ApoelAndreas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Γεια σε ολους. Μιας και ειμαι λιγο ψιλοασχετος με το PayPal, θα ηθελα την βοηθεια σας. Θελω να πουλησω ενα κινητο που εχω, αλλα μενω Κυπρο και πιστευω θα ειναι πιο ευκολο να το πουλησω στην Ελλαδα, επειδη ειναι πολυ μεγαλυτερος ο πληθυσμος. Μπορει καποιος να μου εξηγησει πως λειτουργει το PayPal, ετσι ωστε να ειναι σιγουρος και ο αγοραστης οτι θα παραλαβει το προιον που αγορασε, αλλα και εγω, οτι θα παρω τα χρηματα μου? Πως γινεται αυτο? Επισης, θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε πως λειτουργει, απο την στιγμη που δεν θελω να το βαλω στο Ebay.Υπαρχει καποιος αλλος τροπος? Ευχαριστω
Ozone Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 απλα κανε ενα λογαριασμο και στο καθε βημα θα στο εξηγισει. το paypal σηνεργαζεται με το ebay. εαν θα φτασει στον προορισμο τοθ εξαρτατε αν θα δοσει σωστη διευθυνση και αν θα του το στειλεις εσυ σωστα. επισης το paypal θα σου ζητισει καρτα δικη σου για να βαλεις ωστε να χρεωνεσαι και να πιστωνεσε. ομως για να γινεις verify πρεπει να βαλεις τον κωδικο που θα αναγραφει στο μηνηαιο λογαριασμο της visas. θα σε χρεωσουν ενα ελαχιστο ποσο για να εμφανιστει αυτος ο αριθμος. τον τοποθετας και τοτε οκ. ειναι καλυτερα να εχεις web banking ωστε μεσα σε 3ις ημερες να παρεις τον κωδικο αυτο αλιως ο ενας μηνας ειναι σιγουρος. για το θεμα ασφαλειας του paypal δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. τα χρηματα σου φυσικα θα τα παρεις αλλα με μερικα fees που μπορεις να τα δεις στο site του paypal.
ApoelAndreas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 απλα κανε ενα λογαριασμο και στο καθε βημα θα στο εξηγισει. το paypal σηνεργαζεται με το ebay. εαν θα φτασει στον προορισμο τοθ εξαρτατε αν θα δοσει σωστη διευθυνση και αν θα του το στειλεις εσυ σωστα. επισης το paypal θα σου ζητισει καρτα δικη σου για να βαλεις ωστε να χρεωνεσαι και να πιστωνεσε. ομως για να γινεις verify πρεπει να βαλεις τον κωδικο που θα αναγραφει στο μηνηαιο λογαριασμο της visas. θα σε χρεωσουν ενα ελαχιστο ποσο για να εμφανιστει αυτος ο αριθμος. τον τοποθετας και τοτε οκ. ειναι καλυτερα να εχεις web banking ωστε μεσα σε 3ις ημερες να παρεις τον κωδικο αυτο αλιως ο ενας μηνας ειναι σιγουρος. για το θεμα ασφαλειας του paypal δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα. τα χρηματα σου φυσικα θα τα παρεις αλλα με μερικα fees που μπορεις να τα δεις στο site του paypal. Οκ ευχαριστω, τωρα θα παω να κοιμηθω. Αν μπορεις και εχεις λιγο χρονο, πες μου ποσα θα ειναι τα fees απο το PayPal και ποσα θα ειναι απο Ebay, συνολικα βασικα τι θα πρεπει να πληρωσω για να πουλησω αυτο το κινητο... Ευχαριστω. Καληνυχτες.
kpartsi Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Λοιπόν δεν θυμάμαι ακριβώς τα ποσά αλλά στο περίπου το ebay παίρνει ένα στάνταρ μικρό ποσό για την αγγελία (γύρω στα 5 ευρώ αν θυμάμαι καλά) ανεξάρτητα από το επιτυχές ή ανεπιτυχες αποτέλεσμα, και ένα ποσοστό, γύρω στο 10% αν η αγγελία έχει επιτυχές αποτέλεσμα..... Επίσης το paypal παίρνει και αυτό με την σειρά του άλλο ένα 10% από το ποσό πώλησης.... Σύνολο, ένα 20% από το ποσό πώλησης πηγαίνει σε ebay και paypal. Αν ο αγοραστής σου καταθέσει 100 ευρώ, εσύ θα λάβεις 80... Να σημειώσω ότι όλα αυτά τα πληρώνει ο πωλητής, ενώ ο αγοραστής δεν πληρώνει τίποτα παρά μόνο το ποσό τερματισμού της δημοπρασίας και τα ταχυδρομικά....
tzella_a Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2010 Καλησπερα παιδιά... θέλω βοήθειαααα... έκανα ή μάλλον προσπαθώ να κάνω ένα λογαριασμο paypal. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μου ζητάει για να κάνω confirm card ένα paypal code. Το ερώτημά μου είναι: είναι αυτόσ κάποιοσ κωδικόσ πουθαμου σταλεί με mail? Η απλά ειμαι πολύ στόκοσ και δεν ξέρω τί μου γίνεται???? Σας παρακαλώωωωωωω..... Help meeeee!!!!! Ευχαριστώώώώώώώώώ
phph Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Για να κάνεις confirm την κάρτα σου, σου χρεώνει αρχικά 1.5€. Όταν πάρεις το statement της κάρτας σου (ή αν μπορείς να δεις τις κινήσεις της online ή να σου τις πουν τηλεφωνικά) δίπλα σ' αυτή τη χρέωση υπάρχει ένας κωδικός. Αυτόν σου ζητάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.