MeTaXaS4 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα μιας και έχω παρατηρήσει ότι το laptop π έχω σχεδόν 1μίση χρόνο έχει αρχίσει να ζεσταίνεται αρκετά σκεφτόμουν για αγορά κάποιας βάσης.Ποια μου προτείνετε; *Το laptop είναι της HP το pavilion dv6500.
NickPlusPlus Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα μιας και έχω παρατηρήσει ότι το laptop π έχω σχεδόν 1μίση χρόνο έχει αρχίσει να ζεσταίνεται αρκετά σκεφτόμουν για αγορά κάποιας βάσης.Ποια μου προτείνετε; *Το laptop είναι της HP το pavilion dv6500.[/QUOΤΕ] Εγω για το acer μου εχω μια notepal της cooler master. Βεβαια την πηρα απο εξωτερικο δεν ξερω αν τις πουλανε εδω. Νομιζω τις εχουνε πλαισιο.. Ειμαι ευχαριστημενος παρολο που βαθια μεσα μου ξερω οτι δεν εχει νοημα ενω στην αρχη νομιζα οτι καποια προβληματα που ειχα ητανε λογω υπερθερμανσης (λαθος μου, τα svista φταιγανε) καθως διαβασα σε ενα ξενο forum οτι πρεπει πρωτα να δεις που ακριβως θερμενεται το laptop , να τσεκαρεις θερμοκρασιες με software (everest πχ) και αν το σημειο που παρατηρεις τη θερμοτητα ειναι εκει π βρισκεται η καρτα γραφικων τοτε ειναι απολυτα φυσιολογικο λογω κατανομης των ανεμιστηρων μεσα.. Αμα δεν εχεις τεραστιο προβλημα overheat και αν δεν εχει προβλημα η λειτουργια του pc σου δηλαδη αν δεν βγαζει μπλε οθονες και αν εισαι σιγουρος οτι δεν υπαρχει προβλημα λογω overheat τοτε σε συμβουλευω να το ξανασκεφτεις.. Και η κολλητη μου εχει εναν hp και ανεβαζει ωραιες θερμοκρασιες αλλα ακους ανεμιστηρες να χωνουνε full και δεν αντιμετωπιζει καποιο προβλημα ολα της πανε καλα..
Garnele Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2009 Βρίσκεις όντως στο πλαίσιο, έχω αυτή και είναι απίστευτα βολική (πέρα από το ότι το λαπτοπ δε σβήνει ανά τέταρτο όπως συνήθιζε) και στο πληκτρολόγιο διότι έχει μαξιλαράκι για να ακουμπάνε οι καρποί ενώ γράφεις. Επίσης, μετά από συστηματική χρήση της θα σου φαίνεται εξωπραγματικό να γράφεις σε λάπτοπ τοποθετημένο απ' ευθείας στο τραπέζι από άποψη θέσης χεριών.
MeTaXaS4 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 βασικά αν και το έχω 1μιση χρόνο και κάνω συχνή λειτουργία(ναι ναι με vista πάνω) τρέχω αρκετά προγράμματα βαριά και όχι απλώς όταν ακουμπάω τα χέρια μου για να γράψω ζεσταίνονται αρκετά και αν το σηκώσεις και ακουμπήσεις από κάτω πάλι ζεσταίνεται, τον μόνο καιρό π μ πετούσε μπλε οθόνες ήταν όταν το έκλεινα με την αδρανοποίηση στην αρχή π το πήρα και διαπίστωσα ότι μόνο έτσι μ πετούσε μπλε οθόνη, δηλαδή NickPlusPlus δεν μου προτείνεις να βάλω βάση; χμ..στο ΤΕΙ ασχολούμαι με προγραμματισμό καμιά φορά ίσως είμαι και 5 ώρες να γράφω πρόγραμμα και είναι αρκετά ζεστό το λάπτοπ.:/
epivitor Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δεν κουραζομαι να το λεω, καθαρισε το απο σκονες που εχει πιασει μεσα και κανε undervolting.
million_voices Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δεν κουραζομαι να το λεω, καθαρισε το απο σκονες που εχει πιασει μεσα και κανε undervolting. ετσι χφγδφγδ
skiabox Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Κανενα laptop δεν μπορει να τρεξει vista ικανοποιητικα. Βαλε για αρχη windows 7 να μειωθει το disk access στο 1/100 και αμα ξαναζεσταθει τα ξαναλεμε.
scullyist Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Άνοιξε το και καθάρισε το (ή δώστο αλλού αν δεν θέλεις να το κάνεις ο ίδιος). Τα ίδια έκανε το δικό μου πριν λίγο καιρό (επίσης μετά από 1,5-2 χρόνια λειτουργίας) και μόλις το καθάρισα επανήλθε στα φυσιολογικά του. Ούτε κιχ υπερθέρμανσης από τότε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.