billys7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 http://www.youtube.com/watch_popup?v=0qiY93khAYI Λέτε να είναι αλήθεια?
Chris_85 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 ΓΙα μια πολυπαραγοντικη ασθενεια που εκδηλωνεται με 100αδες συμπτωματα, θεωρω πως ειναι λιγο αφελες να πιστευουμε στην ανακαλυψη του ''μαγικου χαπιου'' που θα το παρουμε και θα γινουμε αυτοματως καλα. Τουλαχιστον οχι στο αμεσο μελλον. Πιστευω πως οι επομενες εξελιξεις στην θεραπεια του καρκινου θα ειναι η περαιτερω βελτιωση των τεχνικων που χρησιμοποιουμε σημερα.
firewalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό. http://en.wikipedia.org/wiki/Dichloroacetic_acid
Typhoon Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό. http://en.wikipedia.org/wiki/Dichloroacetic_acid Το άρθρο όμως γενικά είναι θετικά διακείμενο. Απλώς λέει ότι δεν υπάρχουν στοιχεία ακόμα και ότι πρέπει να γίνουν πρώτα δοκιμές, κάτι που δεν είναι και λάθος.
sodeli Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει οτι το συγκεκριμένο οξύ περιέχεται στο δηλητήριο του μπλέ σκορπιού της Κούβας, δεν θυμάμαι όμως που. Πάντως αυτό που λέει στο video για τις φαρμακοβιομηχανίες ισχύει και για άλλες ασθένειες. Profit>everything.
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Αν όλα αυτά που λέει στο wikipedia ισχύουν,τότε μία από τις πολλές "θεωρίες" συνομωσίας μόνο θεωρία δεν είναι. Και χαίρομαι πολύ για τον Κ. Μιχελάκη ο οποίος είναι ένας νεός έλληνας που ασχολείται με τέτοια πράγματα.Όλα αυτά βέβαια,αν ισχύουν αυτά που λέει κ δεν κάνει τσαρλατανισμό.Που δε νομίζω από τον τρόπο που μιλάει να κάνει κάτι τέτοιο.Αν υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι,σε μεγαλύτερο ποσοστό στην Ελλάδα,μπορεί να ένιωθα κι εγώ περήφανος. Ας ελπίσουμε για τα καλύτερα λοιπόν.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Κάπου είχα διαβάσει οτι το συγκεκριμένο οξύ περιέχεται στο δηλητήριο του μπλέ σκορπιού της Κούβας, δεν θυμάμαι όμως που. [...] Διάφορα sites υποστηρίζουν τη "λύση" του μπλε σκορπιού της Κούβας. Φίλη είχε απελπιστεί από την προχωρημένη κατάσταση της αρρώστιας στον πατέρα της και κατάφερε να προμηθευτεί δύο μπουκάλια (πήγε Κούβα). Τουλάχιστον στον πατέρα της δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, ο άνθρωπος κατέληξε μερικούς μήνες αργότερα. Επειδή σε κάποιο σχετικό site που ψάχναμε για πληροφορίες είχα βάλει το δικό μου e-mail, δέχομαι ακόμη και τώρα e-mail από διάφορους που μου ζητούν απελπισμένοι πληροφορίες...
De@th L0rd Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Διάφορα sites υποστηρίζουν τη "λύση" του μπλε σκορπιού της Κούβας. Φίλη είχε απελπιστεί από την προχωρημένη κατάσταση της αρρώστιας στον πατέρα της και κατάφερε να προμηθευτεί δύο μπουκάλια (πήγε Κούβα). Τουλάχιστον στον πατέρα της δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, ο άνθρωπος κατέληξε μερικούς μήνες αργότερα. Επειδή σε κάποιο σχετικό site που ψάχναμε για πληροφορίες είχα βάλει το δικό μου e-mail, δέχομαι ακόμη και τώρα e-mail από διάφορους που μου ζητούν απελπισμένοι πληροφορίες... Και για να εκτροχιάσω τη συζήτηση,την ίδια στιγμή που Paredwse δέχεται e-mail από απελπισμένους,κάποιοι υποστηρίζουν το "δικαίωμα" του καπνίζειν κ πως του έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει κ τα μέτρα είναι αντισυνταγματικά. Τι σου είναι ο (ΕΛ) άνθρωπος ρε αδερφάκι μου...
gf030 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 http://www.youtube.com/watch_popup?v=0qiY93khAYI Λέτε να είναι αλήθεια? Για το συγκεκριμενο φαρμακο δεν ξερω, μακαρι να ειναι αληθεια... Για την αντιδραση των φαρμακευτικων εταιριων οταν αισθανθουν οτι απειλουνται οικονομικα, δεν εχω καμια αμφιβολια.
sodeli Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Διάφορα sites υποστηρίζουν τη "λύση" του μπλε σκορπιού της Κούβας. Φίλη είχε απελπιστεί από την προχωρημένη κατάσταση της αρρώστιας στον πατέρα της και κατάφερε να προμηθευτεί δύο μπουκάλια (πήγε Κούβα). Τουλάχιστον στον πατέρα της δεν είχε κανένα αποτέλεσμα, ο άνθρωπος κατέληξε μερικούς μήνες αργότερα. Επειδή σε κάποιο σχετικό site που ψάχναμε για πληροφορίες είχα βάλει το δικό μου e-mail, δέχομαι ακόμη και τώρα e-mail από διάφορους που μου ζητούν απελπισμένοι πληροφορίες... Ναι οκ, απλά επισήμανα οτι το DCA ίσως περιέχεται σε Χ ποσοστό στο δηλητήριο του σκορπιού.(δεν είναι και σίγουρο, απλά είχα δει ενα σχετικό άρθρο) Απο 'κει και πέρα, άλλο να χρησιμοποιήσεις απευθείας το δηλητήριο και άλλο να κάνεις θεραπεία με DCA. Άλλωστε και στο video τονίζει οτι δεν θεραπεύει τον καρκίνο, απλά συρικνώνει τον όγκο χωρίς παρενέργειες.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 μακαρι να θεραπευει. Τι λες ρε? Ποιος σου είπε οτί εγώ δεν θέλω να φύγω από καρκίνο στα 49 μου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.