 'λεγα πως είναι και φοβερά happy, αλλά είδωμεν.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
o_magazatoras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ναι καλά που θα κάνω γω refresh όλη μέρα μπας και βγάλουν κάτι... Πίπα-πιγκουΐνο μας πάνε,αδέρφια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisCE Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ναι καλά που θα κάνω γω refresh όλη μέρα μπας και βγάλουν κάτι...Το τσάμπα κλικ πέθανε... Πάντως ανακοινώνουν πότε θα είναι η επόμενη Happy Hour στο Homepage (6.30-7.30 σήμερα) Αλλά κι έτσι.. να στηνόμαστε δηλαδή στα PC συγκεκριμένες ώρες; τι κακό ειν και τούτο! για μπάνιο το απόγευμα;.. δεν μπορώ ρε κοπελιά, έχω happy hour στις 6.30 αν θες στις 7.30 ευχαρίστως.. προλαβαίνουμε λίγο ήλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epsilon753 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Πάντως αν κάποια προσφορά αξίζει και τύχει και πέσει στην ανίληψη μας, όποιος θέλει μπορεί να τη βάζει σε αυτό το νήμα με τον αντίστοιχο εκπτωτικό κωδικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-_~^3lik0-^~_- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Θα πέσει πολύ γέλιο με τοπικ με καταγγελίες ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ενώ έλεγε το site ¨οτι είναι.... αν πάρει κανείς καμια προσφορά θα είναι τυχερός... θα πέφτουν 30 παραγγελίες για δύο κομμάτια διαθέσιμα... πάλι τζαμπέ διαφήμιση τα μαγαζάκια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ipal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 δε παιζει τπτ εδω http://www.you.gr/b2c_iqshop/happyhour.do Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.