Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση εργασίας για φοιτητές

simeonjim18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Ήρθε η ώρα που χρειάζομαι κι εγώ τη βοήθειά σας και τις γνώσεις σας σε ένα θέμα που με απασχολεί. Είμαι φοιτητής σε τμήμα Οικονομικων Επιστημων στο Παν. Μακεδονιας και εδώ και αρκετό καιρό αναζητώ κάποια εργασία.Το θέμα είναι το εξής. Δεν αναζητώ δουλειά που να μου παρέχει ασφάλιση και καλά λεφτά. Το ζητούμενο είναι να βγάζω τουλάχιστον 350 ευρώ, ίσα ίσα για να πληρώνω το ενοίκιο του σπιτιού που μένω (σπουδάζω μακρυά από την πόλη μου). Έχετε κάτι υπόψιν σας? Από την εμπειρία σας, σε τί επιχειρήσεις θα μπορούσε ένας φοιτητής οικονομικων να εργαστεί? Θα ήθελα μερικές πληροφορίες σαν γνώμονα για να ξέρω κι εγώ που να κοιτάξω... Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

Φιλικά,

Δημητρης

Δημοσ.

Στο αντικείμενο σου εννοείς? Μάλλον ακόμα τίποτα.

Γιατι δεν κοιτάς για κάποια θέση σερβιτόρου ή μπάρμαν στα μαγαζια γυρω απτο πανεπιστήμιο? Ακόμα και σε κλάποιο φωτοτυπάδικο ή πάσης φύσεως άλλη χειρωνακτική εργασία θα έκανε.

Αν πάρεις σβάρνα όλες τις καφετέριες γυρω απτο ΑΠΘ και ρωτάς αν ψάχνουν υπάλληλο στανταρ θα βρείς κάποια δουλεια part time με30-40 ευρω τη μέρα και με 9-10 μεροκάματα το μήνα τα έβγαλες.

Δημοσ.

Στο αντικειμενο μου τιποτα εεε????

Οσο για μπαρμαν και σερβιτορος δεν το χω μωρε...Ειμαι κ ψηλος και θα χω προβλημα... Και δεν μαρεσει κιολλας.... Εχω φιλους που δουλευουν εκει και ειναι κατι χειροτερο και απο εκμετελαυση μου λενε...

Αυτο για φωτοτυπαδικο καλο ακουγεται...... Απλα δεν βρισκω πουθενα αγγελια για ατι τετοιο ρε γμτ..!!!

Δημοσ.

Σε καταλαβαίνω, δύσκολο να είσαι φοιτητής και να θες δουλειά με ένσημα. Ψάχνεις για part-time δουλειά παράλληλα με τη σχολή ή απλά προσωρινή δουλειά μέχρι να αρχίσουν τα μαθήματα; Γενικά σε part-time δουλειές κάπου στα 350 κυμαίνονται οι αποδοχές.

Μπορείς να βρεις σε τηλεφωνικό κέντρο για εξυπηρέτηση πελατών, σε internet cafe ή video-club γενικά part-time σε κάποιο κατάστημα.Επίσης οι εταιρείες εύρεσης προσωπικού κατά καιρούς έχουν κάποιες θέσεις για data entry ή έρευνες αγοράς κ.λ.π.Απο εργαζόμενους φοιτητές αυτούς που έχω δει να βγάζουν ικανοποιητικά λεφτά ( χωρίς ένσημα , "μαύρα") είναι όσοι κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδάκια ακόμα και σε συμφοιτητές εφόσον παρακολουθούν συστηματικά και ξέρουν τι παίζει σε μαθήματα. Στη σχολή μου πολλά ατομα δε μας δίνουν να βγάζουμε φωτοτυπία τις σημειώσεις τους από τα μαθήματα μη χάσουν "πελάτες":p

Για αγγελίες αν δεν τα ξέρεις:

http://www.kariera.gr/GR/Default.aspx

http://www.skywalker.gr/

Πρότυπο βιογραφικό:http://europass.cedefop.europa.eu/europass/home/vernav/Europasss+Documents/Europass+CV.csp

Δημοσ.

