Sid_of_Ices Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Γεια σας! Θα ήθελα οποιαδήποτε πληροφορία από οποιον γνωρίζει κάτι για τα δύο αυτά πανεπιστήμια ή τις πόλεις τους. Ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό στα παιδαγωγικά και με δέχτηκαν από το Manchester Metropolitan University, το οποίο ήθελα αρχικά λόγω Manchester, όμως δεν έχει καλό ranking, και το Nottingham University το οποίο δεν περίμενα να με δεχτεί αλλά έχει καλή θέση στην κατάταξη. Ερωτήσεις : Αυτά τα rankings πόσο αξιόπιστα είναι και τι είδους διαφορες υπάρχουν στα δύο πανεπιστήμια στην πραγματικότητα; Ποια είναι καλύτερη πόλη από τις δύο; Αν έχει φοιτήσει κανείς σε αυτά τα δύο πανεπιστήμια ή αν ξέρει από κάποιον άλλον που να πάει, σας παρακαλώ πείτε μου!
vandermonde Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 μολις ειδα τον τιτλο ειπα manchester αλλα αφου ειδα οτι εννοουσες το metropolitan λεω nottingham.... και ο λογος..απαντησες μονος σου.....
Zderg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δεν εχω δει τί βαθμολογιες εχουν τα πανεπιστημια στα παιδαγωγικα αλλα απο προσωπικη εμπειρια ξερω οτι γενικα τα 3-4 πρωτα κανουν την διαφορα.. Απο εκει κ κατω, δεν εχει κ μεγαλη διαφορα το επιπεδο (εκτος το ενα ειναι 10ο κ το αλλο 100ο προφανως)..
Alxnks Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 θα σου προτεινα να πας στο nottingham (εγω ημουν για μαστερ στο nottingham και foundation και bachelor εκανα στο kent).
Sid_of_Ices Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 θα σου προτεινα να πας στο nottingham (εγω ημουν για μαστερ στο nottingham και foundation και bachelor εκανα στο kent). Δεν έχω ιδέα από Αγγλία. Πώς ήταν η ζωή στο Nottingham ;
Alxnks Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 πολυ καλη, αν ειχα παει εκει απευθειας απο το κεντ θα σου ελεγα η μερα με τη νυχτα (και οντως ειναι)..στο nottingham εχει πολυ περισσοτερα να κανεις. βεβαια εγω οταν ημουν στο κεντ, καθε σ/κ ημουν λονδινο (μιαμιση ωρα μακρια γαρ) οποτε ενταξει, μια η αλλη. αλλα πιστευω θα σε καλυψει απολυτα σαν πολη. θα μεινεις σε εστια η σπιτι; εχεις κλεισει κατι; γιατι αν πας για σπιτι..να σου πω ποιες περιοχες να αποφυγεις.
Sid_of_Ices Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 θα μεινεις σε εστια η σπιτι; εχεις κλεισει κατι; γιατι αν πας για σπιτι..να σου πω ποιες περιοχες να αποφυγεις. Δεν με βλέπω να βρίσκω εστία, αν σκεφτείς ότι δεν έχω αποδεχτεί ακόμα την προσφορά, οπότε για πες! Σε ευχαριστώ!
Physics_Rulez Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2009 Να και ένας δάσκαλος που δε βιάζεται να μπει στο δημόσιο (εκτός κι αν δεν είσαι δάσκαλος)
Reddevil23 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 που μπορώ να βρω σχολές που υπάρχουν στο Μάντσεστερ?? είμαι 17 χρονών κ θέλω πολύ να πάω κάποια στιγμή Αγγλία γ σπουδές και θα ήθελα να μάθω τι σχολές υπάρχουν κ να επιλέξω σχολή για μεταπτυχιακά εκεί..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.