antonisid Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Γεια σας.Εχω εναν εξωτερικο σκληρο WD6400 , και ξαφνικα δε μπορω να τον δω σαν συσκευη στον υπολογιστη μου.Δοκιμασα και σε αλλον υπολογιστη αλλα τιποτα.Το θεμα ειναι οτι με το που τον συνδεω στην Usb κανει τον ηχο του Plug in και λεει οτι το υλικο μπορει να χρησιμοποιηθει κανονικα.Επισης στην διαχειρηση συσκευων φαινεται κανονικα. Μπορω με καποιον τροπο να εχω προσβαση στ αρχεια του μιας και τον αναγνωριζει σαν συσκευη? Απλα στο "Υπολογιστης μου" δε φαινεται σαν μοναδα αποθηκευσης.
liopyr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Στην διαχείρηση δίσκων με ποιο γραμμα τον αναγνωρίζει; Δοκίμασες να γράψεις εσύ το path στον win explorer. Π.χ C:\ (όπου "C" το γράμμα που τον αναγνωρίζει).
antonisid Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μπορεις να μου πεις που ειναι η διαχειρηση δίσκων?
liopyr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δεξί κλικ στο mycomputer, manage --> disk management
antonisid Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Το έκανα...και μου λεει οτι δεν εχει εκχωρηθει , ενω ο C στο αντιστοιχιο πλαισιο γραφει σε "καλη κατασταση" . Υπαρχει περιπτωση να χάλασε παρολο που τον αναγνωριζει? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 06:25 ---------- Επίσης , ξαφνικα στις ιδιοτητες του δισκου , μου λεει οτι εχω 0 mb δεσμευμενο χωρο ενω ειχα πανω απο 300 Gb δεδομενα μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.