Ψαχνω κατι παρτ ταιμ όπως λες και ας ειναι και οταν αρχισουν και τα μαθηματα δεν με χαλαει...Και τα 350 ευρω να βγαζω θαελω ισα ισα για το νοικι....Αλλα πολυ δυσκολα..Ειδικα στην Θεσσ/νικη ρε γμτ...

Αν γνωριζετε τιποτα παντως δωστε και...σωστε!!!!χεχεχε..

Ευχαριστω ρε παιδες...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Ειμαι και γω φοιτητης στη Φιλοσοφικη σχολη Αθηνων και εχω και εγω το ιδο προβλημα. Προσπαθω να βρω μια δουλεια για να καλυψω τα απαραιτητα εξοδα μου. Ξερω πως στο τελος η "ευκολη" λυση ειναι σερβιτορος αλλα σκεπτομουν μηπως μπορω να εκμεταλευτω τα προσοντα μου και ασχοληθω με κατι πιο κοντινο στο αντικειμενο μου.

Εχω την δυνατοτητα να παραδωσω ιδιαιτερα μαθηματα σε μαθητες δημοτικου (πασης φυσεως) και γυμνασιου (φιλολογικης φυσεως) σε συζητησιμες τιμες. Τοποθεσια - Δυτικη Αττικη (και οχι μονο).

Αν εχετε καποια προταση, η καποια συμβουλη για το που πρεπει να ψαξω ευρυτερα, παρακαλω, βοηθηστε.

Δημοσ.

Εχω την δυνατοτητα να παραδωσω ιδιαιτερα μαθηματα σε μαθητες δημοτικου (πασης φυσεως) και γυμνασιου (φιλολογικης φυσεως) σε συζητησιμες τιμες. Τοποθεσια - Δυτικη Αττικη (και οχι μονο).

Αν εχετε καποια προταση, η καποια συμβουλη για το που πρεπει να ψαξω ευρυτερα, παρακαλω, βοηθηστε.

Κι εγώ για κάτι τέτοιο ψάχνομαι (με την διαφορά ότι σπουδάζω μαθηματικός). Καμιά αγγελία στην χρυσή ευκαιρία θα βάλω (ενας φίλος μου έβαλε και βρήκε), και χαρτάκια με το τηλέφωνο μου σε στάσεις λεωφορείων κλπ ;)

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους σας!Ειμαι αποφοιτος λυκειου απο σαλαμινα και μετα απο 1 χρονο μη ολοκληρωμενων σπουδων στην αγγλια αποφασησα να "ξαναδωσω" πανελληνιες.Λοιπον ψαχνω για εργασια απο τις 8 μεχρι τι 1-2...(εκτος παρασκευης) και καπου κοντα στον πειραια αν γινεται!Αν καποιος γνωριζει οτιδηποτε παρακαλω να μου απαντησει!ευχαριστω πολυ! :-) :-) (και δεν διαθετω διπλωμα οδηγησης)

Δημοσ.
Καλησπερα σε ολους σας!Ειμαι αποφοιτος λυκειου απο σαλαμινα και μετα απο 1 χρονο μη ολοκληρωμενων σπουδων στην αγγλια αποφασησα να "ξαναδωσω" πανελληνιες.Λοιπον ψαχνω για εργασια απο τις 8 μεχρι τι 1-2...(εκτος παρασκευης) και καπου κοντα στον πειραια αν γινεται!Αν καποιος γνωριζει οτιδηποτε παρακαλω να μου απαντησει!ευχαριστω πολυ! :-) :-) (και δεν διαθετω διπλωμα οδηγησης)

Στα site που έχω παραθέσει παραπάνω για αγγελίες ψάξε για τηλεφωνικά κέντρα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτησω κατι,σε εργασια με ασφαλιση ικα και ενσημα φυσικα μπορει να δουλεψει ενας φοιτητης(οχι πρακτικη)???Καποτε ακουγα πως αλλαξε ο νομος και οτι δεν μπορει να γινει κατι τετοιο. :huh:

Δημοσ.

Κι εγω ειμαι φοιτητης οικονομικων 21 ετων στην Αθηνα. Για καθε ειδος δουλειας επικοινωνηστε μαζι μου. Γνωριζω πολλα γυρω απο τεχνολογικα θεματα και πολυ καλα αγγλικα. Διδαξιμος στο επακρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...