djdimitr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα Έχω φτιάξει ένα site το www.thiosart.com και το έχα σε έναν αργό server (freehostia.com) Αποφάσισα να το βάλω σε ένα πιο γρήγορο. Επέλεξα την http://www.dnhost.gr/ τα εγκατέστησα ολα οκ.... και άλλαξα τους nameservers απο την freehostia που είχα κατοχυρώσει το domain name. Χτες λοιπόν 10 ώρες μετά την ενεργοποίησή όλα λειτουργούσαν οκ. Σήμερα Δεν λειτουργούσε τίποτα ανάλογα με τον παροχό πχ. με forthnet λειτούργησε για λίγο το πρωί και μετά λίγο για 5 λεπτά το βράδυ! Έχει ξανατύχει κάποιος κάτι παρόμοιο? Με την dnhost έχει πάρει κάποιος πακέτο φιλοξενίας? Γενικά όταν γίνονται αλλαγή σε nameserver και όχι μεταφορά του domain name συμβαίνουν αυτά? Να προχωρήσω σε μεταφορά? Ευχαριστώ
StavrosD Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Οποιαδήποτε αλλαγή απαιτεί ενημέρωση των DNS Servers χρειάζεται έως και 3 μέρες για να ολοκληρωθεί. Μέχρι τότε άλλοι dns servers έχουν τον παλιό Server και άλλοι τον νέο. Ίσως να φταίει αυτό. Περίμενε μια μέρα μήπως διορθωθεί το πρόβλημα.
djdimitr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 ναι απλά μου φαίνεται περίεργο πώς εκεί που την μια φορτώνει... μετά από λίγο δεν φορτώνει! Βεβαία δεν ξέρω τον τρόπο λειτουργίας των sever! Ξέρει κάποιον κάποια σελίδα μέσα από την οποία μπορώ να βλέπω το site μου (σαν αυτές που υπάρχουν όταν κλειδώνουν μια σελίδα σε μια εταιρία)?
Foutrelis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Οι παρακάτω πληροφορίες είναι οι τρέχουσες που υπάρχουν στους root nameservers. Ξαναδές τις ρυθμίσεις του domain και σιγουρέψου πως έχουν τους νέους nameservers της dnhost.gr. [foutrelis@foutboxd ~]$ dig -t ns thiosart.com ; <<>> DiG 9.6.0-P1 <<>> -t ns thiosart.com ;; global options: +cmd ;; Got answer: ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 50937 ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 2, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 2 ;; QUESTION SECTION: ;thiosart.com. IN NS ;; ANSWER SECTION: thiosart.com. 170655 IN NS dns2.freehostia.com. thiosart.com. 170655 IN NS dns1.freehostia.com. ;; ADDITIONAL SECTION: dns2.freehostia.com. 171038 IN A 66.40.66.152 dns1.freehostia.com. 171038 IN A 66.40.52.47 ;; Query time: 3 msec ;; SERVER: 127.0.0.1#53(127.0.0.1) ;; WHEN: Thu Jul 23 20:13:09 2009 ;; MSG SIZE rcvd: 111
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.